Şimdi Ara

2005 Gets vs 2004 Corsa CDTİ ( otomatik)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eşimie 20-25 bin civarına bir araba almayı dşnyorum daha öncede bununla ilgili konu açmıştım şuanda 2 araç üzerinde yoğunlaştık biris 2005 Gets benzinli manuel 100.000 km de,parça boyalar var ve kaput değişmiş trameri 1072 tl önemli bir kazası yok,diğeri ise 190.000 km de dizel corsa oda güüneş yanığı nedeni ile komple boyalı önemli bir kazası yok...Corsa yüksek km si ve otomatik olması beni biraz endişelendirdi bu yarı otomatik şanzumanlar nasıldır? ve siz olsanız bu iki araçtan hangisin tercih edersiniz?

Gets:24 bin
    Corsa:26.500

• Hocam getz'in 2005 olabilir model yılını tam hatırlamıyorum.2009 da olabilir.
    Otomatik var bizde 1.4 benzinli. Acayip yakıyor. ortalama 9 lt'nin altına düşmüyor.
    Tüp takalım dedik. Ona da km kurtarmıyor. Doğru dürüst kullanılmadığından araba, üstüne düşmedik. O kadar yıldır bizde, 22 bin km de aldıydık, 32 lerde şu an. Senelik 1000 km anca yapıyor.
    Manuel de yakıt biraz daha düşer tabi. Aktif olarak kullanacaksan lpg şart.

Onun dışında, 190 bindeki dizel ne olur bilemeyeceğim. Galiba aynı kasalardan bizim müdürde var. Acayip az yakıyor, uzun yola çıkacağı zaman onunla falan çıkıyor. Şanzumanda'da hiç bir sıkıntı yaşamadı. Robotik şanzıman biraz sallayabilir, geçişler geç olabilir ama, arıza yaşamadı bizimkisi.
  • Corsanin otomati sanzuumani bes para etmez easytronik sanzumanli aracim sanzuman arizasi yuzunden pert olmustu 8bin tl fatura cikardilar.

Sanzuman acemi soforden daha beter gaza bas, az baz farketmiyor. Surekli vuruntulu geciyor . İlk once denemenizi oneririm araclari otomatik vitesini begenirseniz alirsiniz. Motor konusunda aracim benzinliydi lpg ile cok guzel tasarrufluydu ama sanzuman sogutmustu arabadan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

Corsanin otomati sanzuumani bes para etmez easytronik sanzumanli aracim sanzuman arizasi yuzunden pert olmustu 8bin tl fatura cikardilar.

Sanzuman acemi soforden daha beter gaza bas, az baz farketmiyor. Surekli vuruntulu geciyor . İlk once denemenizi oneririm araclari otomatik vitesini begenirseniz alirsiniz. Motor konusunda aracim benzinliydi lpg ile cok guzel tasarrufluydu ama sanzuman sogutmustu arabadan.

dün easytronic corsa kullanma fırsatım oldu kullandıktan sonra aklımdan sildim,şanzıman çok sarsıntılı olmasını geçrtim hadi idare eder diyelim ama şanzıman aynı zamanda çok bunak davranıyor vites küçültmeleri yükseltmelerini zamanında yapmıyor tepkileri kötü gerçekten çok acemi şöfor gibi davranıyor bu davranışları eşimi paniğe bile sürükleyebilir...:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.