Şimdi Ara

2006'ya .. Gün .. Saat .. Dakika ..Saniye Kaldı.Link

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.timeanddate.com/counters/newyear.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknokristal -- 31 Aralık 2005 21:33:58 >

• şimdiden başlasam mı geriye doğru saymaya ve yarına kadar ben bu sitedeyim hoççakalınnnn
  • Yeniyılı bilgisayarın başında mı Geçireceksin ?

quote:

Orjinalden alıntı: whisper34

şimdiden başlasam mı geriye doğru saymaya ve yarına kadar ben bu sitedeyim hoççakalınnnn
  • nasil yaw 1 gun 24 saat diyo??? bugun ayin 31i deilmi?
  • evet 22:15 dk kalmış olması lazım
  • valla bi davet vardı ama bugün onu da bozdum yine de henüz belli değil ama evde olurum sanıyorum pek canım dışarı çıkmak istemiyor evde netin başında güzel bir yıl olacak :)
  • Oturma PC'nin başında yılbaşında da boşver.1 günde oturma.Eğer yapacak hiçbirşeyin yoksa benim gibi otur bir masa koltuk veya sandalye ye orada geçir yılbaşını :):)

quote:

valla bi davet vardı ama bugün onu da bozdum yine de henüz belli değil ama evde olurum sanıyorum pek canım dışarı çıkmak istemiyor evde netin başında güzel bir yıl olacak :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Saate kaç sayfa ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • :):):):) tmm belki salona geçebilirim biraz müzik iyi gelir diye düşünüyorum
  • E tabi saat 12'nin gelmesini oturup önceden çekilmiş TV programlarıyla geçireyeceğiz.Değil mi ?

quote:

:):):):) tmm belki salona geçebilirim biraz müzik iyi gelir diye düşünüyorum
  • bu dediğin ciddi bir sorun biliyor musun bizim burda var mesela bi abla hergün elinde bir telefon bir el kapı zilinde ayşe fatma gidiyoruz nereye atv ye ordan kanald ye geçicez en son ateş hattı var sabah seda sayanla açıyorlar günü akşam reha muhtar la kapatıyorlar ve yılbaşlarında 1 hafta önceden yılbaşı gibi eğlence yapıp 10 dan geriye sayıyorlar çok saçma yaaa hepsine
  • quote:

Orijinalden alıntı: whisper34

bu dediğin ciddi bir sorun biliyor musun bizim burda var mesela bi abla hergün elinde bir telefon bir el kapı zilinde ayşe fatma gidiyoruz nereye atv ye ordan kanald ye geçicez en son ateş hattı var sabah seda sayanla açıyorlar günü akşam reha muhtar la kapatıyorlar ve yılbaşlarında 1 hafta önceden yılbaşı gibi eğlence yapıp 10 dan geriye sayıyorlar çok saçma yaaa hepsine

Aynen kardeşim
  • hortungen şıtrayze
  • Hort falan ama yazmadan duramayacağım, 2005-2007 arası ne güzel zamanlardı be
  • quote:

Orijinalden alıntı: guero

quote:

bu dediğin ciddi bir sorun biliyor musun bizim burda var mesela bi abla hergün elinde bir telefon bir el kapı zilinde ayşe fatma gidiyoruz nereye atv ye ordan kanald ye geçicez en son ateş hattı var sabah seda sayanla açıyorlar günü akşam reha muhtar la kapatıyorlar ve yılbaşlarında 1 hafta önceden yılbaşı gibi eğlence yapıp 10 dan geriye sayıyorlar çok saçma yaaa hepsine

Aynen kardeşim
    8yıllık hort yaptınız tebrikler

• quote:

Orijinalden alıntı: Pounce

quote:

quote:

Aynen kardeşim
    8yıllık hort yaptınız tebrikler

Teşekkürler Bu şerefi o yılların güzel yıllar olduğunu düşünen herkese itaf ediyorum

• quote:

quote:

Aynen kardeşim

Uyarın hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 konu hortlattım diye bana ceza kesen yöneticiler burayada el atacakmı acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Hort falan ama yazmadan duramayacağım, 2005-2007 arası ne güzel zamanlardı be

+ aynen be hocam konuyu hortlatana teşekkürler

• Yil olmus 2013

• quote:

Orijinalden alıntı: ıAmPassenger

quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Hort falan ama yazmadan duramayacağım, 2005-2007 arası ne güzel zamanlardı be

+ aynen be hocam konuyu hortlatana teşekkürler

Ben sizler gibi düşünüyorum.O yıllar çok güzeldi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.