Şimdi Ara

2005 Citroen C4 1.6 hdi sx pk alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir yakınımda 2005 model ilk el 140000de C4 1.6 Hdi sx pk cam tavanlı araç var. araç tamamen servis bakımlı ve bildiğim bir araç. Toplamda 5000lira 4 hasar kaydı var. fiyatı 24-25 arası bişe istiyolar ancak hanüz ben talip olmadım ve pazarlık etmedim. sizce bu araç alınır mı? kullanan arkadaşlar varsa tavsiye eder mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: notredame_kamburu

Bir yakınımda 2005 model ilk el 140000de C4 1.6 Hdi sx pk cam tavanlı araç var. araç tamamen servis bakımlı ve bildiğim bir araç. Toplamda 5000lira 4 hasar kaydı var. fiyatı 24-25 arası bişe istiyolar ancak hanüz ben talip olmadım ve pazarlık etmedim. sizce bu araç alınır mı? kullanan arkadaşlar varsa tavsiye eder mi?

o fiyata alınmaz
  • hasar kaydı ve km yi göz önünde bulundurmak gerek..
  • Fiyatı yüksek
  • dostlar cevaplarınızda dikkate alarak araç sahibiyle görüştüm ve arabayı bana 21bin liraya bırakacak. sizce alsam bu fiyata değer mi? aracı kullananlar özellikle bu araba hakkında ne düşünüyor. daha önce megane2 sedan 1.6 dynamic aracım vardı. karşılaştrma yapabilirseniz sevinirim. iyi akşamlar.

• Sxpk dolu modelidir. 21 bine alinir fiyat uygun. Yalniz lpgde problem yaratabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Sxpk dolu modelidir. 21 bine alinir fiyat uygun. Yalniz lpgde problem yaratabilir.

araç dizel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Sxpk dolu modelidir. 21 bine alinir fiyat uygun. Yalniz lpgde problem yaratabilir.

araç dizel

Dizrlse fiyat cok iyi hocam bence kacirma ama iyi baktirmadan alma bu devirde kimseye guven olmaz.

• quote:

Bir yakınımda 2005 model ilk el 140000de C4 1.6 Hdi sx pk cam tavanlı araç var. araç tamamen servis bakımlı ve bildiğim bir araç. Toplamda 5000lira 4 hasar kaydı var. fiyatı 24-25 arası bişe istiyolar ancak hanüz ben talip olmadım ve pazarlık etmedim. sizce bu araç alınır mı? kullanan arkadaşlar varsa tavsiye eder mi?

Daha düşük km. de 25 bine falan aynı donanımda bulunabilir
  • o fiyatı edermi bilemem ama piyasada az yakan en uygun fiyatlı ve fiyatına göre en donanımlı araç diyebilirim.. 15 yıl araç kullanırım ilk defa citroen aldım c4 picasso neden yıllar önce almamışım dedim.. dev gibi 1.6 tonluk araç bile 4-5 lt arası yakıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.