Şimdi Ara

2007 - 2008 Model Passatlar Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktada belirttiğim gibi 2007 veya bütçeme uygun bulabilirsem 2008 model Passat alacağım. Bana aracın niteliklerini (özellikle motor bilgisi açısından) belirlemede yardımcı olursanız sevinirim.

Araçtan beklentilerim; sırası ile, güvenlik, konfor, ekonomi ve performans.

Otomatik vitesli bir model düşünüyorum. (Çok zorlanırsam, Passat sevdasından vazgeçmemek adına manuel'e de razı olacağım.) Fakat bir çok ilanda tiptronik, yarı otomatik vb. ifadeleri okudum işin içinden, konuyu da bilmediğim için çıkmadım. Bunların hangisi daha iyidir ve sorunsuzdur?

Motor seçenekleri anlamında da kafam karıştı. İlanlarda; FSI, TSI, (bu uzantıların hiçbirinin olmadığı) vb. kısaltmalar yer alıyor, bunların birbirine üstünlükleri nelerdir? Yukarda belirttiğim beklentilerim doğrultusunda hangisini tercih etmeliyim? (Birde LPG ye uyumlu veya uyumsuz motorlardan bahsediliyor, aslında ilk etapta LPG taktırmayı düşünmüyorum fakat ilerde böylesi bir durum gerekirse yanlış motor tercihinden dolayı da bu imkanı kaçırmış olmak istemiyorum.)

Son olarak (belki de genel bir yanılgıdır benimkisi) model yılı x km optimizasyonunda genelde 15-20 bin km / yıl baz alıyorum. Bu durum passatlar içinde geçerli midir? Yani 3 yaşındaki bir araç 55-60 bin km yi aştıysa pek alınası gelmiyor bana (sorun çıkartır anlamında) bu durum passatlar içinde geçerlimidir?

Teşekkürler kolay gelsin.

• Biyoloji öğretmeninin birine gidip, "hocam biyoloji ne demek, hele bana bi baştan anlat şunu" gibi bi şey olmuş sanki.

Şimdi bunca ansiklopedik bilgiyi kim derleyip de size anlatabilir ki; 2008 model bi Passat kullanıcısı olarak ben bile korktum neresinden başlayacağımdan.

Ya da şöyle yapsak; siz şu linki baştan sona okusanız :http://forum.donanimhaber.com/m_24631582/tm.htm

Sonra takıldığınız yerleri sorsanız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lukunku

Biyoloji öğretmeninin birine gidip, "hocam biyoloji ne demek, hele bana bi baştan anlat şunu" gibi bi şey olmuş sanki.

Şimdi bunca ansiklopedik bilgiyi kim derleyip de size anlatabilir ki; 2008 model bi Passat kullanıcısı olarak ben bile korktum neresinden başlayacağımdan.

Ya da şöyle yapsak; siz şu linki baştan sona okusanız :http://forum.donanimhaber.com/m_24631582/tm.htm

Sonra takıldığınız yerleri sorsanız...

İlginize teşekkür ederim. Verdiğiniz linki okuyacağım.
    (Bir bölümünü sabah okumuştum)

Ama kusuruma bakmazsanız verdiğiniz biyoloji örneğinin benim sorduğum sorularla pek örtüşmediğini de belirtmeden geçemeyeceğim. Yine de sizin görüşünüzdür saygı duyarım.

Saygılar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.