Merhaba uzun süredir forum u takip ediyorum, fikirlerinize ihtiyacım var.
Ben de 1991 model 1,6 şahin var, üzerine biraz ekleyip model yenilemek istiyorum.
2005 model Dacia Logan 1,4 benzinli, Bordo renkli, 70.000 km de, Klima, hava yastığı, merkezi kilit, hid. direksiyon var. Lastikler yıpranmış.
Fiyat 11.500 YTL
Sizce aile arabası olarak alınır mı?
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
2 yıllık loganı olup sacı paslandığı için servise gidenleri duydum ama bulduğun aracın fiyatı çok iyi
o fiyata eger arabada bir sorun yoksa tabiki alınır, bir ara dizeli vardı 2008, full du sanırım, hersey vardı içinde,gayette guzeldi, abs,hava yastıgı,klima,elektrkli aynalar vs., tamam diger arabalara göre kötü gelse bile , fiyatına göre, yaşına göre vs. guzel alınacak aractır, mesela symbol den nefret ederım ama loganı severim, neden? cunku logan emsallerine oranla alt seviye bir arac olmasına ragmen fiyatı ucuz, symbol ise yine emsallerine oran alt seviye bir arac ama emsalleriyle aynı para yada daha pahalı
arabayı al bır reno servısıne gıt ekspertız yaptır sonuc olumluysa kacırma al derım
fiyat ii, güzel bir ekspertizin sonucunda yoksa problem alınabilir.
alma aldınmı satamazsın. çok sorunlu bır araba. onun yerıne başka bıseyler bak kardesım.benım arkadaşta var 2007 model satamıyor.13 e bıle razı ama donup bakan yok!! dıkkat et logan pek dısından gorundugu gibi değil
hocam allah askina neyi sorunlu neye dayanarak soyluyorsun anlamadim
bende var 2005 agustosundan beridir biniyorum simdiye kadar tik demedi araba gercek soyluyorum his sorum yasamadim
problem yasayanlara gelince sonucta tum araclar insan yapisi daciadan mercedese kadar ariza acmamis arac yoktur herhalde birazda kullanici ile alakali konular bunlar
o fiyata cok iyiymis neden satiyor bir kontrol ettir sorun yoksa al derim
baska bir yerde o fiyata oyle bir araba bulamazsin bence
Bende sorun olacağına ihtimal vermiyorum. kaporta hariç herşey reno.
70000km de neden acaba, çok km yapmış, 20000-30000 arasında ve orjina olsaydı alınabilirdi.şirket aracı olmasın. Benzinli üstelik.
arkadaş alıcaksan bızım arkadaşta var 35000 kmde sıralı lpg 2007 araç temız.çocuk ev aldı satıyo ılgılenırsen ozelden mesaj at
ya bakıp alıcaksın kardesım zaten , sorunlu arabaysa almazsın, sorunsuz ise , cok tabiki alınır gayette guzel binilir, 2.el her arac sorunlu olabilir
2005 dacia sahibiyim. arabayı haziran 2007 de aldım ve sadece 10.000 km de idi. şimdi 24000 km.de ve başıma en küçük bi sorun açmışlığı yok. hem de bordo... araba biraz gürültülü, frenleri 2005 model bir araba için yetersiz, yol tutuşu da çok iyi değil. ama bu yazdıklarım da kimseyi yanıltmasın, cliodan nerdeyse hiç bir farkı yok. arabadan memnuniyetiniz, ondan ne beklediğinize bağlı. ve tabi kullanışınıza. ben sadece "başıma hiç sorun açmayacak ucuz bir araba" istediğim için aldım ve hedefi 12'den vurdum!
Araç Çorum'da idi, eniştem bakmıştı araca bu hafta sonu bende gittim baktım (Samsun dayım) pek ısınamadım araca ve sahiplerine (Logan a değil). HEmen karar vermem istendi, ben de hayırlısı olsun deyip çıktım. Yorumda bulunan herkeze teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme