Bildirim
2005 model Fiat Punto 1.4 Benzinli buldum. 15 bin istiyor sahibi. Ne dersiniz?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Araba kaç binde? Satarken problem çıkarabilir ama alıcısı bulunur gene de. Grande puntolar daha çok gidiyor pazarda... -
Kardeş araba 100 binde. Rengi beyaz. Biliyorum Grande Puntolar daha iyi gidiyormuş. Ama bu aracı da satarım diye düşündüm. Bir de asıl ciddi düşünmemin sebebi Van'da yaşamam. burda temiz araba bulmak zor. Temizse alınır diye düşündüm ama fiyatı sizce nasıl? 14 buçuğa düşürebilirsem iyi mi? Yoksa bu fiyata da alınabilir mi? -
Sizin sorduğunuz kasalar biraz daha ağır giden kasalardır.
Alacağınız araçta LPG yoksa,15 lirayı ona vereceğinize yine Van'da olan g. puntoya verin.Araçta LPG varmış.Bir LPG takılması muayene, sızdırmazlık vb.2000 liraya mal oluyor.Bence biraz daha verin g. punto alın,pişman olmazsınız.Pazarlık edin.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ogretmenden-72-binde-2006-model-grande-punto-48255168/detay/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X