Şimdi Ara

2006 RENAULT Scenic - Hakkında bilgi istiyorum..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar araç almaya karar verdik ve 2006 model scenic bulduk en sonunda.. Arcın bilgilerini yazayım.:

2006 Model RENAULT Scenic 1.5 DCI 80Hp Manuel vites 60bin km'de. Kazasız üzerinde siyah renk 17" Jant bulunmakta gri renkli araç ve cam tavan mevcut.. (bildiklerim bunlar aracı babam almayı düşünüyor)

Aracı daha görmedim sizden bilgi almak istedim Merak ettiklerim:

Turbo varmı? - Kaç Valf? - Mercek far mevcutmu? - sevmediğiniz & en çok sevdiğiniz yönleri neler? - Çekişi nasıl? - Cd çalar yada mp3 çalar mevcutmu? - Eğer elinizde resimleri varsa 2006'ya ait ekleyin lütfen..

Yazan herkes'e teşekkürler..

• Bilgisi olan yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Devvil

Merhaba arkadaşlar araç almaya karar verdik ve 2006 model scenic bulduk en sonunda.. Arcın bilgilerini yazayım.:

2006 Model RENAULT Scenic 1.5 DCI 80Hp Manuel vites 60bin km'de. Kazasız üzerinde siyah renk 17" Jant bulunmakta gri renkli araç ve cam tavan mevcut.. (bildiklerim bunlar aracı babam almayı düşünüyor)

Aracı daha görmedim sizden bilgi almak istedim Merak ettiklerim:

Turbo varmı? - Kaç Valf? - Mercek far mevcutmu? - sevmediğiniz & en çok sevdiğiniz yönleri neler? - Çekişi nasıl? - Cd çalar yada mp3 çalar mevcutmu? - Eğer elinizde resimleri varsa 2006'ya ait ekleyin lütfen..

Yazan herkes'e teşekkürler..

km ii. 2006 model hem makyajlı hem makyajsız var die biliyorum. eğer makyajlı kasa ise güzel
    turbo var, 8 valf die biliyorum. mercek makyajlıda var. donanımı ne bu aracın ona göre de belli olur. çekiş tatmin etmeyebilir ama yeterli mi yeterli gidio yani performans makinesi diil nihayetinde. yakıtı çok uygun. masraflı bir araç diil. fazla bi malzeme kalitesi arama golfteki kaliteyi bulamazsın. cd alar var makyajlıysa eğer kasa mp3 te çalıo onlar
    yeterlidir inş...

• Hiç yazılmamasından iyidir bakalım.. Alırsak göreceğiz artık.. Sağol!
  • Bu soruyu "SCENİC SEVERLER BURADA TOPLANALIM" başlığına sorsaydın kesin ve net cevaplar alırdın..
    Bendeki 2001 ama bildiğim kadarıyla 2006 için cevaplayayım..

Turbo varmı? = YOK
    - Kaç Valf? - = 16
    Mercek far mevcutmu? = kesin bilmemekle birlikte ALINAN PAKEDE GÖRE DEĞİŞEN ÖZELLİK
    - sevmediğiniz = SCENIC SEVİLMEZMİ (klasik sedan kullanıcıları hantal olduğunu söyler)
    & en çok sevdiğiniz yönleri neler?= hangi birini söyleyim.. konforu, iç hacmi, güvenliği, sağlamlığı
    - Çekişi nasıl? = ha işte orda dur.. klasik sedanlara göre hantal.. ama alışana kadar..
    - Cd çalar yada mp3 çalar mevcutmu? = sıfır alınırken hangi ekstra pakedin alındığına göre değişir.
    - Eğer elinizde resimleri varsa 2006'ya ait ekleyin lütfen.. = otomobil ikinci el satış sitelerinde 2006 scenic aratırsan bulursun..
     2006 RENAULT Scenic - Hakkında bilgi istiyorum..

• zaymins Sağol verdiğin bilgiler için.. Başlığa yazacaktım fakat oradaki muhabbetin arasına bu soru saçma gelir diye düşündüm.. 16valf olması güzel fakat turbonun olmamasına üzüldüm açıkçası..
  • Kuzenimde aynısı var....Çekişinden memnun değil motor stop ediyor zorlandığında keşke 90'lık dizel alsaydım diyordu...ama yinede siz bilirsiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HONDA CRV HAKKINDA BİLGİ
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Babam baktırmış hiç bir sorun yokmuş 60bin bakımına gircekmiş bir tek ondada kayış değişecekmiş o kadar.. Araba gayet temizmiş beyenmezsen satarız falan demiş usta..

Beygir yükseltme falanda yapılamaz sanırım Turbo'da yoksa..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.