Şimdi Ara

2006 MODEL HONDA JAZZ 1.4 LS NASILDIR?? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
39.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 2006 model aracı 80.000 km'de 20.000 TL'ye aldım. ama piyasayla benim aldığım fiyatı kıyaslayamazsınız çünkü ben tanıdıktan aldım. piyasada 22.000 civarı diye biliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinbey66

arkadaşlar aşağıdaki araç için yorumlarınızı bekliyorum.Fiyat-Genel Durum??
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-honda-jazz-83531620/detay/

Güzel araç dedikleri doğruysa tabi km doğruysa alınır.Yalnız pazarlık yapın derim.En dolusu zaten.22750 civarına kaçırmayın.

Kayıtlarımıza göre xxxxx şasi nolu aracın 3 adet hasarı mevcuttur.HSR1:05/05/2010,CARPMA HSR2:02/05/2010,CARPMAHSR3:20/06/2007 CARPMA
    bu sonuçtan ne anlamalıyım tutar görünmüyor sadece bu??

telefonda son 23 olur dedi açıkcası ben okadar düşünmemiştim.22 ye bırakırsa alırım diyordum.Akşam bakacağım.Birde bu var 20ye bırakacak gibi
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ilk-sahibinden-86052416/detay/

acaba işte sunroof lpg farkına değer mi diğer araba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinbey66 -- 19 Mayıs 2012; 16:41:43 >

• Affınıza sığınarak bir araba daha soracağım;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-memurdan-ici-disi-piril-piril-kapali-garaj-arabasi-86659708/detay/
    Performansta-konforda donanımda tabiki jazz diye düşünüyorum...

polo mu yoksa jazz mı daha kolay zarar etmeden satılabilir.
  • jazzı kâr ederek bile satma ihtimalin var.polo arkadaşımda var ş.içinde 11-12 lt benzin yakıyor diyor bilmiyorum ne derece doğru ama öyledir sonuçta.ben otomatik jazz ile ş.içinde 8.5 lt gaz yakıyorum.hem dediğim gibi satması çok kolayo olur.Honda deyince millet atlıyor hemen.Ama 3 tane hasar kaydı olan araç alınmaz.Satması zor olur en fazla 1 tane olsun ya da hiç.misal 500-600 liralık hasar kayıtları sorun değil.ama bin liradan fazlası kafa karıştırır.trendline polo alınmaz bomboş bir araba.comfortline desen anlarım ama trendline uzak dur derim.sen jazz bak.ES veya Elite olsun kaza boya pek olmasın.Bir günde satabilirsin.
  • selamlar,

yaklaşık 6 aydır 2005 Jazz LS kullanıyorum. bobin haricinde bir sorunla karşılaşmadım. o da 200 tl'ye halloldu. Sanayiye sadece yağ değişimi ve fren balatası için gittim. ( fren balatsı 60 tl)

8000 km yol yaptım ( s.içi-ş.dışı) ya sakin kullanımda ortalama 5,3 lt'lere kadar iniyorum. uzun yolsa 5.0 lt ama yol bitmiyor :)

velhasıl; bugüne kadar farklı araçlar kullandım fakat jazz kendisine hayran bıraktı. yakıt olarak lpg'ye ihtiyaç duymuyorum bile, şirket servisi olduğu için sadece haftasonları kullanılıyor.

fırsatını bulursam model yükseltmek istiyorum. daha önce aldığım arabalardan hep zarar etmiştim fakat bu arabamda aldığım paraya rahatlıkla satılabilir durumda.

birkaç galiriciye fiyat sordum; kaça alırsınız vs diye. aldığım cevapler galeri olmasına rapmen neredeyse satın aldığım fiyattı. 66'ya katılıyorum.

bence arabada ses, tıkırtı vs yoksa km pek önemli değil sonuçta hondaların motor ömürleri hararet yaptırmadan ve düzenli bakımla 450.00 km usta yüzü görmeden kullanılabiliyor.

150.000 km'de, manüel vts. kaza ve boya yok,

• quote:

666 çok teşekkür ederim ilgin için...
    3 tane hasar kaydı var ama tutar görünmüyor o yüzden tutarını bilmiyorum.satıcıda sadece 2 parça boyası var diyor.22ye yada 22500 bırakırsa alsam mı acaba?

22 ye polo alınmaz be kardeş git eski model golf al daha iyi.ben hasar kayıtlı araç almam hele 3 taneyse.
    Satıcıyla tekrar görüştüm sadece 2 kapıda boya var diyor ilk sahibi honda efe de çalışan bir bayanmış ön kapıyı 2 defa otoparkta sürtmüş 2 defa efe de boyatmış arka kapıda başka zamanda sürtmeden dolayı boyanmış başka hiçbir yerinde boya yok diyor.Açıkcası inandım samimi geldi yani.22000 lira param var dedim olursa beni arayacak.Bakalım beklemedeyim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinbey66 -- 19 Mayıs 2012; 21:20:12 >

Orijinalden alıntı: bynoun

jazz ın 2004 2005 otomatiğini 20000 bütçe ile bulabilir miyiz acaba??

imkansız gibi bişey.ben 2004 ünü lpg ile 24500 e almıştım.ama hata boya yok.

Saygılar...

Evet arkadaşlar bahsettiğim arkadaş aracı 22000 tlye bırakacak gibi hasar kaydını kafama takmıyorum değişeni yok sonuçta nasip olursa bugün bakacaz arabaya.
    Lpg nin olmasıda artı gibi geliyor bana...
    Araç bu:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-honda-jazz-83531620/detay

Saygılar...

HASAR KAYDI tutarı ne kadar? lpg var fiyat güzel ama hasar kaydı yüksekse ilerde satarken sorun olabilir.özellikle şaselere iyi baktırın derim.iyi bir usta anlar
    Evet ben alırken de baktırmıştım 2500 tl değil mi dedi.bende 2 parça boya için çok değil mi deyince pelin isminde hondada çalışan bir bayandan aldığını hondada boya koruma falanda yaptırdığını söylemişti ama ben tam anlamadım açıkcası.

Sonuçta 2 parça boya varsa şaselerde sıkıntı yoksa alınmaz mı?
    Birde en az 4 sene binecem 4 sene sonunda 11 yaşındaki bir araba için bu hasar kaydı çokta göze batmaz gibi geliyor...

Geçen sefer de niyetlenmiştim 666 aklımda senin lafın kalmıştı vazgeçmiştim (ben hasar kayıtlı araç almam hele 3 taneyse.)
    adam arayınca tekrar düşündüm fiyatına göre iyi gibi be abi ya:)
    İnsan 2 aya yakın araba arayıpta bulamayınca kafası biraz sulanıyor da olabilir...
    Camurluk boyanmasina 2009 da 800 tl alindi
    Bizim city 2009 temmuz dan beri bakima girmiyor.(Yag hava filtresi falan degismedi).Cok sukur daha tik demedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: BayCC

Merhaba arkadaşlar 2005 Honda jazz ı mı aldım. 99.000 km. Gümüş gri. Sadece arka bagaj kapağı yetkili serviste değişmiş onun haricinde bir şey yok. 19.000 TL ye bitirdik.

hangi modeli aldınız: LS mi ES mi?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.