Şimdi Ara

2005 asta H lpg sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay öne landirenzo marka tüp taktırdım opiste fakat taktırdığım günden itibaren arabada çeşitli sıkıntılar oldu arabanın içine kamera koyup çeksem cidden rekor kırabilir,20 km hızın altına indiğinde araba tekliyor deviri ayarlayamıyor hatta gaza biraz dokunduğunuzda pedalı köklemişsiniz gibi patinaj cekip öyle kalkıyor,vites değiştirirken kendimi 45 model bir araçta gibi hissediyorum(easytronic bir araç ona rağmen feci şekilde hissettiriyo vitesi değişikliğini) klima açıkken durduğun an bazen stop ediyor,frenleri bile nasıl olduysa etkilendi gazdayken frenler resmen tutmuyor benzindeyken hiç bir sıkıntı yok,100km civarı yol yaptıgımda 50 km hızı geçince motor ışığı yanıp sönmeye başlıyor,arabayı durdurup tekrar çalıştırdığımda ışık gidiyor ve araba normale dönüyor,bazen servis ışığı yanıp sönmeye başlıyor araba marşa basmıyor kontağı kapatıp açıyorum herşey düzeliyor vs vs...servisin yolunu aşındırdım fakat bir sonuç yok !!! ne zaman servise gitsem arabada sıkıntı çıkmıyor ertesi gün arabayı çıkartıyorum tonla hata .. çıldırmak üzereyim benzin pahalı olmasa döküp yakıcam aracı,bunlar gibi belirtileri olan varsa ve düzelttiren varsa lütfen yardımcı olsun ...

• hocam konuyu lpg dönüşümü bölümüne taşıyın bence..orda sorularınızın yanıtlarını bulabılırsınz bence..
    Fiat Punto 1.4 Fire Fun Kırmızı
    Hyundai Accent Blue 1.4 CVVT Mode Plus Beyaz
    Honda Civic FB7 2015 Eco Elegance Beyaz
    Honda Civic FC5 2021 Eco Elegance
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2005 lancer abs sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.