Bildirim
2004 Model Focus LPG de Kaç Kuruş Yakar?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
ş.içi 25 krş ş.idışı 20 krş yakar. lpgye yeni zam geldi lpg 2.50 tl
yalnız kuruş hesabı değilde 100 kmde kaç litre yakar deseniz daha doğru olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: dkerem2
ş.içi 25 krş ş.idışı 20 krş yakar. lpgye yeni zam geldi lpg 2.50 tl
yalnız kuruş hesabı değilde 100 kmde kaç litre yakar deseniz daha doğru olur.
Eywallah kardesim.Aynen dedıgın doru oyle demek lazım. -
eğer aracın mıtıro bakımlı tezmise şehirdışı 15 kuruşa bile düşebilir.. [ankara için]
o kasa hb focuslar çok az yakıyor
hayırlı olsun aracınız -
quote:
Orijinalden alıntı: eswody
eğer aracın mıtıro bakımlı tezmise şehirdışı 15 kuruşa bile düşebilir.. [ankara için]
o kasa hb focuslar çok az yakıyor
hayırlı olsun aracınız
Solasın kardesim. 2 tane sorum var sana
1. Az yakıyor demişsin gidişi ve kaçışı nasıl bu aracın bilgin warmı? Benım daha pek kullanma imkanım olmadı ?
2. mıtıro ne demek nasıl anlıcaz bakımlı olup olmadıgını kardesim? -
2005 model focus1i sifir almistim.hala kullaniyorum.1.6 zetec 16v motor.son iki yilini lpg ile kullandim.bugune kadarki lpgli yakit ortalamam sehirici 10.5lt, sehirdisi 8.1lt lpg.her yilda birbucuk depo benzin yilda ortalama 13000km yaparak.atmosferik motor alt devirlerde nispeten cansiz, ancak 3500devir sonrasi nispeten atak.100hp ve140nm torka sahip bir arac, ancak sasisi epey hafif oldugu icin muadillerine gore atik.vites gecisleri sert, oranlari yakin. suspansiyon ve direksiyon sert oldugu icin konfordan ziyade sportif surus daha on planda.0-100km/s 10.4 saniye, bazi kaynaklarda 10.9 yaziyor.kadranda maksimum hizi 205km/s gormustum, muhtemelen % 5 hata payi var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
otomatık mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: BARBOSA_
otomatık mı?
Düz vites -
quote:
Orijinalden alıntı: Leon1023
quote:
otomatık mı?
Düz vites
3 sene önce diyarbakırdayken almıştım focus 2 1.6 ghia lpg li 100 bin km de normal kullanm da 9 lt lpg tüketiyordu -
quote:
Orijinalden alıntı: haidenhain
2005 model focus1i sifir almistim.hala kullaniyorum.1.6 zetec 16v motor.son iki yilini lpg ile kullandim.bugune kadarki lpgli yakit ortalamam sehirici 10.5lt, sehirdisi 8.1lt lpg.her yilda birbucuk depo benzin yilda ortalama 13000km yaparak.atmosferik motor alt devirlerde nispeten cansiz, ancak 3500devir sonrasi nispeten atak.100hp ve140nm torka sahip bir arac, ancak sasisi epey hafif oldugu icin muadillerine gore atik.vites gecisleri sert, oranlari yakin. suspansiyon ve direksiyon sert oldugu icin konfordan ziyade sportif surus daha on planda.0-100km/s 10.4 saniye, bazi kaynaklarda 10.9 yaziyor.kadranda maksimum hizi 205km/s gormustum, muhtemelen % 5 hata payi var.
Dostum kaçışından ve performansından memnunmusun ? Birde vites gecisleri acayip sert neden boyle duzelmezmi bu? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Leon1023
quote:
otomatık mı?
Düz vites
3 sene önce diyarbakırdayken almıştım focus 2 1.6 ghia lpg li 100 bin km de normal kullanm da 9 lt lpg tüketiyordu
Ama bendeli focus 1 yani focus 1 ile 2 yakıtta farklı olabilir? -
Vites gecisleri sert, hicbir zaman duzelmez, karakteristigi geregi sert bir arac.kendi sinifi ve yasina gore epey atik bir araba, kacisindan memnun olma durumu kisiye gore degisir, kendi sinifinda vti, ,vtec harici 1.6 ve daha dusuk hacimde atmosferik cogu aractan daha iyi kacar.Ancak turbo beslemeli tsi, ecoboost veya 1.6 132bglik toyota motoruna karsi cok sans vermiyorum, yine de hafif sasi ve sanziman oranlarıyla cok da ezilmeyecek bir arac.0-100km/s hiza ulasimi 1.6 dizel ve atmosferik benzinli motorlarin cogundan daha iyi, yuksek devirdeki nispeten iyi performansi da 80-140km/s hizlarda ivmelenmesini iyi durumda tutuyor.ben her yonden memnunum.o yasta ve o butcede bundan iyisi bana gore yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X