Şimdi Ara

2004 POLO BASİCLİNE 1.4 75HP ÖZELLİKLER?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
37.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda araştırdım ancak bulamadım.Kullanan arkadaşlar yardım ederse birkaç sorum olacak.

1:Araçta kaç tane hoparlör var aceba?Sanki arkalardan gelmiyor gibi varsada fader ayarını teypte göremedim.

2:Alarm varmıdır varsa nasıl devreye giriyor yada çıkartılıyor?

3:Araç hareket ettiğinde kapıların otomatik kilitlenmesi gibi bir özellik varmıdır?

4:Hız sabitleyici bu araca takılabiliyormu?

5:İç dizaynı bozmadan(ışıklandırmaları)takabileceğimiz mp3 player varmıdır,yada gittigidyorda satılan orjinal mp3 ler güvenlimidir?

• quote:

Orijinalden alıntı: drberti

Forumda araştırdım ancak bulamadım.Kullanan arkadaşlar yardım ederse birkaç sorum olacak.

1:Araçta kaç tane hoparlör var aceba?Sanki arkalardan gelmiyor gibi varsada fader ayarını teypte göremedim.

3:Araç hareket ettiğinde kapıların otomatik kilitlenmesi gibi bir özellik varmıdır?

5:İç dizaynı bozmadan(ışıklandırmaları)takabileceğimiz mp3 player varmıdır,yada gittigidyorda satılan orjinal mp3 ler güvenlimidir?

Kardeşimde var. Bu araç en donanımsız modeldi zaten alırkende

1- sanırım 2 hoparlör
    2- alarm yok
    3- kilitlenmiyor
    4-?
    5-
  • quote:

Forumda araştırdım ancak bulamadım.Kullanan arkadaşlar yardım ederse birkaç sorum olacak.

Ben 2005 Basicline kullanıyorum. Ek olarak sadece klima var bende o da zaten opsiyon listesinde idi o zaman.

1- Arkalarda hoparlör yok ama yeri var, ben taktırdım sonradan.. Fader ayarı sadece sol-sağ olarak görünüyor ama arkaları taktırdığında bunu da sağ-sol ile ayarlayabiliyorsun..
    2- Alarm yok, ben sonradan Desi marka taktırdım sorunum yok. Cam kaldırma modülünü de eklettim, kumandadan kapattığımda eğer açıksa elektrikli olan ön camlar da kapanıyor. Ama kumandalı anahtarın veya alarmın olmasa bile kapıyı anahtarla kitlerken anahtarı çevrili tutarsan varsa açık ön camlar yine kapanıyor.
    3- Bu özellik araç ilk alındığında aktif değil, ben sonradan serviste ücretsiz açtırdım, şimdi 10 km hızı geçince kapılar kendiliğinden kitleniyor
    4- Hız sabitleyici takılmıyor, en azından bana serviste söylenen bu
    5- Sorunu tam anlamadım ama orijinal Beta teybi çıkarıp istediğin teybi takarsın, ya da orijinal kasetli teybe benim gibi bir kaset aparatı alıp istediğin mp3 çaları, cd çaları takar keyfine bakarsın..

velhasıl -hız sabitleyici hariç- ben yaptım oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polo_R -- 1 Ekim 2009; 0:29:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 34UD5759

quote:

Ben 2005 Basicline kullanıyorum. Ek olarak sadece klima var ben de o da zaten opsiyon listesinde idi o zaman.

1- Arkalarda hoparlör yok ama yeri var, ben taktırdım sonradan..
    2- Alarm yok, ben sonradan Desi marka taktırdım sorunum yok. Cam kaldırma modülünü de eklettim, kumandadan kapattığımda eğer açıksa elektrikli olan ön camlar da kapanıyor. Ama kumandalı anahtarın veya alarmın olmasa bile kapıyı anahtarla kitlerken anahtarı çevrili tutarsan varsa açık önm camlar yine kapanıyor.
    3- Bu özellik araç ilk alındığında aktif değil, ben sonradan serviste ücretsiz açtırdım, şimdi 10 km hızı geçince kapılar kendiliğinden kitleniyor
    4- Hız sabitleyici takılmıyor, en azından bana serviste söylenen bu
    5- Sorunu tam anlamadım ama orijinal Beta teybi çıkarıp istediğin teybi takarsın, ya da orijinal kasetli teybe benim gibi bir kaset aparatı alıp istediğin mp3 çaları, cd çaları takar keyfine bakarsın..

velhasıl -hız sabitleyici hariç- ben yaptım oldu..

Teşekkür ederim öncelikle.Bu kapıların kitlenme özelliği programla ilgilimi yoksa ben kendimde yapabilirmiyim.Ayarla ilgilimidir.?Bahsettiğim mp3 player
    http://urun.gittigidiyor.com/VOLKSWAGEN-BLAUPUNKT-MP3-PLAYER_W0QQidZZ19455233 budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drberti -- 1 Ekim 2009; 0:32:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: euzun72

Kardeşimde var. Bu araç en donanımsız modeldi zaten alırkende

1- sanırım 2 hoparlör
    2- alarm yok
    3- kilitlenmiyor
    4-?
    5-

evet o zaman en donanımsız modeldi Basicline ama şimdiki 2010 model Comfortline Yeni Polo'nun özelliklerine baktığın zaman ilginç bir durum ortaya çıkıyor. Bizdeki Basicline baz donanımdaki özellikler anca şimdiki Comfort Polo'da var:
    - ön koltuklar altı çekmeceli ve yükseklik ayarlı
    - önde ve arkada okuma için iç ışıklar
    - arkada kol dayama(yeni poloda bu yok ama önde şöför için kol dayama yapmışlar)
    - amortisörlü kaput(yeni poloda yok)
    - kaput altı izolasyon keçesi(yeni poloda yok)
    - ışıklı makyaj aynaları
    - tabana kilitli ön halı paspaslar
    - kaliteli tavan döşemesi

VW donanım tanımlamalarını değiştirmiş anlaşılan..

• verdiğin linkteki orijinal mp3 çalar.. dolayısıyla rahatlıkla taktırabilirsin, ama ön göğüs çerçevesine tam oturur mu bilmiyorum..

otomatik kapı kilitleme için servise gitmen lazım, senin yapabileceğin bir şey değil..

kolay gelsin.
  • Kapıda yanıp sönen lamba alarm değilmidir? Kapı kilitlendiğinde yanıp sönüyor!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault 1.4 Authentique 2007
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iç denetimli alarm gibi bir şey olması lazım ama siren çalan cinsten değil..

daha doğrusu o yanıp sönen ışık aracın immobilizer devresinin aktif olduğu gibi bir şey anlamına geliyordu sanırım.. kitapçığa bakarsan açıklamasını görebilirsin..
  • Araba çok ilginç aynalar elektrikli yapılmış ama arkaya 2 ane hoparlör koymuş.Ancak araç çok keyifli sürüş keyfi çok güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drberti -- 4 Ekim 2009; 12:24:35 >
  • Bende de aynı araç var. Özellik az ama 5-6 senedir biniyorum sorunsuz.
    Satmayı da düşünmüyorum. Bakalım nereye kadar.
  • arkadaşlar ilk araba olarak vw bu polo modellerin karar ıldım. hatta sahibinden de de var bi tane 2000 model araba. bu araçları kullanan lar dan araba hakkında olumlu olumsuz her şeyi paylşmalarını isityorum. araba kısmet işidir. sayenizde zarardan ve hata yapmaktan kurtulmak isitorum. yardımcı oluranız duacınız olurum...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-polo-acil-34687032/detay/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.