Şimdi Ara

2005-2012 S40/V50 Donanim Paketleri Hakkinda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, 2008 model 1.6D V50 Dynamic almayi dusunuyoruz. Baslikta S40/V50 yazdim cunku donanim paketlerinin ayni oldugunu varsayiyorum. Hatam varsa duzeltin lutfen.

    Sorum su sekilde, anladigim kadariyla donanim paketlerinin siralamasi Dynamic > Premium > Prime ayrica opsiyonel ozellikler var. Peki ornegin 2008 model Dynamic ve 2009 model Dynamic birebir ayni mi? Ilanlari ve forumdaki konulari inceledigimde aklim cok karisti. Ornegin 2009 model bir S40 Dynamic`de arka koltuk katlanip cocuk koltugu oluyordu bu ozellik 2008 Dynamic`de yoktu. Bu opsiyonel bir ozellik mi yoksa donanim paketleri yillara gore `makyajlaniyor` mu? Ayrica Drive ve D2 neyi temsil ediyor?

    Edit: Sormayi unutmusum arac hangi sene makyajlandi?

    Forumdaki Volvo ustadlarindan donanim paketlerinin yillara gore icerigine dair bilgi rica ediyorum. Arayip bulamadigim icin konuyu actim. Konudan ayri olarak, eski araclarin donanim paketlerinin marka sitelerinde veritabani olmasi gerektigi kanaatindeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 740turbowagon -- 27 Ocak 2019; 18:51:16 >







  • Tr deki donanım paketi olayı çok farklı,bir bilgim yok, ancak entegre çocuk koltuğu opsiyon olur ancak.V50 2007'de makyaj gördü ve benim sahip olduğum 2.0 D motorlusuda makyajlı idi.Ama makyaj dediğimiz yalnızca ön tampon ve arka stop lambalarındaki küçük farklılık idi,diğer herşey aynı.Drive e,Volvonun kendisinin geliştirdiği ekonomi,düşük salınım ve küçük hacimden büyük güç elde etmeye odaklı bir motor teknolojisi.D2 Volvo'da bir dizel motor kodu ve D2 motorlarının klasik olanları ile bir de drive e versiyonları var.
    Başta belirttiğim gibi donanım paketi olayını tam bilmiyorum,ilanda gördüyseniz bu yanıltıcı olur, içeriğini tam isteyin veya bilinmiyorsa motor şase nosunu öğrenebilirseniz fabrika çıkışı olarak hangi donanımlarla üretildiği yetkili servislerden öğrenilebilir.Yani öğrenilebilmesi gerekir 🙂.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.