Şimdi Ara

2004 SONATA TAVSİYE EDERMİSİNİZ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir önceki kasa sonata tavsiye edermisiniz arkadaşlar kullanan veya bilgi sahibi olan varmı?

• anlaşıldı etmezsiniz..
  • Valla tip olarak tam bir makam otosu gibi yani çok asil bir görüntüsü var 2.el fiyatıda çok uygun, alacaksın 2.0 motorlusunu siyah rengini çakacaksın lpg'yi deme keyfine sonra manyak bişey olur hem performanslı hemde yollda kaymak gibi giden bir araba olur. Bildiğim kadarıyla süspansiyonları çok rahat olduğu yani tam bir confor makinası.
  • dostum senden başka fikir veren olmadı ilgine teşekkür ederim
    quote:

Orjinalden alıntı: Starexx_140hp

Valla tip olarak tam bir makam otosu gibi yani çok asil bir görüntüsü var 2.el fiyatıda çok uygun, alacaksın 2.0 motorlusunu siyah rengini çakacaksın lpg'yi deme keyfine sonra manyak bişey olur hem performanslı hemde yollda kaymak gibi giden bir araba olur. Bildiğim kadarıyla süspansiyonları çok rahat olduğu yani tam bir confor makinası.
  • dostum sonata tavsiye edilmezmi ya...
    mercedes gibi araba...
  • acaba yakıt ve diğer giderleride mercedes gibimi
    quote:

Orjinalden alıntı: dumurman

dostum sonata tavsiye edilmezmi ya...
    mercedes gibi araba...

• valla inşallah değildir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki sonata,vectra ve nissan primera yı karşılaştırsak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavim1974

peki sonata,vectra ve nissan primera yı karşılaştırsak...

sonata derim arkadaşım amcamda vardı dehşet güçlü ve rahat süper donanımlı bi aratır eğer temizse hiç düşünme 2000 motorları 136bg di
    sanırım araçta istemediğin donanımda çıkabilir ona göre arkadaş
  • evet tavsiye ederim çünkü 2009 da çıkacak mercedes e 200 çok benziyo arkası falan zaten tipide güzel bence
  • ben tipini hafiften jaguara benzetiyorum,tipini derken daha doğrusu kasayı,fiyatları çok uygun buda beni düşündürmüyor değil hani...
  • Uzun zaman önce kullanan bir arkadaşımdan konforsuz olduğunu duymuştum.Ancak kendim binmedim.Sadece bir duyum.Gerçekliğini bilemem.
  • acaba aramızda sonata sahibi olan varmı?
  • 2000 model 2.0 GLS 16V Füme SONATAmvar Sıralı lpg taktırdım performans kaybı yok yer uçağı mübarek 1465 kg. ağırlığı 2000 motoru LPG ile 180-200 km hız yaptım sanki jaguar görünümlü mercedes.araç full+full herşey var. değerinin altında 2.el fiyatları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizteğmen

2000 model 2.0 GLS 16V Füme SONATAmvar Sıralı lpg taktırdım performans kaybı yok yer uçağı mübarek 1465 kg. ağırlığı 2000 motoru LPG ile 180-200 km hız yaptım sanki jaguar görünümlü mercedes.araç full+full herşey var. değerinin altında 2.el fiyatları.

tek farlı olan değilmi o model daha sonraki kasa mercedes farına benziyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.