Şimdi Ara

2004 Model Doğan buldum!Alınırmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
13.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-orjinal-dogan-slx-88019771/detay

Bunun naylonu bile üzerinde

Yahu birde yazmıyorlar mı stepnesi isletmesi istepnesi her neyse işte sıfır fabrikadan.

yahu araba 14 yaşında o stepneden ne hayır gelir.Rafta duran lastiğin ömrü 2 yıl zaten

Stepneye işletme diyolar bide

• quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-orjinal-dogan-slx-88019771/detay

Yahu birde yazmıyorlar mı stepnesi isletmesi istepnesi her neyse işte sıfır fabrikadan.

yahu araba 14 yaşında o stepneden ne hayır gelir.Rafta duran lastiğin ömrü 2 yıl zaten

onu lastiği takın kullanın diye mi yazıyorlar ki, "araba o kadar temiz kullanıldı ki, lastik bile patlatmadım" iması var diye düşünüyordum ben...

• araç tan hayır gelmez mısırda arçalar sıcaktan erken yıpranıyo zaten bide taksiymiş geçiniz hocam geçiniz
    Shameless/Boardwalk Empire/The Sopranos/Sons of Anarchy/The OZ/Breaking Bad/Weeds/South Park/My Name Is Earl/Vikings/Spartacus/RayDonovan/Lillyhammer/Prison Break/Family Guy/Orange is the new Black/The Simpsons/Game Of Thrones/The Wire/The Pacific/Boondocks/The Walking Dead/Jericho/The100/Low Winter Sun/Banshee/Gang Related/Dominion/Costantine/The Leftovers/Power/Hell on Wheels/Z Nation/True Detective/DeadWood/Gotham

TÜRKÜM,TÜRKÇÜYÜM,ATATÜRKÇÜYÜM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

araç tan hayır gelmez mısırda arçalar sıcaktan erken yıpranıyo zaten bide taksiymiş geçiniz hocam geçiniz

olmuş direkno zalata turşusu

Orijinalden alıntı: tahrikk

Arap ülkelerinde taksi olarak kullanılmıştır.

aynen.Hatay'da çok gördüm bunlardan.

Orijinalden alıntı: Gopluumit

quote:

araç tan hayır gelmez mısırda arçalar sıcaktan erken yıpranıyo zaten bide taksiymiş geçiniz hocam geçiniz

olmuş direkno zalata turşusu

shopstka salata olmuş artti
    Shameless/Boardwalk Empire/The Sopranos/Sons of Anarchy/The OZ/Breaking Bad/Weeds/South Park/My Name Is Earl/Vikings/Spartacus/RayDonovan/Lillyhammer/Prison Break/Family Guy/Orange is the new Black/The Simpsons/Game Of Thrones/The Wire/The Pacific/Boondocks/The Walking Dead/Jericho/The100/Low Winter Sun/Banshee/Gang Related/Dominion/Costantine/The Leftovers/Power/Hell on Wheels/Z Nation/True Detective/DeadWood/Gotham

TÜRKÜM,TÜRKÇÜYÜM,ATATÜRKÇÜYÜM

• araç çok beter durumda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıraslan -- 3 Haziran 2012; 7:35:18 >
  • Direksiyonu niye öyle?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

babamın dubaideki 2005 bmw si çok acayip çökmüştü(deriler falan düzleşmiş bazı yerler erimiş içi pas dolu) yani sana tavsiyem bmw böyle tofaşa bulaşma

ayrıyetten bu bide taksi olarak kullanılmış pertten kötüdür durumu
  • Arkadaşlar öncelikle iyi günler .. Bu araçların 2010-11 leri bile mevcut :) markayı unuttum fakat Tofaş olarak üretilmiyor ve ÜLKEMİZDE SATIŞI VS YOK. Tofaş fabrikası bu aracı hindistan (Galiba) a sattı diye biliyorum... İYİ GÜNLER...
  • bnce alinabilir elektronik aksam yok bisey yok guzel bir elden gecirip binebilirsiniz(illa tofas alacam diyorsaniz 2000modele 10 bin vermekten daha mantikli yoksa alinacak araba degil ne arabalar var bu paraya)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 model bile olsa sonuçda tofaş değişen birşey yok altın semer hikayesi

Citröen C5 1.6 e-HDİ 112 HP SPORT MCP Black
  • quote:

İşte bu araba alınır ancak 17 bin lira etmez. Taş çatlasın 12 bin lira eder. Ama T stoplu 1982 model Doğan olsa işte o zaman 17 bin lira eder. Asıl 131 bana göre T stoplu kasalar, 1988 yılına kadar üretilmiş olanlar.

• TOFAŞ Kuş serisinin üretimi Türkiye'de 2003 yılında sonlandırıldı. Kuş serisi sadece BURSA TOFAŞ'ta üretildi ve 2003 yılında sonlandırıldı. Kuş serisinin atası Fiat'ın Regata modelidir. Fiat Regata modelinin üretimini 1990'da durdurunca TOFAŞ, Fiat'ın bu modelinin patentini alıp, üzerinde biraz değişiklik yaparak Şahin, onun daha donanımlısı olan Doğan'ı ve SW versiyonu Kartal'ı üretmiştir.

FIAT REGATA

2004 Model Doğan  buldum!Alınırmı?

TOFAŞ DOĞAN

TOFAŞ Fabrikası Kuş serisinin üretimini 2003 yılında durdurduktan sonra Holland Car firması patenti satın alıp, DOCC modeli olarak Etiyopya'da üretimine başlamıştır. Fakat üretimi şu an devam etmemektedir.

HOLLAND CAR - DOCC >http://www.holland-car.com/ > Cars > Discontinued Models > DOCC

• Not düşeyim, bu son kasa Şahin, Doğan ve Kartallar 1988 yılında piyasaya çıktı. Hatta 88 modellerin bagajında T arması yoktu yanlış hatırlamıyorsam. 89'larda T arması vardı. 90'da T armasına yuva yaptılar. 94'den itibarende T arması mavi bir kapak üzerine italik font oldu.
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.