Şimdi Ara

2004 Volvo s60

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • eski bir accord kullanıcısıyım aracımdan çok memnundum ama artık 2.4 motor fazla gelmeye başladı malum ülkemizin yıllık vergileri ve yakıt ücretleri bel bükmeye başladı, aradığım araçta tek özellik sadece otomatik vites olması, ama geçenlerde bir volvo s60 gördüm 2.0T premium üstünde lpg var özellikler arasında sunroof ve tel. var deri koltuk vs full bi araç fiyatta 29.000TL araç 2004 model, 2.el fiyatları pek bilmediğim ve sadece kullanıcı olduğum için pek bi fikrim yok açıkcası bu fiyata bu araç bu özellikler uygun mu sizce ilgilenirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim...



  • Çok takip etmiyorum ikinci el fiyatlarını ama sanki fena bir fiyat değil gibi. Yani tahmin ediyorum arabanın durumuna, satıcının aciliyetine, alıcının gönlünün yatmasına ve pazarlık becerisine göre bir kaç bin aşağı veya yukarı oynayabilir.

    Amma senin için bence fiyattan ziyade dikkat etmen gereken konu arabanın durumu olmalı. Çünkü bakımsız, hor kullanılmış, kazalı, sorunlu veya sorun çıkarmaya gebe bir aracı daha ucuza da alsan aslında kar etmiş olmazsın.

    Bu nedenle arabanın genel durumunu öğrenmende fayda var. Ondan sonra diğer arkadaşlar mutlaka yardımcı olacak daha sağlıklı yorumlar yapabilecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.