Şimdi Ara

2004 VECTRA ELEGANCE BENZİN TÜKETİMİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
9.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2-3 güne kadar bir aksilik olmazsa 2004 model 69 bin km de vectra elegance almak üzereyim .fiyat26 bin ytl.bu motor aracı kullanan arkadaşlarımdan ricam aracın yakıt değerleri nedir.şehir içi şehir dışı.ayrıca ben tüp taktırmayı düşünüyorum.daha önceki aracım 2004 bora idi ve vectra ile karşılaştırdığımda arada dağlar kadar özellik farkı çıkıyor.yani vectra beni büyüledi ama memur olduğumdan yakıt değerleri de düşündürmüyor değil hani.objektif bilgilerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkür eder saygılar sunarım.bu arada temiz bir 2004 vectra elegance için 26 bin ytl fiyat nasıldır

bu soğuk havalarda 350-450 arası yakar şehir içinde
  • tekhatıram ilgine teşekkürler sanırım bu harcama diğer 1.6 motorlardada aynı gibi,kafamda bir iki soru var bu araba da yağ eksiltme gibi problemleri oluyormuş(forumlarda okudum).bakalım hayırlısı neyse inşallah o olur.

Orjinalden alıntı: besbur

tekhatıram ilgine teşekkürler sanırım bu harcama diğer 1.6 motorlardada aynı gibi,kafamda bir iki soru var bu araba da yağ eksiltme gibi problemleri oluyormuş(forumlarda okudum).bakalım hayırlısı neyse inşallah o olur.

Yağ eksiltme opelin özelligi.B kasa vectralarda da olan bi durum bu.
  • yani sorunlu bir araç mu bu fiyatı donanıma göre bana gayet iyi gelmişti,alıp dertlerle uğraşmaktansa almamak daha mı iyi acaba.bu kararsızlık kadar kötü bir şey olamaz.neyse hayırlısı ne ise o olsun diyorum
  • Ben 2004 ve sonrasında satıp 2006 vectra aldım şu anda kullanıyorum hiç sorun yaşamadım ikisindede yağ eksiltme hiç olmadı sadece bakımlarını yaptırdım ve kullandım yakıt olarak soğuk havalarda fazla yakıyor spor kullanmazsan zorlamazsan normal yakar ama benzinle başa çıkamazsın lpg yi mutlaka taktır derim ben yinede sen bilirsin yol tutuşu son derece mükemmel ve konforunu sorarsan son derece kullanması keyif verici bir otomobil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastdriver. -- 17 Ocak 2008; 19:48:05 >
  • strong84 inşallah ko9nfurunu ben de yaşayacağım nasipse,.sıralı sistemde bu aracın yakıt tüketimi nasıl bazı forumlarda 130-160 arası diye okudum şehirler arasında bu seviyelerdeymiş.eğer böyle ise çok güzel diyorum ben.
    0 km Opel Vectra 2004 Model.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

strong84 inşallah ko9nfurunu ben de yaşayacağım nasipse,.sıralı sistemde bu aracın yakıt tüketimi nasıl bazı forumlarda 130-160 arası diye okudum şehirler arasında bu seviyelerdeymiş.eğer böyle ise çok güzel diyorum ben.

hocam bora da kullandım vectra da. ikisinin yakıt tüketimi yönünden pek bi farkı yok. vectra'nın motoru boraya göre biraz daha geç ısınır. tabi lpg yede geç geçer. ama öyle fazla bir fark ben göremedim.

zaten ağırlık ve motor hacmi ve gücü bakımından çok yakın araçlar.

konfor olarak oldukça iyi. donanım deseniz yok yok.

ama ikinci eli çok zayıf. alırken olabildiğince fiyat kırmaya çalışın. zira satarken boradan çok daha ağır satılacaktır.

şimdiden hayırlı olsun...

• quote:

strong84 inşallah ko9nfurunu ben de yaşayacağım nasipse,.sıralı sistemde bu aracın yakıt tüketimi nasıl bazı forumlarda 130-160 arası diye okudum şehirler arasında bu seviyelerdeymiş.eğer böyle ise çok güzel diyorum ben.

Lpg ne kadar yakar pek bir bilgim yok ben taktırmadım çünkü ama bu gidişle taktıracağım benzin fiyatları ortada lpg yi bende araştırdım ş.içi 155-160 arası
    ş. dışıda 120-125 yaktığını taktırıp ölçen arkadaşlardan öğrendim
  • bende g kasa astra vardı baya yağ tüketirdi. arkadaşımda 1.6 2005 vectra var 310ykrş tüketiyomuş ist yoğun trafikte uzunyolda 120km gibi hızlarda 270ykrş dedi ve ekledi opellerde lpg taktırıp sorun yaşayan yok bu iyi haber. iyi bir lpg ile yolculuklar bir keyife dönüşebilir
  • Aracte degisen yada fazla boya yoksa fiyat uygun. Bende de 2004 elegance var , eylül sonunda lpg taktirdim ( cok yaktigi icin degilde benzin fiyatlarinin ucuklugundan) benzinde sehir ici sakin kullanimda 8,4'e dustugunu biliyorum (antalya sehir ici - en az 300-400 km'de ) uzun yolda ise en sakin kullanimimda 5,9 idi ort deger = 570 km yol yapmistim.
    En son olcumum 1,78 liraldan aldigim 50 ytl lik lpg ile 287 km idi benzin ile olan mesafede bu km'ye DAHIL. Cok zorladigim soylenemez tabi bu arada.
    Boradan sonra sunu soyleyebilirim, suspansiyonu sert gelir alisman biraz vakit alir, tabi yol tutusundaki iyilesmeyide fark edersin.
    Eger kullandigin bora 8v ise kalkista biraz zayif gorunur sana ama sehir icinde aynı yakarsinki vectranin ayni motorla fazla yakmasi gerekir.
  • arkadaşlar 2004 vectra c aracım var 45000 km de aldım 76000 km deyim ve çok memnunum donnım,konfor,güvenlik yeterde artar tüp de taktırdım km de 145 kurus yakıyordu simdi kış olduğu için değerler arttı 160 kurus falan herhalde tabi gaza zamda geldi o baska ama tatlı bir araçtır ve fiyat elegance için çok çok ii darbesi vurugu varsa alma yalnız....
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.