arkadaşlar hafta sonuna kadar bir araba alacağım.iki araç arasında kaldım. 2005 model civic 1.6 LS otomatik mi yoksa 2005 jazz ELİTE otomatik mi? iki arabanın da km'leri ve fiyatları aynı.(24000 YTL) sizce hangisini tercih etmeliyim. civic ile jazz arasında ne kadar yakıt farkı vardır?eğer çok bir fark yoksa civic almayı düşünüyorum. sizce ne yapmalıyım? lütfen cevap yazın çünkü cumaya kadar vaktim var.
bence civic neden dersen daha performanslı kullanışı çok zevkli bir araba jazz kullanmadım ama jazzda civicden daha az yakar belki ama performansını bilemiyorum onun ben olsam geniş rahatlık için civici alırım göstergeleri yeter zaten çok güzel o kasa civicler tercih meselesi
2005 model civic 1.6 ls otomatik...yada murat 131
jazzın donanımı civicten daha fazla ve yakıtı daha ekonomik... civic ise üst segment,performanslı,karizmatik... ne yapıcam bilemiyorum
yerinde olsam civic alırım HB sevmiyorumda
Civic
Ben olsam Civic Ls'ye göre Jazz Elite daha donanımlı olduğu için Jazz alırdım ama Civic Es olsaydı kesinlikle Civic yan airbaglar, otomatik klima, sunroof bayağı önemli farklar.
Civic her zaman tutulan ve sevilen bir araç.Hastalıkta sağlıkta satarken sıkıntı çekmezsin.Hem bir üst sınıf otomobil.Ne kadar baz donanım olsa da civic al derim.Jazz kötü bir araba diye değil,ikinci eli civice nazaran dahazayıf olduğu için Civic alınması daha iyi olur diye düşünüyorum.
iç hacim olarak ikisi de eş seviye de yeterli modeller,
jazzın donanımı ve yakıt ekonomisi iyi
civicin performansı ve yol tutuşu
karar senin.
ben civic tercih ederim fakat ikisinin de bana kalırsa çok
sıfır fiyatlarına bakarsak civic 38 civarı olsa gerek ama jazz ise 32 felan... ancak civic kasa degistirdi ve sanki JAZZ daha az deger kaybediyor...
ama yol tutus olarak, karizma olarak tabi ki civic... yakıt oalrak da jazz cok az yakar... her ikisi de kolay satılır....
ama jazz 2-3 bin YTLl sanki pahalı biraz.... sıfırı 30 olan bi aracın 2 yasında olanına 24 bence cokk... git sifir al daha iyi... hem 6 yıl garantili... kredi alırsan kredi faizi daha dusuk zaten sıfır km.de
hadi gelin tatlıya baglayalım... git abi sıfır jazz al, 30bin e :))
bu fiyatlardan pazarlık yapıcam.yani gerçek fiyatlar değil bunlar
aslında civic ile jazz arasında en fazla 2 lt yakıt farkı olur..acaba jazz buna değer mi ki?????
ikisi de güzel ama aynı model ve fiyatta iseler civic al derim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme