Şimdi Ara

2004 peugeot 307 1.4 hdi de kapılar açılmıyor. şöför tarafından bile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sabah işe gittim. aracı parkettim. akşam iş çıkışı arabanın kumandası kapıları acmadı. daha sonra şöför tarafından soktum anahtarı yine açılmadı. sorun ne olabilir.. akü mü bitti acaba. akü bitse bile manuel açılmaz mı kapılar.

• Akü bitse bile manuel olarak açılması lazım anahtar ile. Hiçbir şekilde açamadıysanız servis çağırmaktan başka çareniz yok malesef.
  • yokmu böyle b sorunla karşılaşan kimse? servis bakacak ama kişisel merakımdan soruyorum. problem ne acaba die
  • Geçmiş olsun soğuktan olabilir diyeceğim ama en azından manuel çalışırdı.Kilit motorunda bir şey olmasın
  • arkadaşlar bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı hesabı. benim akü bitmiş tesadüf ya bu şöför tarafından manuel olarak açmak istediğimde ise anahtar damağı yerinden cıkık oldugu için orsasıda acılmamış doğal olarak.

ama asıl şu düşündüğrüyor insanı bu araba 2 ay önce bakımdan cıktı be peugeot servisleri heryerini kontrol ettik diye teeslim ettiğiniz areacın anahtar damağının çıkması ne kadar normal değil mi?????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.