Şimdi Ara

2005 - 2007 arası en iyi sedan arabalar tavsiye edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005 - 2007 yılları arası bir sedan araba almak istiyorum kafam karışık biraz tavsiye almaya ihtiyacım var, öyle pek fazla sorun çıkarmayan markalardan olursa tabi sorun her birinde olabilirde neyse tavsiye ederseniz sevinirim! Kesinlikle MANUEL olsun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrickerme1 -- 9 Eylül 2019; 22:58:54 >

• Corollla, Jetta, Astra, Civic

tercihlerim bunlar olurdu. (Benzin/LPG)
  • Focus ghia

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle B6 Passat 2.0 tdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2005 model sıfır olarak aldığımız Toyota Corolla 1,6 manuel sol paket aracı 2018 temmuz ayında 210bin km de sattık.
    Arka koltukta 4 kişi rahat oturabilir, bagaj yeterli, donanım yeterli( otomatik kararan ayna, dört cam otomatik, 7 airbag, elektrikli yan aynalar)

Yaptığımız masrafları anlatiyim:
    Bir kere araçla kaza tehkilesi geçirdik ve yol arasındaki banketten karşı yola yan şekilde atladık. Araç sekmesine rağmen 4 teker üstüne düştü. Sadece klima kompresörü çalışmıyordu uygun fiyata tamir ettirdik. O olaydan sonra 80 bin km yaptık zaten. Gerisi motor yağı-filtre- boya.

Varsa sorunuz buyrun. Şiddetle tavsiye ederim. Yeni corollardan daha zevkli bir araç. Aracı sürerken zevk alıyorsunız. Yoldan geri dönüşleri ve sürüş pozisyonu çok iyi. Japonya üretimi olduğu için kalite algısı yüksek. Arka kapılar bile yumuşak üstü deri kaplı.
    Bu arada yağmur sensörü de mevcuttu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden 2005-2007 ilk kez böyle bir terch görüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

Neden 2005-2007 ilk kez böyle bir terch görüyorum
    Al benden de o kadar. Sadece 2005-2007 ve sedan kriterleri belirtilmiş. O halde Tata dan tut, Mercedes S serisine kadar her araç tavsiye edilebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.