Şimdi Ara

2006 model honda civic vtec es mi yoksa 2006 laguna privilege mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle görüş bildirenlere şimdiden teşekkürler. 25000 tl civarında bütcem var ve hayırlısıyla işallah ilk arabamı almayı düşünüyorum. Aklımda iki araç var. Başlıkta da söylediğim gibi 2006 model handa civic vtec es ve 2006 model Laguna full modeli .Laguna dizelde olabilir benzinlide. Çok kararsızım, Bana Civic in görünüşü çok cazip geliyor bide honda olması ama honda civic hakkındaki şikayetleri duydum özellikle araç kasası ve yaşanan ses(araç içine alınan ses ve kaporta) sorunları hakkında.Çok düşündürücü. Diğer tarafta da laguna var hele sunroof lu full laguna gel beni al diyor ama ne biliyim daha 23 yaşındayım biraz orta yaş işi gibi geliyor laguna ama çok konforlu bir araç olduğuna eminim . Lütfen yorumlarınızı bekliyorum . Tekrardan teşekkürler:)

• İki model arasındaki seçimde, konuyu bir süre sora denizkubi' nin görüp yazacaklarına katılacağım. Çünkü bu sefer yazdıklarında doğruluk payı olacak ..

bende 4 sene laguna dengi araç kullandım gerçekten güzel araçtır laguna benim tercihim laguna olurdu senin tercihinde laguna olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Accent era mı megane 2 mi
    10 yıl önce açıldı
    VW Polo MK3'mü Opel Corsa B'mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Civic Klasik Japon özelliklerini taşıyor. Kaliteli motor, sağlamlık, estetikten uzak tasarım(dışı fena değil ama iç tasarımı güzel değil bence).

Laguna çok daha şık bir araç. 2006 modeller makyajlı LagII FazII. 2.0 Privilege alacaksanız turbo beslemeli 170 HP lik bir motorla birlikte Full bir donanım alacaksınız. Tabi D segmentinin yüksek parça fiyatlarını ve Laguna nın ikinci el durumunu da kabullenmeniz gerekir.

Tamamen tercih meselesi bence binilecek aracın yaşla alakası yok, bende seninle aynı yaştayım ama imkanım olsa E segmentinden BMW E39 5.28 e binerim.
  • 22 yaşındayım seneye işler yolunda giderse Laguna Privilege (Faz II) alma fikrim vardı 1 hafta kadar önce. Ufak çaplı bir araştırma yapmıştım. Resimde görülen Laguna 15bin kilometrede ve 2 kapısında boya var diye hatırlıyorum. Kafama takılan tek soru işareti 1.6 o kasayı kaldırır mı? Yoksa ihtiyar işi olsa ne farkeder. Konforda bu fiyata üstüne tanımam. Rahat etmek istiyorsan Laguna tavsiye ederim.

İlanı da ekleyelim millet temiz araba görsün

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-laguna-sifirdan-farksiz-15-000-km-33403634/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Yalçın -- 28 Kasım 2010; 20:17:28 >

• Tabii Honda.

Orijinalden alıntı: Sye88

22 yaşındayım seneye işler yolunda giderse Laguna Privilege (Faz II) alma fikrim vardı 1 hafta kadar önce. Ufak çaplı bir araştırma yapmıştım. Resimde görülen Laguna 15bin kilometrede ve 2 kapısında boya var diye hatırlıyorum. Kafama takılan tek soru işareti 1.6 o kasayı kaldırır mı? Yoksa ihtiyar işi olsa ne farkeder. Konforda bu fiyata üstüne tanımam. Rahat etmek istiyorsan Laguna tavsiye ederim.

İlanı da ekleyelim millet temiz araba görsün

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-laguna-sifirdan-farksiz-15-000-km-33403634/detay

laguna clup üyeleri de bilirler sanırım 1.6 motorla da laguna iyi ama civic genç işi gene de konfor falan laguna gerçekten süper araba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.