Şimdi Ara

2006 1.6 ENJOY ASTRA ALIYORUM FİKİR VERİRSENİZ SEVİNİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2006 1.6 enjoy Astra 36 binde, triptonic, değişen, boya yok. fiyatı 26.500 TL.

Bu fiyat bu özellikte araç için uygunmudur.

Kullanıcı acemi bayan, kullanım ve güvenlik açısında aracın özellikleri iyimidir.

Arabadan hiç anlamayan biri olarak nelere dikkat etmem lazım, fikir veren olursa çok sevinirim.

Şimdiden çok teşekkürler

• Astra'ya kapora vermek için akşam galeriye gittik, ama kardeşimin (arabayı o alacak, ben kullanacağım) orda gördüğü renault scenic te aklı kaldı, astradan vazgeçti. Cam tavan, iç konfor vs vs vs daha hoşuna gitti. Benim şahsi fikrim ise astradan yana, her ne kadar anlamasam da astra bana daha sağlam, daha güvenli geliyor. Bu arada şoförlüğüm iyi değil, 3 sene önce 6 ay kadar deneyimim oldu, onda da o kadar iyi değildim, yani tam şoförlüğümü ilerletme aşamasında son bulmuş oldu.

Bu iki arabayı karşılaştırırsak artıları eksileri nelerdir, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Çok teşekkürler
  • Ben astrayı scenic'e tercih ederim,İkisi aynı segment degil ki,karşılaştırma yapalım...
  • astra binek araçta lider arabalardandır. astra mı golf mu veya astra mı focus mu megan mı falan desen envayi çeşit yorum alınır ama scenic ayrı bir araba.

sanırım daha buyuk. tavanı cam milletin hoşuna gidiyo. ama piyasası astra gibi değil. astra yı 2 scenic i 5 haftada satarsın mesela. vede şu var opel alman scenic fransız. alman arabası varken...
  • Astra da karar kılmıştım, ama değişeni yok dedikleri araçta değişen çıktı o yüzden alamadık. Ama çok haklısınız ikisini kıyaslamak çok anlamsız, yorumlara çok teşekkürler....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.