Şimdi Ara

2006 AUDİ A3 1.6 SPORTBACK Mİ 2008 HONDA CİVİC Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
16.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu iki araç arasında karasız kaldım
    şu an bende 99 vw passat var(lpgli)
    yedek parça ve periyodik bakım(özel servis), sorunsuz ve beni uzun süre götürmesi bakımından
    hangi aracı tercih edersiniz

• makul bütçeli biri için ne tavsiye edersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: atsuma

arkadaşlar bu iki araç arasında karasız kaldım
    şu an bende 99 vw passat var(lpgli)
    yedek parça ve periyodik bakım(özel servis), sorunsuz ve beni uzun süre götürmesi bakımından
    hangi aracı tercih edersiniz

1,6 alıcaksanız almayın audi yi.Civic daha performanslıdır.Audi alıpda 1,6 motorunu almak gerçekten bana mantıksız geliyor, yada insanlar fazla teknik bilgiye sahip olmadan nasılsa Audi diyerek alıyorlar.1,6 lık Audi performans dışında tüm alanlarda üstündür Civic ' ten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cdmpf

1,6 alıcaksanız almayın audi yi.Civic daha performanslıdır.Audi alıpda 1,6 motorunu almak gerçekten bana mantıksız geliyor, yada insanlar fazla teknik bilgiye sahip olmadan nasılsa Audi diyerek alıyorlar.1,6 lık Audi performans dışında tüm alanlarda üstündür Civic ' ten.

Evet arkadaşa katılıyorum bir yer hariç o da periyodik bakım olarak civic biraz daha uygun.

1.6 a3lerin nedense performansı biraz zayıf.Sanırım ağır kasa veya şanzıman oranlarından dolayı.Performans önemli ise a3 1.6ya bakmanızı tavsiye etmem açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak9006 -- 23 Şubat 2010; 23:38:59 >

• performans benim için çok önemli değil
    audi a3 iyi araç ama yedek parça çok mu pahalı acaba
  • Sevgili Atsuma,

Eğer derdiniz hız ya da performans değilse, kesinlikle Audi.
  • sevgili arkadaşlarım
    yedek parçası beni çok düşündürüyor audinin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.6 102hp belli bir zamandan sonra problem cikarmaya baslayabiliyor. EPC, motor ariza lambalari vesaire denk gelme olasiliginiz yuksek. Bunun yaninda arac yeterince konforlu ve dikkat cekiyor.

Civic cok guzel bir arac olmasina ragmen ben okula a3 ile gittigim zaman Civic'ten daha cok muhabbeti geciyor

Audi'nin en son sordugum gaz kelebegi degisimine(bogaz kelebegi) yetkili serviste 1000TL civari bir fiyat aldim. Tabi ayni parcanin Passat icin olanini da sorun bu fiyatlari verirler. Audi'nin bakim masraflarinin Passat'tan cok farkli olacagini dusunmuyorum.

Civic de alinabilecek bir araba. Ben olsam biraz da yas itibariyle a3'e yonelirdim... Ikisini de alirsaniz hata yapmazsiniz zor bir secim

Gerci bir de soyle dusunun bu foruma 1999Passat'i da sorsaydiniz cogu kisi sorun cikartabilir yaklasma gibi yorumlar yapabilirdi...

• bütçenizi bilmiyorum ama ilk önce konfor istiyorsanız performans ın pek önemi yoksa

• şehir dışı kullanımınız fazla ise audi derim tersi durum da civic. ikisinin motorunuda pek sevmem civic daha geniş bir araç kullanım durumunuz daha belirleyecek bir kriter görünüyor.
  • Aynı ikilemde kaldım. 2008 a3 mü sıfır civic mi diye çok düşündüm ama gerçekten sürün zaten karar verirsiniz.

Sonuçta 0ı 60 milyar ve üzerinde olan aracın kalite ve tokluk hissi kesinlikle çok üstün oluyor..

Tek eksisi motoru.. Onun dışında her konuda a3
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent--

Aynı ikilemde kaldım. 2008 a3 mü sıfır civic mi diye çok düşündüm ama gerçekten sürün zaten karar verirsiniz.

Sonuçta 0ı 60 milyar ve üzerinde olan aracın kalite ve tokluk hissi kesinlikle çok üstün oluyor..

hmm nedense ingilterede honda civic 1.4 baz a3 1.6 baz dan daha pahali. onlarda civic mi daha tok ? demekki verilen paraya göre his de degişiyor.( not bahsettigim hb modeli, orda sedan yok ancak burda hb in 52 milyar olmasi 1.8 motorun sonucu kaldiki sedan 1.8 de ayni fiyatta.) tabi 15 bin euroluk arabaya siz +60 milyar veriyorsaniz oda sizin sorgulamaniz gereken birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exxcrea -- 24 Şubat 2010; 2:51:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

quote:

Aynı ikilemde kaldım. 2008 a3 mü sıfır civic mi diye çok düşündüm ama gerçekten sürün zaten karar verirsiniz.

hmm nedense ingilterede honda civic 1.4 baz a3 1.6 baz dan daha pahali. onlarda civic mi daha tok ? demekki verilen paraya göre his de degişiyor.( not bahsettigim hb modeli, orda sedan yok ancak burda hb in 52 milyar olmasi 1.8 motorun sonucu kaldiki sedan 1.8 de ayni fiyatta.) tabi 15 bin euroluk arabaya siz +60 milyar veriyorsaniz oda sizin sorgulamaniz gereken birşey.

tamam da size ne?

bırakın sorgulayacaksa o sorgulasın.siz gidin civic alın!

• quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

quote:

Ben bu yorumu iki kere sorguladım ama konuyu açan arkadaşın sorusuna yanıt bulamadım.

• levent-- arkadaşımız mesajı büyük ihtimalle acele ile yazmıştır, o yüzden öyle bir anlam çıktığını düşünüyorum.

a3'ü çok az kullandım yanlış bir şey söylemeyeyim ama Civic Sedan da tokluk hissi az olan bir araç değil. Yüksek hızda arka davlumbazdan ses alması konfor anlamında sıkıntı yaratsa da sürüşü bana oldukça tok geliyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Birbirimizi yakından tanıma şansımız olmadığı için böyle yanlış anlaşılmalar olabiliyor, büyütmemeye çalışalım, neticede hepimiz burada birbirimize fayda sağlama amacıyla bulunuyoruz.
  • biraz da audi a3 yedek parça- honda civic yedek parça hususuna değinsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: atsuma

biraz da audi a3 yedek parça- honda civic yedek parça hususuna değinsek

2008 Civic'in garantisi hala devam ediyor olacak.
  • Benim tercihim A3 olurdu.Civic bana pek güven vermedi,tasarımından mı öyle geldi bilmiyorum yüksek hızda sanki havalanacağız gibi geldi bana.
  • Ben olsam Civic'i tercih ederdim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.