Şimdi Ara

2007 Ford Fiesta' ya neler yapılabilir..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2007 model dizel ford fieastaya müzik sistemi yaptırmak istiyorum. Aracın üzerinde forda ait entegre cd player mevcut bildiğiniz gibi. Ön ve arka kapılarda da hoparlörler mevcut. Aslına bakılırsa ses düzeyi fena değil ama tek başıma yolculuk yaptığım için ve yüksek sesle dinlemeyi sevdiğim için bazen problemler yaşatabiliyor. Eğer yardımcı olursanız aşağıdaki sorulara cevap arıyorum.

1) Mevcut entegre cd çalar ne kadar işimi görür?
    2) Amfi kullanmak gerekecek midir? Ne tarz bir amfi işimiz rahatlıkla görür?
    3) Bagaj kısmında iki adet woofer ve iki adet normal hoparlör düşünüyorum, kapılardaki hoparlörlerle beraber düzgün olacaktır diye düşünüyorum sizce?
    4) Tizler için ne tarz bir hoparlör kullanmalıyım?
    5) 750 YTL ye kadar çıkabilirim, anlattığım kadarıyla 1 amfi + 2 woofer + iki hoparlör + iki tiz hoparlör + montaj + kablo + vs (ses aktarım organları) bana kaça mal olur acaba?

Bu sorularla ilgili cevaplarınızı ve ya kendinize ait fikirlerinizi bekliyorum. Yardımlarınıza şimdiden çok teşekkürler....

• isteklerin cok iyi ama ayırdıgın butce az gibi geldi bana..

750 ytl'ye de yaptırırsın ama kaliteyi bulamazsın gibi geliyor..

bende kendi aracımda orijinal ana uniteyi sokmeden

1.kaliteli bir deck aldım ( Helix acc )
    2.Subwoofer
    3.Mono Anfi

bu sadece aracda bas icin
    yakın zamanda ise

1 Takım Compenant
    1 Adet Compenant icin anfi

şeklinde eklemelerde yapıcagım
    sen istersen hepsini bir anda alırsın yada zaman icinde de yaptırabilirsin..
    ama cidden kayda deger iyi bir sistem istiyorum diyorsan Ana Unitenide değiştirmen gerekir.
  • bende baştan düşük bütçe ile girdim ses hastalığı adama bir girdimi iş bitiyor hep daha fazlasını istiyorsun eğer 750.00 ytl bütçe varsa yetmez arabanın orjinelliğini bozmaya değmez ama bir kere bir şeyler taktırmaya başladınmı gerisi gelir yavaş yavaş toplıyacam diyorsan ilk önce sağlam biri mono diğeri stero anfi al derim baştan mono anfi alcaksan audısıon lar var manyak rms gücünde istediğin bassı kaldırır stero anfi ise ya edison yada sony derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.