Şimdi Ara

2007 HONDA CİVİC 1.8 HB mi 2000 MODEL BMW 3.20

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir akrabımız bu iki model arasında karasız kaldı
    2000 model lpg li 165.000 de bmw 3.20 e46 otomotik buldu
    ama periyodik bakım masralarından ve yedek parçasının pahalı olmasından korkuyor.
    2. el az km li 1.8 honda civic hb almasını önerdim.1.8 honda civic hb i kendisine önerdim ama süpansiyonlarının çok sert olduğunu ve arka görüş açısının az olduğunu biliyorum.
    periyodik bakım masrafı ,estetik görünüm , sonradan elden çıkarabilme olarak hangisi sizce daha uygun

• bilgisi olan varsa sevinirim
  • Var. Sevindin mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABABA2307 -- 1 Mart 2009; 1:19:56 >
  • çok sevindim
    mutlu oldum paylaş o zaman
  • BMW yi boş ver, masrafları ağır olur, civic HB yi de geç, sedan al sedan
  • Kimsenin para işlerine karışma bence. "İyi olur, kendiliğinden olur; kötü olur, senden olur" diye boşuna dememiş atalarımız. Bırak kim ne alıp biniyorsa binsin. Sen kendi arabana ve keyfine bak.

Sorduğun araçlar için de birşey demiyorum. Ben arabamı alırken karıma bile sormadım ne marka olsun diye. Kendim düşündüm ve otomatik civic alacam diye karar verdim. 4 ay aradım, bulunca da aldım. Bu yüzden de, kimseye "senin yüzünden aldım" deme durumum yok. Çaktın mı?
  • kesinlikle haklısın, ama burada sadece fikir belirtiyoruz, ben dedim diye gidip istemediği sevmediği arabayı alacak bir TC vatandaşı yoktur memlekette
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben civic hb nin anahtarı kapardım.Bmw nin yüzü çok eski. Bmw coupe olsa biraz düşünürüm ama yinede civic hb yi alırdım heralde.
  • İkisi farklı segmentde .Macera olsun dersen bmw al neden dersen bmw almak 165,000 km de piyangodan tatile gitmek gibi orda tanıştıgın bir kadın gibi tatil biter bir daha hatırlamak istemessin

Honda öyle degildir vefakardır bir ömür yanında sorun çıkarmaz ha bmw kadar konfor yol tutuşu sessizlik ve prestij sunmaz ama seni servislere çekicilere mahkum etmez

Ben kendim adımda oldugu gibi 96-03 arası çıkan bmw 5 kasa hastasıyım ama hediye bile etseler 1 ay biner satarım.

Eger paran varsa fazla fazla al bmw yoksa al honda..

• çok doğru özetlemişsin
    honda hayat onda galiba
  • ben honda aldım otm vites kullandım sattım hala otm vites honda arıyorum ama çıtayı yükselttim accord bakıyorum

sanada tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMW 528 -- 1 Mart 2009; 19:33:00 >
  • arkadaşım yapmayın 168,000 kmye gelmiş araba hem bmw nin yakıtıda hondadan fazla olur tahminimce. Honda biraz sert olabilir ama yol tutuşu çok harikadır. Hemde yakıtıda çok ekonomiktir 1,8 motor hondaların. Saygılar....
  • 2004-2005 model bir 320 söz konusu olsaydı ben kesinlikle tercihimi 320den yana kullanırdım.2 yaşındaki civic varken 9 yaşında 320 almak nasıl olur bilmem
  • karşılaştırmak bile yanlış her halukarda bmw e46 hem konfor hem kalite motor hepsi bir zaten biraz kullanırsanız anlarsnz
  • bende şu an vw 99 passat otomatik vites var konforun ne olduğunu biliyorum
  • dünyaya bi dahamı geleceksin al bmw yi gitsin

kardeş iki aracın ikine otur mümkünse kısa bir test sürüşü yap o zaman gönlün hangisini seçmen gerektigine karar verecektir.

egerki su an sende ww passat varsa bmw varken hondayı almassın ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.