Şimdi Ara

2004 model audi tt almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18 yaşındayım. Dün e30 almak mantıklı mı diye konu açmıştım, herkes alınmaz dedi. Peki 2004 audi tt almak mantıklı olur mu? Fiyatı 40-50 bin civarı. Beni cezbedici özelliği ise 1.8 motorda 200 beygir olması. Sizce tt almak mantıklı mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O arac nette 1.8 150 hp gorunuyor.200hp versiyon gormedim. 0-100 8.9 saniye.
    Peugeot 208 1.6 thp allurede o fiyat 7.3 sn 0-100 cok yuksek model,yurutme maliyetleri cok cok daha az,cok cok daha donanimli bir arac.
    Hemde o kulusturleri alinca aman bozuldu mu aman bakimimi geldi diye gerilmekten keyfini alamiyorsun.

• Hocam doğru söylüyorsun ama tt spor bi araç tabii bizimde kanımız kaynıyor. Ama aklıma yazdım dediğinizi

• audi tt nere pejo 208 nere, saçmalamakta bazen sınır tanımak lazım

konu sahibine gelirsek de tabiki alınır, eğer üstüne uğraşmak da istiyorsan AGU kodlu motorunu alırsan turbo enjektör farkıyla 350 beygirleri alabiliyorsun, aynı motor a3 te de s3 te de kullanılıyor

ekleme: aklına da mantıklı şeyleri yaz, performans arabası sorduğun yerde böyle tavsiyeleri alırsan sonunda egea 1.3 mjet alır çıkarsın işin içinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaSaTuRa. -- 11 Eylül 2016; 0:22:05 >
  • Bu tarz arabalar için 40-50 ye alıyorsan kenarda da 10-20 olacak .

Ha Daha 18-19 yaşındaysan , Babam da bana aynısını yaptı ben de çocuğuma yapacağım iyi ki de yapmış .

İlk önce yavaş arabadan başlamak lazım en az 2 sene !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 11 Eylül 2016; 0:24:14 >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten şimdi almaya niyetimde yok paramda... En az 21 yaşındayken düşünüyorum

• İbiza cupra polo gti da olabilir 1.4 tsi ünite 180 hp ama yağ yakma sorunu vardı o yüzden hacmi yükseltip 1.8 yaptılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustang2007 -- 11 Eylül 2016; 1:07:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustang2007

İbiza cupra polo gti da olabilir 1.4 tsi ünite 180 hp ama yağ yakma sorunu vardı o yüzden hacmi yükseltip 1.8 yaptılar

40-50 ye hep Pertler kaldı artık . Ya da 2011 yüksek km
  • Corsa color edition nasıl üstad 1.0 115 hp, + yazılım ile de güzel olur

• Paran ve niyetin yoksa neden insanları pyalıyorsun ki ?

Dün ve bugüne baktığımızda fikrin değişmiş. Daha 15 kere fikrin değişir merak etme...

Bu arada özel olsun dersen 207 lee mans derim.

• UP

• Durust adami severim fakat o alinirmi bu alinirmi forumu trollersen komik durumlara dusersin.esasen butce aradigin ozellikler gibi tek bir konudan devam etmelisin ki forum corbalanmasin.
    2004 model tt veya bmw falan filan luks ve spor araclar masraflidir.yani oyle 40 50ye almakla bitmez is.zaten bu araçların kullanicisi ikinci bir araca da sahiptir genelde.
    Ondan oturu ya 40 bini basip 20bini de masrafa ayirirsin,yada daha temiz araclara yonelirsin.bu rakamlara uygun spor arac olarak benim bildigim alfa gt var.

• Audi TT 2004 model 18-19 yaş, Trafik ve kasko için 4,000,- isteyen olur unutma
  • rcz lere bak sen boşver tt yi...

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Hocam alfa gt iyi ama beygir gücü az geldi bana. 165 beygir iyi ama ben en az 190-200 beygir arası olmasını istiyorum. Sonuçta 40 yaşından sonra spor otomobil almak akıl işi değil. Gençken anı yaşayıp ilerle evlendikten sonra konfor olayını düşünüyorum. Yani benim için öncelikle daha spor bi araba.

• quote:

Orijinalden alıntı: MR. Robot

Hocam zaten şimdi almaya niyetimde yok paramda... En az 21 yaşındayken düşünüyorum

YAŞ 18
    21 Yaşında almak için şimdiden araba sormak
    Sonra forum şişiyor
    Troll konu oluyor
    50 tane iyi niyetli adam fikir ve yorum paylaşıyor
    3 yıl sonrası için ?
    Iyi bayramlar olsun
    Saygılar

• O yastaki bir tt nin beygir gucuyle temiz bir gt nin beygir gucu ve performansi cok farketmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.