Şimdi Ara

2006 fiesta comfort buldum 16.000 ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende 99 focus ambiante var,model yükseltmek istiyordum zaten bugün bi arkadaş vasıtasıyla sahibinden fiesta bulduk,
    2006 model ve makyajsız kasa,gri renk,çift hava yastığı klima,elektrikli yan aynalar vs...ABS yok...
    araç 75.000 km.de çok gezmiş,sağ çamurluk değişmiş sadece,ilk sahibi ve taksitleri henüz bitmemiş,biraz kullandım focusun yerini tutmuyor ama fiyat uygun geldi ve daha yeni bir araç tabi...araç fethiye'de ...tavsiyeleriniz ne yönde acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur10 -- 5 Kasım 2007; 20:37:32 >

• Focus dan inip fiestaya binilmez

Sen de demişsin focusun yerini tutmuyor diye
  • gerçekten de focusun kullanımı konforu farklı ama aralarındaki 7 yaş fark da az değil.
  • abs liden abs siz arabaya geçmek tehlikeli olabilir
    ancak 2006 model 16 ya çok ucuz değilmi sıfırı 24 bin değilmi (başka bir şey olmasın)
  • şu anki focusun da abs'si yok,o yüzden sorun değil.aracı yarın göstereceğiz servise,satıcı paraya sıkışık olduğu için acilen çıkartmak zorunda kalmış...
    bakalım bi sorunu var mı?yoksa almayı düşünüyorum arkadaşlar...
  • fiyat güzel . yıpranmamış bir araçsa alınabilir .
  • valla bence abs çok çnemli bni kaç defa kazadan kurtardı ayrıca gazetede 2005 307 benzinli ialnı var kaç gündür 20 milyar istersen veririm numarayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sirket aracidir muhtemelen cok yıpranmis olabilir bir baktir derim
  • Örnek fiyat olsun size ben 2006 model 18.000 km de + güvenlik paketli(ABS), makyajsız , aytozu gri Fiesta 1.4 Comfort benzinli aracı 18.500 e verdim yeni. İlk sahibiydim 0 hata idi. Sigara içilmemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 6 Kasım 2007; 9:27:20 >
  • fıesta - focus farklı sınıflarda tabiki kıyaslanmaz ama kendi sınıfı için ideal bir araç ...Ama 2006 model fıesta 16.000'e olması düşündürücü...Bana çok uygun geldi sağ çamurluk değişmiş yazmışsın acaba motor vb.bir sorunmu teşkil ettide 16'ya veriyor.Normalde galeriye götürüp bıraksa 16,5-17 verirler zaten....16'ya satmaya çalıştığına göre iyi bir araştırmanı tavsiye ederim.Hayırlısı olsun şimdiden ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.