Şimdi Ara

2006 passat trendline alınır mı? Lütfen yardım edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 yaşında, 125.000 km'de, 8V'lik 102 HP'lik benzinli motor. Trendline'in, trendline olmaya utandığı zamanlardan, jant kapakları, direksiyondan kumanda vs... hak getire.

İstenilen miktar 34.500 TL.

Millet para saymayı bilmiyor, ya da çocukluğunu köşkte falan geçirdiği için mahalle kavgasında hiç dayak yememiş.

• Türkiye'de benzinli bir motor MUTLAKA ()! LPG'ye uygun olmalıdır, mutlaka. Yarı fiyatına da satsanız ya kimse almaz, ya da alan benzin fiyatından ve sarfiyatından şikayet etmez.

quote:

FSİ YADA TSİ DEĞİLDİR

LPG'ye dönüştürürsen kullandığı yakıtın ucuz olmasından dolayı yakıt tüketim gideriniz az olur ama bu motor az yakan bir motor değildir.

quote:

AZ YAKIT YAKAN MOTORUDUR
  • Alınır alınmasına da,en azından şöyle olsaydı verilen para değerdi..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-tertemiz-passatt-sahibinden-63868509/detay/
  • hocam senin gösterdiğin arabayla benim gösterdiğim araç arasında ne fark var hatta benimkinin km si daha düşük
  • Baris yarbay anlamadım ne dmeek istediğini hangi arabaya baksam yok diyorlar ben ne alıcam bi fikir söyleyin o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jetta mı İ30 mü yardım lütfen
    13 yıl önce açıldı
    FLUENCE ALINIR MI YARDIM?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence avensisleride bi gözden geçir derim
  • Toyotaları sevmiyorum. Avensis in motorları yataymış ve arza yaptığında çok masraf çıkarıyorlarmış. Hayır passat ın neyi var ne sorun çıkartacak onu anlamadım gayet güzel bir araba gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozgur1

hocam senin gösterdiğin arabayla benim gösterdiğim araç arasında ne fark var hatta benimkinin km si daha düşük

Arada yalnızca 14.000 km var önemsenecek kadar değil..

Beniz verdiğim linkteki araçta ekstra çelik jant,navigasyon,krom highline ön panjur,krom egzoz ucu,sis farı ve diğerinde var mı yok mu bilemediğim xenon far var.Yabana atılacak bir fark değil aradaki.Ama tabi tercih senin..
  • Bu 1.6 MPI Trendline Passatlar son iki senesinde 40-44 bin aralığında satılmadı mı yoksa bana mı öyle geliyor? Nasıl bir ikinci el anlayışıdır 40bin liraya aldıkları araçlarla 50bin km yol yapmışlar 1.500 liralık lpg sistemi taktırmışlar ve istedikleri paralar 50+bin lira. Neredeyse bütün ilanlar aynı.
  • 2-3 hafta önce bir tanıdığımız 2006 model Toyota Avensis aldı.2.0 Elegant, otomatik.
    105 bin km civarındaydı ve aşırı temizdi hasta oldum görünce.
    29 bin tl'ye aldı..
    Alın diye demiyorum karşılaştırma açısından söylüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.