Şimdi Ara

2005 Volvo s40 aux problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2005 model volo s40 sahibiyim. iphone dan muzik dinleyebilmek icin aracima aux veya usb girisi yaptirmak istiyorum. volcarda 1500tl ye yapiyorlarmis ama nasil ve ne sekilde yapiyorlar bilmiyorum.suan halihazirda fm transmitter kullaniyorum ancak ses kalitesi cok kotu ve ozellikle sehirici kullanimlarda radyo frekanslari karistigi icin fm tansmitteri sokup aticam nerdeyse:)
    izmirdeyim bana bu konuda yardim edebilecek biri varsa cok memnun olurum. simdiden tesekkurler.



  • Ben bir ara önceki aracımda şekli şemali kasete benzeyen bir cihaz kullanmıştım. Bu kaseti arabanın teybine takıyordum, diğer kablonun ucunuda mp3 player'ın çıkışına bağlayıp bir anlamda teybi kaset çalıyor gibi kandırıp o şekilde dinliyordum. Benzer bir cihaza ait link. İncele istersen...

    http://urun.gittigidiyor.com/Mp3-Mp4-leriniz-Icin-Kaset-Adaptoru-Sok-Fiyat_W0QQidZZ39948623
  • kusura bakmayin onceki mesajimda belirtmeyi unutmusum arabam cd li kasetli degil tekli cd player ses sistemide volvo premium sound.
    keske kaset calarli olsaydida bu kadar kolay halledebilseydim eski arabamda boyle cozmustum bende olayi ama malesef bu biraz daha karisik.
  • Anladım dostum. 1500 TL.da o iş için çok. Bir de senin için eski konuları karıştırdım. Çünkü aklımda sanki benzer bir konu konuşulmuştu diye kalmış. Tam işini görür mü, bilemedim. Orayı bir incelesene.

    http://forum.donanimhaber.com/m_41187285/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.