Şimdi Ara

2005 ASTRA H SİZCE FİYAT NASIL ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • güzel bir araca benziyor sıkı bir pazarlıkla düşürebildiğiniz kadar fiyatını düşürmeye çalışın bence
  • Dediği gibiyse araç fiyatı yüksek değil 25.000 tl ya alınabilir görünümü oldukça diri.
  • araç düzgün görünüyor dediği gibi ise normal bence
  • yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Kafamı karıştıran LPG yeni takıldı diyor. Adam satacak olsa yakında LPG taktırmazdı diye düşünüyorum. Acaba LPG ile ilgili bir problemi olmuş olabilir mi ? Bu modellerde lpg uyumu nasıldır ?
  • Düz vites olması (Opel robotiklerinde oldukça sorun yaşayanlar var.) km.si ve de hazır LPG'si ile ideal bir seçim. Zaten sahibinden.com'a ilan verenler bir miktar pazarlık payı bırakıyorlar. 25.000 TL.ye kadar iyi bir pazarlıkla çok güzel alınır, tıpış tıpışta binilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hitit Güneşi

Düz vites olması (Opel robotiklerinde oldukça sorun yaşayanlar var.) km.si ve de hazır LPG'si ile ideal bir seçim. Zaten sahibinden.com'a ilan verenler bir miktar pazarlık payı bırakıyorlar. 25.000 TL.ye kadar iyi bir pazarlıkla çok güzel alınır, tıpış tıpışta binilir.

hocam manuel düşünüyordum zaten. otomotikle uğraşılmaz. yakıt tüketimi hakkında bilginiz var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ricopas

quote:

Orijinalden alıntı: Hitit Güneşi

Düz vites olması (Opel robotiklerinde oldukça sorun yaşayanlar var.) km.si ve de hazır LPG'si ile ideal bir seçim. Zaten sahibinden.com'a ilan verenler bir miktar pazarlık payı bırakıyorlar. 25.000 TL.ye kadar iyi bir pazarlıkla çok güzel alınır, tıpış tıpışta binilir.

hocam manuel düşünüyordum zaten. otomotikle uğraşılmaz. yakıt tüketimi hakkında bilginiz var mı ?

O sınıfta ki emsal araçlardan (Corolla, Civic, Megane) ne fazla yakar ne de az yakar. Zaten motorları ve teknolojileri birbirine yakındır. Ben şahsen Opel'e marka olarak şüphe ile yaklaşan birisiyim. Ancak H kasa Astra'lar titiz kullanıcıların elinde hem sorunsuz hem de zevkli günlere imza attılar. Bu araç ta görünüşü ve km.si itibarıyla (Bahse konu tipler ben dahil senede 10.000 civarı yapar ve arabasının üzerine titrer.) Titiz sahibinin model yükseltmesi nedeniyle satılık. LPG'li olduğu için Şehirlerarası 8-9 Şehir içi trafiğe bağlı olarak 10-12 aralığında yakar. Kışın motor ısınana kadar benzinde gideceğinden makul bir miktar benzin masrafı da çıkarır. Yazın doğal olarak önemsiz bir miktara iner.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.