Şimdi Ara

2005 model Fiat Punto 1.4 Benzinli buldum. 15 bin istiyor sahibi. Ne dersiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakadaşlar benim ilk arabam olacak. 2005 model Fiat Punto var arkadaşta. Benzinli 1.4 motor. 15 bine verecek. Yeni aldı acemi olduğundan satmaya karar verdi. Ne dersiniz alayım mı? Bir de şunu soracağım bu Grande olmayan puntolar iyi gidiyor mu? İlerde satarken problem çıkarır mı bana?

• Araba kaç binde? Satarken problem çıkarabilir ama alıcısı bulunur gene de. Grande puntolar daha çok gidiyor pazarda...
  • Kardeş araba 100 binde. Rengi beyaz. Biliyorum Grande Puntolar daha iyi gidiyormuş. Ama bu aracı da satarım diye düşündüm. Bir de asıl ciddi düşünmemin sebebi Van'da yaşamam. burda temiz araba bulmak zor. Temizse alınır diye düşündüm ama fiyatı sizce nasıl? 14 buçuğa düşürebilirsem iyi mi? Yoksa bu fiyata da alınabilir mi?
  • Sizin sorduğunuz kasalar biraz daha ağır giden kasalardır.

Alacağınız araçta LPG yoksa,15 lirayı ona vereceğinize yine Van'da olan g. puntoya verin.Araçta LPG varmış.Bir LPG takılması muayene, sızdırmazlık vb.2000 liraya mal oluyor.Bence biraz daha verin g. punto alın,pişman olmazsınız.Pazarlık edin.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ogretmenden-72-binde-2006-model-grande-punto-48255168/detay/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.