Şimdi Ara

2006 MODEL MAZDA 3 ÜMÜN 6LI CD CHANGER DÜĞMESİ KAYBOLDU SATAN VARMI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Muhetemelen bulamam ama en soldak üst alt düğmeleri düştü yaa. nerden bulabilirim ki ankaradan bilen varmı?

• Hurdacılara sormak fayda sağlayabilir ,ama aracınız fazla satılmadığı için biraz zor bulursunuz. Az satan arabaların da böyle bir sorunları var
  • Satanlar da düğmeleri tek tek satmaz komple kit olarak satar. Ancak birisi parçaladıysa..

eBay'e baktınız mı ?

Track Seek yazan ve altındaki düğmeden bahsediyorsunuz değil mi ?

• evet hocam resimde işaretlediğim o iki düğme lazım bana. fiyat hiç sorun değil ya bi bulsam hemen alıcam. gözüme batıyo hiç hoş bi görüntü değil. resim için çok teşekkürler ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendelse -- 5 Nisan 2009; 11:29:06 >
  • ebayda nasıl bulucam onu hocam ? baktım ama benzer bişi bile bulamadım ?
  • ankara yıldız sanayide bi japoncu mazda 3 parçalamış komple sistem halinde 750 tl istiyor ya cd changere :D
  • Dediğim gibi kit halinde satmaya çalışıyorlar

eBay de kit halinde ekteki ürünleri bulabildim ama burada problem bunları getirtmek ve gümrükten çekmek. Bir de tabii ürünleri gönderecekler mi Türkiye ye satıcılar o var.

http://www.kolayurl.com/1p1

http://www.kolayurl.com/1p2

Bunun dışında bizim sitede aşağıdaki gibi orijinali çıkartıp LCD / Navigasyon takan 2 kişi var. Belki orijinal kitleri satabilirler ya da sen de bunlardan taktırmak istersin

http://img27.imageshack.us/gal.php?g=mazda34.jpg

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • e bayda linkini verdiğin arkadaşlara mail attım ve ebay üyesi oldum. 75 dolara satıyo komplesini bence fiyatı uygun da inşallah yollayabilir.
  • Dikkat edilmesi gereken husus Avrupa ve Amerika araçları arasında Fahrenheit, Celcius , miles per galon lt/100 km v.b. farklılıkları olması. Bunun için gelen set tamamen uymayabilir sadece düğmeler uyabilir.

Bir de yanlış hatırlamıyorsam 2005 ve üstü modellerde üst bilgi ekranı teypten beslenmiyor. Böyle olunca da müzik sistemlerinde de farklılıklar oluyor.

Sizin ihtiyacınız sadece tuşlar olduğu için çok önemli değil ama bunları bilmenizde fayda var..
  • slm ankara ersin elektronik 3123368139 arayın varsa onlarda vardır
  • bende de aynı düğme kayıp. siyah bir deri ile kapattım şimdilik idare ediyorum. ama bulursanız yazın bende temin edeyim aynı yerden
  • düğmeleri ankaradan buldum aldım taktırdım 2 tanesine 50 lira verdim ama değdi. mükemmel oldular. :)))
  • hocam aynı dügmelerden bende arıyorum nerden aldıgını ögrenebilirmiyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.