Şimdi Ara

2005 Model otomatik Honda Jazz Elit mi Yoksa2055 model otomatik VW Polo mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2005 model ikinci el otomatik araba alacağım.
    Yanlız polo ve jazz arasında kararsız kaldım. Özellikle şanzıman sağlamlığı ve yakıt tüketimi konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

• hiç fikri olan yok mu?
  • bence 2055 model olan polo'yu tercih edin bir 44 yıl beklersiniz ama arada 50 yıl teknoloji farkı olacak bence polo

ciddi olan cevaba gelirsek otomatikse ve eski modelse (yani çift kavramalı şanzıman teknolojisinden önceyse) honda derim, 2005 senesindeki o sınıfın en başarılı en sorunsuz şanszımanları honda'daydı

ayrıca jazz polo'ya göre çok daha donanımlı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 21 Şubat 2011; 17:34:26 >
  • pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylpc -- 23 Nisan 2011; 1:56:17 >
  • 2007 caz elite abimde var aktif olarak kullanıyorum.bende tofaş var cazın vitesi minicik kalıyor elimde :D Manuel zevkli geliyor bana hem çok ekonomik.Lpg de 17kuruş yakıyor sakin kullanım.Donanım olarak hem dolu bir araba hem sınıfının en geniş aracı.Araca ses sistemi kurmana gerek yok orjinal hoparlörler doyuruyor insanı.Kliması da güzel soğutuyor.Cazı test et poloya bakmazsın bile.
  • kesinlikle jazz.. hem daha donanımlı, hem daha geniş iç hacim ve hem de daha az yakar polaya göre..ama temizini bulmak şartıyla..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.