Şimdi Ara

2005-2008 modellerde cam tavan varken son modellerde neden yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Opellerin 2005-2008 Astralarda cam tavan mevcutken neden son çıkanlarda yok? Ayrıca sadece Opel için de değil, Volkswagen lerde de yok? (polo,golf) herhangi bir bilgisi olan var mı? Ya da ben mi yanlış biliyorum?

• İşin en ilginç tarafı, Astra H çıktığı zaman panoromik sunroof'a sahip olmasının vurgulanmamasıydı.( Panoromik sunroof değil kendi sınıfında üst sınıf araçlarda bile bulunmuyordu o yıllarda.)O zamanlar dergilerde ki haberler ve testlerden bilgileniyorduk ve bundan bahseldilmemişti bile. Benim gibi bütün yayınları takip eden ve 2004 Kasım'ında Astra H'ımı alan bir kişi olarak sunroof'undan aylar sonra haberim olmuştu. Opel'in garip bir huyuda arabalarının özelliklerini kırpması ve kısa sürelerde ufak tefek aksesuar değişiklerini habersiz ve anlamsız şekilde yapması. Bundan ancak bayiye uğradığınızda haberdar olmanız Opel'in kötü bir huyu ; normal şartlarda özellikle alman firmaları üretimi sonlanacak kasalarını en donanımlı hali ile sonlandırken Opel neden ise donanımlarını hep eksiltmiş olarak sunar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var ama opsiyon olarak satın alıyorsun diye biliyorum. vw , opel'i bilmiyorum durumlar nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brujeria35

Var ama opsiyon olarak satın alıyorsun diye biliyorum. vw , opel'i bilmiyorum durumlar nasıl

Alacağımdan değil, arabalarla ilgilendiğim için dikkatimi çekti, sormak istedim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabalar zaten pahali, millet binlerce lira verip de ayrica opsiyon alamiyordur.

• Cam tavan kullanıcısı olarak diyebilirim ki, bu özellik markalar tarafından her ülke için uygulanmıyor (özellikle Ortadoğu Pazarı)
    Nedeni basit: Cam tavan aracın içini sıcak havalarda, güneşin konumuna göre 3-4 saat içinde yaklaşık 10-15 derece yükseltiyor, hava sıcaklığı ortalama 30-35 derece olursa bu da yaklaşık 40- 45C sıcaklığa eşit oluyor ki tecrübeyle sabit iğrenç bi durum...
    İkinci nedeni güvenlik diye tahmin ediyorum, Allah göstermesin takla atma halinde şansınız % 30 azalıyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: go-suto

Cam tavan kullanıcısı olarak diyebilirim ki, bu özellik markalar tarafından her ülke için uygulanmıyor (özellikle Ortadoğu Pazarı)
    Nedeni basit: Cam tavan aracın içini sıcak havalarda, güneşin konumuna göre 3-4 saat içinde yaklaşık 10-15 derece yükseltiyor, hava sıcaklığı ortalama 30-35 derece olursa bu da yaklaşık 40- 45C sıcaklığa eşit oluyor ki tecrübeyle sabit iğrenç bi durum...
    İkinci nedeni güvenlik diye tahmin ediyorum, Allah göstermesin takla atma halinde şansınız % 30 azalıyor....

Tavan perdesi iş yapmıyor mu hocam ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Grande Punto'ta tavan perdesi delikli ister istemez güneş altında ısınıyor içi ama w211 de otomatik perde vardı baya fark var arada opelde ise arkadaşım ses sorunundan bahsediyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona bakarsak F10 5 serisi Sedan'da Cam tavan yok ama 5 serisi Gran turismo ve SW kasasında var.
  • Evet bu konuda haklısınız H kasa astralarda vardı bu j kasalarda sunroof oldu

Ama vw de golf 5 te filan hep sunroof vardı golf 7 de cam tavana geçtiler ( oda yarım cam tavan )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toygun_ank kullanıcısına yanıt
    sadece ışığı kesiyo, camı da kalın körolasıcanın büyüteç gibi kırıvercem bi gün cabrio olcak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.