Şimdi Ara

2007 -2008 Fenerbahçe nin Avrupa serüveni *tahminler sonuclar yorumlar* (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zicoyu sevmememe ragmen şampiyonlar ligine kalsak süper olur
  • Arkadaşlar Fenerbahçe önce Saraçoğlu fobisini yenmeli. Avrupa maçlarında Fener'i Saraçoğlunda yenmek hiçte zor bir iş değil, tabi işini bilene. Bence Fener bu maçı kazasız atlatırsa yani yenilmesin yeter diyorum turu deplasmanda geçer
  • quote:

Orjinalden alıntı: megi21

şampiyonlar ligine katılırsa transfer yapılacak düşüncesi ne kadar yanlış.şampiyonlar ligine katılabilmek için transfer yapılır seninde hedefin buysa ki söylemlerin böyle neden transfer yapmıyorsun mali açıdan da sorunun yok gözüküyor.bir kaç senedir fenerbahçenin transfer politakasını anlayamadım

fenerbahçenin bu kadro daha doğrusu bu taktik anlayışla anderletch gibi çok da güçlü olmayan bir takımı geçebileceğini sanmıyorum.umarım yanılırım.zico kezmanın yanına birisini koyarsa olaylar daha farklı olabilir.başarılar..

Garip garip düşünceler.

• quote:

Orjinalden alıntı: wasatime

Serüven mi? Kısa metrajlı film olmasın yine?

öyle olursa devreye kamera arkası görüntüleri sokacaz
  • Benim korkum buradaki maçta çünkü ne yapıp edip kendi sahamızda ilginç goller yiyoruz...Gol yemez deplasman maçına en kötü 0-0 bile gidersek umutluyum çünkü dışarıda gol atarız Benim aklımdan yide 2-1 yenicez diye geçiyor...
  • ve kadro

Dünki basın açıklamasında ilk 11 ni sunan ziconun kadrosu şöyle

Serdar
    Önder Edu Lugano Carlos
    Aurelio Deniz Tümer
    Alex
    Deivid Kezman

yada tek forvet kezman
    deived sag kanatta

1-1
    2-1
    2-2
    3-1
    3-2

olabilir

Orjinalden alıntı: tedoa®

ve kadro

Dünki basın açıklamasında ilk 11 ni sunan ziconun kadrosu şöyle

Serdar
    Önder Edu Lugano Carlos
    Aurelio Deniz Tümer
    Alex
    Deivid Kezman

yada tek forvet kezman
    deived sag kanatta

zico

serdar
    önder-edu-lugano-carlos
    aurelio
    colin(ali bilgin)-alex-uğur(tümer)
    kezman-deivid

olmalı

4-1-2-1-2 şeklinde

deniz oynarsa 10 kişiyiz demektir..

• Bu maçı izlemeyi çok istiyordum.Ancak D-Smart izlettirmiyor.Carlos'un ne yapacağını çok merak ediyorum.Umarım o şahane frikiklerden bir tane daha yazar.İçimden bir ses 2-1 FB kazanır veya 2-2 biter diyorum.Sonuçta Anderlecht'te her sene Şampiyonlar Ligi'nde sonuncu olsa da her sene katılıyor.Ve onlarda da artık bir deneyim var.Anderlecht kolay lokma değil.Rakip sahaya çok hızlı ve çok rahat yayılan bir ekip.Umarım geçer Fenerbahçe...Umarım Zico düzgün bir futbol oynatır...Bence dananın kuyruğu 2.maçta kopar gibime geliyor...

Geçen sezon Kadıköy`de yaptığı Avrupa kupası maçlarında yenilgi almayan takımımız, kendi sahasında yenilmezliğini sürdürdü. Takımımız, geçen sezon Kadıköy`de yaptığı 6 Avrupa kupası maçında, 3 galibiyet, 3 beraberlik almıştı.

INTER
    Inter 2006/07 Serie A şampiyonu ve yeni sezonda da en önemli favoriler arasında gösteriliyor. Arzuladığı Avrupa başarısını bir türlü yakalayamayan İtalyan temsilcisi önemli bir hücum hattına sahip. Takımda İsveçli Zlatan Ibrahimovic gibi bir gol makinası var. Milano ekibi bu yaz Honduraslı David Suazo’yu da alarak forvet hattını rakiplerin korkulu rüyası haline getirdi. Ayrıca genelde yedek bekleyen Julio Ricardo Cruz da önemli bir gol ayağı. Inter maçlarını Giuseppe Meazza’da oynuyor.

PSV EINDHOVEN
    Psv temsilcimiz Fenerbahçe’nin yakından tanıdığı bir takım. Geçen sezonun son haftasında mucizevi bir lig şampiyonluğu yaşayan Hollanda temsilcisi kadrosundan önemli eksikler verdi. Brezilyalı savunma oyuncusu Alex Chelsea’ye gitti. Tecrübesiyle takımı taşıyan kaptan Cocu ayrıldı. Eindhoven ekibinin bu yaz aldığı en önemli isimse Vitesse’den gelen Lazovic.

CSKA MOSKOVA
    Cska son dönemde yükselen Rus futbolunun en formda temsilcisi. Yapılan yatırımlarla yükselişe geçen Rus Ligi önemli oyunculara da ev sahipliği yapıyor. Cska’nın önemli forveti Brezilyalı Wagner Love da buna bir örnek.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.