Şimdi Ara

2005 TOYOTA SOL SEDAN LPG YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2005 model toyota corolla sol s/d sedan arac aldım ve buna sıralı sistem lpg taktırmak istiyorum.

Aracım 40000 de ve hergun hemen hemen 70 km yol yapacağım

Anadolu yakasında bildiğiniz ve tanıdığınız sağlam işciliği olan atiker sıralı sistem lpg takan yerler varmıdır ve bu sistemi kullanan aynı arac sahipleri varmıdır?Aranızda bu markayı tercih eden arkadaslar var ise görüşlerini bildirilerse çok sevinirim..

ekimin 1'i gibi taktırmayı düşünüyorum o yuzden foruma böyle bir konu actım incelemek açısından yardımcı olursanız çok sevinirim..

Eğer diğer markalardan önerileriniz var ise onlarıda yazabilirsiniz ben sadece fiyat uygunluğu açısından atiker marka tercih ettim ve forumdan takip ettiğim kadarıylada ufak tefek problemler dışında (diğer markalardada problemler oluyor sonucunda kul yapısı ) gayet iyi çünkü kredi kartına taksitle alacağım diğerleri ile arasında 500 ytl gibi bir fiyat farkı var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozturkali -- 15 Eylül 2007; 10:22:02 >

• ya tartarini taktır yada brc brc pşin 1600 tartarini peşin 1700 bendede toyota var birinde brc takılı idi lşimdi ise tartarini taktırdım önemli olan kişinin ustalığı yanlız herkes bayiyim diyor tartarini ve brc sitelerine gir oradan adres al
  • bu forumda

lpg bölümünde, Tartarini başlığında daha önce de yazmıştım...

2004 toyota corolla sedan da Tartarini kullanıyorum şu anda 8.500 km oldu 3,5 ayda...

tartarini den oldukça memnunum.....

aşağıdaki fotolarımı da incelersen bayağı bi yardımcı olur herhalde

quote:

Orjinalden alıntı: dondurmacı

veeeeee pm atarak cevap isteyenler.....
    başarılı bir kit nasıl olurmuş merak edenler....
    fotoları ekliyorum:

öncelikle anahtarın yeri, aslında daha güzel bir yerde olmalıydı ama ben böyle olsun istedim :

gaz anahtarı benzinde : ( burada henüz lpg ye geçmemiş durumda, benzin ışığı yanarken lpg nin ışığı yanıp sönüyor. ben tam lpg nin ışığının söndüğü andak foto çekmişim)

gaz anahtarı lpg ye geçmiş durumda:

motor da TARTARİNİ uygulaması (kaportacı bi arkadaşım var çok beğendi, ayrıca focus u olan bi arkadaşınkiyle karşılaştırdık, onun ki resmen çorba.....)

gaz dolum ağzı. arka çeki demirinin yanında. oldukça gizli bir yerde

benzin deposunu da doldurmuştum. 1000 km civarında gaz kullandım, herhalde 3-4 lt benzin gitmiştir

arabanın maddi sigorta olarak kaskosu var, eh bunlarda manevi sigortalar.... YA ALLAH deyip biniyorum... (ALLAH hepimizi kazadan beladan esirgesin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dondurmacı -- 17 Eylül 2007; 22:33:01 >

• yarımlarınız için teşekkürler arkadaşlar ben bi arastırma yapayım bakayım..
  • 2003 model aracıma 2 ay filan once tartarini taktırdım, 3-4 bin km gittim, çok güzel performans ve sorunsuzluk... forumdan arkadaşların yorumlarının tercihimde çok katkısı oldu, onlara da bu vesileyle teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Elantra 2012 Yardım.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.