Görüntüsü ile her nekadar citroen Berlingo yu andırıyor dense de Ülkemize 2006 yılına gireceğimiz günlerde satışa sunulacak...
1.3 75 hp lik başarısını 1 yıl içinde gösteren ve ödül alan motorun geliştirilmiş versiyonu ile yeni doblo da hizmet edecek...
Doblo da daha güçlü motor isteyen tüketiceler için 2 adet 1.9 JTD motor mevcut...
1.motor herkesin tanıdığı ve Doblo yu perfomanslı gidişi ile hayran bırakan 1.9 105hp lik JTD motor...
ve bu güçten daha fazlasını isteyen kullancılar içinse ürüm gamına yeni bir motor daha eklenmiş 1.9 120 hp JTD
280 NM tork overboost ile anlık 310 NM torku bu motorda almak mümkün performans ve ekonomi odaklı bu motor kullanıcıların karşısına 2006 yılı ortası gibi çıkacak...
Navigasyon sistemi Family seçeneğinde standart halde bulunuyor ama türkiye pazarı için bu seçeneğin olup olmayacağını araç ülkemize gelince göreceğiz..Navigasyon alt yapısının %80 nin bitmiş olduğunu belirtmek istiyorum umarım Navigasyonlu Doblo yu alabilma şansımız olur
aileler için çok mantıklı fiyatı da uygun ama bana hitab etmiyor ama kesinlikle servis olsun parça olsun sınıfında iyi yere sahip arka zemin biraz daha alçak olsa daha iyi olurdu 1.3 ü biraz zayıf yanlız 1.9 u tavsiye ederim ama o da vergi avantajını yitirtiyor bakalım fiat ne zaman 1.6 mj motor çıkaracak.
Doblolar hakkaten cok hoş. Doblo family geniş aileler için iyi bir tercih olur. Yedekparça sorunu olmayışı ve servislerinin ucuz olması da bir artısı.
Bu arada Doblolara NCAP testi yapılmışmı. Yapılmışsa kaç yıldız almış bilen varmı? Bunu soruyorum cunku bir arkadasım dobloyla kaza yaptı. Doblonun önüne yanlamasına bir araba carpmıs ve doblonun onu haşat olmuş dedigine gore.Doblonun kaput kısmına soldan saprmış araba komple doblonun kaput bolumu hasat olmuş.Yerlere yag falan akmıs baya ,kum dokmusler yagın uzerine sonra yolu temizlesin diye.Arkadas yeşil ışıkta çarpan araba kırmızı ışıkta geciyormuş. Olay ankara sehiriçinde oluyor. Allahtan karşıdan çarpmadı araba diyordu.Arkadasım ben bidaha hayatta dobloya binmem diyor şimdi.
eski doblo 3*** almıştı...
bence farları scenic ve berlingonun karışımı olmuş... aile kullanımı için gerçekten çok hoş olmuış ama şu oyuncak gibi duran navigasyon hiç olmamış...
+ 1.000.000.000 Fiat işte daha ne beklersiniz ki..
quote:
Orjinalden alıntı: m.C.k
.... ama şu oyuncak gibi duran navigasyon hiç olmamış...
quote:
Orjinalden alıntı: mrcanadian
quote:
Avrupa pazarına sattıkları modeller saglam oluyor ama. Yeni punto 5yıldız aldı mesela. Yeni dobloda umarım daha saglam yapılmıstır.
quote:
Orjinalden alıntı: @ng@r@lı
quote:
Orjinalden alıntı: mrcanadian
quote:
Avrupa pazarına sattıkları modeller saglam oluyor ama. Yeni punto 5yıldız aldı mesela. Yeni dobloda umarım daha saglam yapılmıstır.
e doblo da satılıyordu avrupaya ve 3*** almıştı..4****almasını isterim...ama bu araca puntoya yapılanın 10da 1 i civarında yatırım yapıldı (ama bu makyajdı yani normal olanı da bu - şase değişmeden 3***ın üstüne çıkabileceğini sanmıyorum)
Doblolar hakkaten cok hoş. Doblo family geniş aileler için iyi bir tercih olur. Yedekparça sorunu olmayışı ve servislerinin ucuz olması da bir artısı.
Bu arada Doblolara NCAP testi yapılmışmı. Yapılmışsa kaç yıldız almış bilen varmı? Bunu soruyorum cunku bir arkadasım dobloyla kaza yaptı. Doblonun önüne yanlamasına bir araba carpmıs ve doblonun onu haşat olmuş dedigine gore.Doblonun kaput kısmına soldan saprmış araba komple doblonun kaput bolumu hasat olmuş.Yerlere yag falan akmıs baya ,kum dokmusler yagın uzerine sonra yolu temizlesin diye.Arkadas yeşil ışıkta çarpan araba kırmızı ışıkta geciyormuş. Olay ankara sehiriçinde oluyor. Allahtan karşıdan çarpmadı araba diyordu.Arkadasım ben bidaha hayatta dobloya binmem diyor şimdi.
DOBLO 3 yıldız aldı arkadaşım bilgilerinize...
En nihayetinde ticeri araç işte..Aile arabası değil bence...Güvenlik hissi vermiyor.. Canı kıymetli insanlar JEEP e biniyor..Parası kısıtlı geniş aileler de buna....İşte benim ülkem..
adamlar o sınıfa navigasyon eklemişler asıl amacı ticaret için kullanım olan arabayaki nerdeyse 5 senelik bir araç 3 yıldız almışlar dahada ağzım gözüm diyip yanıyosunuz yahu bu fiyata bu kadar kardeşim paran çoksa alternatifin çok zaten ama bu fiyata bu sınıfta daha iyisi varsa söyleyin
Bence makyaj operasyonunda sürgülü yan camlar yapıştırma olarak geliştirilmeliydi. 1910 cc lik motorun her silindirinden 3 cc çalsalardı vergisi de düşerdi.
Ayrıca doblodaki şirinlik diğer rakiplerinde yok.
Navigator Alfa Romeo'dan hacılama.. Dikkatinizi çekmiştir diye düşünüyorum
gerçekten navigasyon sanki unutulmuş da son anda birinin aklına gelmişte oraya emaneten koymuşlar gibi...ama hiç olmamasından iyidir diye düşünüorum...
umarım yeni dobloda kol koyacak biyer vardır
navigasyon çok komik duruyor sanki 37 ekran tv yi alıp torpidonun üstüne yapıştırmışlar diğer yönleri iyi gibi 7 kişilik iyi bir aile arabası olur sanırım uygun fiyata
ne demişer ayıdan post araptan dost vede fiattan araba olmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme