Şimdi Ara

2005 Peugeout 307 1.4 hdi xr Nasıl? ( İlanlı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-tertemiz-307-cok-acil-143507718/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true

İlan bu arkadaşlar elektronik sorunları var deniyordu bi aralar forumda nasıldır ?

2.eli hızlı olsun yet
    er.

Takasa gireceğiz o yüzden model önerme
    yin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancan. -- 10 Kasım 2013; 16:44:33 >

• Ne oldu kendin için mi alıyorsun yoksa senin çevrendekiler de benimki gibi araba konusunda bol bol yardım istiyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    === DH İle İlişkisi Bitmiştir. ===
  • _____________________________
    R2600//AORUS GeForce® GTX 1060 Xtreme Edition 6G
    ASUS TUF B450//CORSAIR VENGEANCE LPX 4x8
    SAMSUNG 750 EVO 250GB// THERMALTAKE SMART PRO 750W//ON AIR
    AMD WRAITH PRISM
  • quote:

Orijinalden alıntı: M E C A Z

Binmek için almayacağım hocam binmem çok fazla aldıktan sonra takasa gireceğim bu araç ile

Orijinalden alıntı: TürkogluTürk

Kendime alıyorum hocam

Bende haydar var.

Döverim bakk.

Hayırdır hocam?

quote:

Orijinalden alıntı: endum126

quote:

Kendime alıyorum hocam

Bende haydar var.

Döverim bakk.

Hayırdır hocam?

Takasa gireceğiz ihtiyaç var.

Sürüş dinamiği,yol tutuş olarak E46'dan sonra illallah ettirir.

Bence Focus bak. En azından E46 ile arasında uçurumlar yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 307 1.6 HDİ Nasıl ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kendime alıyorum hocam

Bende haydar var.

Döverim bakk.

Hayırdır hocam?

e46'nın yanından geçemez orası öyle de bu arkadaş gönderdi takası alınca tekrak satılır bu da zaten.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kendime alıyorum hocam

Bende haydar var.

Döverim bakk.

Hayırdır hocam?

e46'nın yanından geçemez orası öyle de bu arkadaş gönderdi takası alınca tekrak satılır bu da zaten.

Satmak için alıyorsanız sıkıntı yok da Peugeot'un 2 eli pek iyi değildir.

• Makyajlı kasa (2006 veya üzeri) olsa ve 1,4 HDi yerine 1,6 olsa daha iyi olurdu.

Çarpışma testini paylaşan arkadaş da detayları verseymiş iyiymiş,

2001 yılında girdi teste;

Önden çarpma 12 puan
    Yandan çarpma 16 tam puan

2001'de 4 yıldız aldı.

2006 model 1,6 HDi (Premium + Tekno Paket + Sunroof) sahibiyim, 7 yıl ve 245.000 km kullanım sonrası kendi aracım için söyleyebileceklerim :

- Baz modelinde bile ön, yan, perde havayastıkları mevcuttur, Premium donanım seviyesinde ESP standarttır, çift bölgeli elektronik klimadan tutun, mercekli xenon farlara, lastik basınç sensörlerine kadar dolu dolu bir araçtır.

- Yol tutuşu denmiş, tamam bir BMW değildir fakat 205/55/16 lastikler ile berbat da değildir, virajlarda ve yüksek hızlarda tatminkar ve güven veren bir sürüşü vardır. Daha yeni model yılına sahip ve kıyasladığımda berbat diyebileceğim çok araç sürdüm.

- En büyük sıkıntısı ilk model yıllarında kullanıcılarını komaya sokan elektrik-elektronik arızaları ve çukurlarda gürültülü çalışan arka süspansiyonudur. Ben elektrik-elektronik aksam ile ilgili ciddi ya da sürekli tekrarlayan bir problem yaşamadım. Fakat arka düzen gürültülü, sert çukurlarda pat küt vurur, bozuk yolu sevmez. Yol sathı çok kötüyse insanı nefret ettirebilir. Yumuşak yanaklı lastik kullanımı bozuk yolu bir nebze katlanılır hale getirir.

- İç mekan ferahlığı ve ergonomisi çok iyidir, devasa ön cama ve kokpitin aydınlığına alıştıktan sonra insana çoğu araç basık, sıkışık gelir. Özellikle bej renk döşeme çok yakışır ve ferahlık hissini daha da arttırır, fotoğraf benim aracıma ait (yumuşak plastik severler için; ön konsoldaki bej kısım tamamen yumuşak plastiktir) :

- Diğer kötü yanı kabinde tıkırdayan yerler çıkabilir, fakat uğraşırım derseniz çözümü var, tıkırdayan yerleri susturabilirsiniz (ben başardım). Tıkırdayan yerler derken de pürüzlü asfaltta bile cızırdayan arabalar gelmesin aklınıza, pata küte çukurlu engebeli yerlerde çıtırdar ya da tıkırdar.

- HDi motora ise kim ne derse desin gözüm kapalı güvenirim, 245 bin km'dir yaptığım onca işkenceye rağmen ne turbo, ne enjektör, bir kere bile gık dememiştir, sorunsuzluğuyla da, ekonomisiyle de benden tam not almıştır.

- Tasarım olarak da hala güncel araçlar içinde pek sırıtmaz, kimisi beğenir, kimisi beğenmez, göreceli bir kavram fakat ben genel manada başarılı buluyorum :

Model yılı biraz daha yeni, donanımında bir iki ekstra paketi, motoru da 1,6 HDi olursa alıcısı çıkıyor, satılık ilanı falan vermememe, kilometresine rağmen son 6 aydır bendekine 2 kişi talip oldu, satmayı düşünmüyorum dedim. Olumsuz yönleri mevcut, fakat abartıldığı kadar da kötü bir araç değil, benim izlenimim bu yönde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 10 Kasım 2013; 21:46:29 >

• Tıkırdayan yerleri nereler ve nasıl problemi çözdünüz ?

Bizim symbol de de cam krikosu diye tahmin ediyorum...otobanda 100-110 km yüksek hızlarda giderken titreşim oluyor.Ayrıca garip bir ses geliyor,sanırsam orta destek direğinin oradaki kapı aralıklarından hızlı hava geçişinden meydana geliyor.Sinir bozucu bir durum,karakter olarak bütün Fransız modelleri zaten aynı kefede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 10 Kasım 2013; 21:58:24 >
  • Kapı fitilleri içine slikon sprey, bunu serviste yaptılar. Arka koltukların katlanma kilitleri, onlar ses yapıyordu ara sıra, onun da çözümü basitmiş, bant sardım sustular. Bagaj kapağında ses vardı, döşemeyi tutan vida biraz gevşemişti, güzelce sıktım, bir daha ses falan gelmedi. Direksiyon kolonunda cızırdama vardı ilk başlarda, o da zamanla kendi kendine geçti. Şu anda kabinde rahatsızlık verici bir ses yok şükür

yine birileri çıkıp şu daha iyidir bu daha iyidir diye öneri de bulunuyor.

kaçınız okuyupta cevap veriyor
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.