Şimdi Ara

2006 VW Jetta CD Çalar Sorunu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta 2006 Jetta Comfortline aldık, aracın üstünde orijinal cd çaları var. Orijinal, satın alınmış track müzik cdsi takınca sorun yok fakat kendi hazırladığım cdleri çalmıyor, takıyorum; track 01 yazıyor, biraz bekleyip error diyor ve cdyi geri veriyor! media player ile de yazdırdım, nero ile de yazdırdım, 32x, 24x, hatta 4x hızında bile yazdırdım, 10-12 arası şarkı attım yazdırdım ama olmadı hep aynı hata. mp3 zaten çalmıyor, ama tracklarde neden sorun çıkarıyor olabilir? bazı forumlarda fiat g.punto arabalarda adam yalnızca sony cd ile çalışıyor falan demişti. acaba marka yüzünden mi olmuyor; princo cdler çok mu dandik? :D Bir akıl verin, şimdiden teşekkürler.

• Kaliteli bir cd deneyin. Gerçi benim araçtaki rcd 310 fakat kopya cd leri okuyor. Sizin aracınızdaki rcd 300 dür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: autotechvw

Kaliteli bir cd deneyin. Gerçi benim araçtaki rcd 310 fakat kopya cd leri okuyor. Sizin aracınızdaki rcd 300 dür.

Teşekkürler, bir de öyle deneyim.
  • ]bizdede var bir 2006 model jetta. dostum cd lerini track çekmelisin. biraz uğraşırsın istediğin şarkıların hepsini çekemezsin ama delirtir seni ama rahat edersin..
  • O sorunu verbatim cd kullanarak hallettmistim aslinda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. teybin üzerinde cd girişinin hemen üstünde mp3 yazan player de mi oynatmaz acaba mp3'ü. Veri diski olarak atıp denedim olmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz06

Merhaba. teybin üzerinde cd girişinin hemen üstünde mp3 yazan player de mi oynatmaz acaba mp3'ü. Veri diski olarak atıp denedim olmadı...

Belki sizde de CD sorunu vardır, ben bu işi Princo yerine Verbatim CD kullanarak çözmüştüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha sonra CD'yi mp3 diski oluştur seçeneği ile nero programında yaktım. Yazım hızını en düşüğü seçtim. Yaptığım tüm CD'ler çalışıyor. Teybimiz Veri diski olarak ya da Windows 7nin özelliği olan USB bellek şeklinde biçimlendirilmiş diskleri okumuyormuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.