Şimdi Ara

2004 MODEL AUDI A3 1.6 AMBİENTE HAKKINDA BİLGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçen ay passat b5.5 1.8t aracım vardı. Yol tutuşu ve performans harikaydi ama yakıtı çölde susus kalmış deve gibi içmesi ve kapı kolları içteki dikiz aynası torpido kapağı vb her tuttuğum plastik aksamın elimde kalması araçtan beni soğuttu tamirini yaptırıp sattım.
    Onlarca forum sitesinden okuduklarım ve yakın aile dostumuzun bu araç hakkındaki tecrübeleri nedeniyle almaya karar verdim. 4 yaşında inanılmaz hareketli oğlum var kapı kurcalama huyu olduğu için 3 kalıpı modeli tercih edeceğim.
    Araç 290.000 km de hiç lpg takılmamış ilk ben taktıracağım.
    Araç hakkında oldukça fazla bilgim var fakat dh forumda bilgisi olan herkesin değerli deneyimlerini paylaşmasını istiyorum.
    Forumdaşların güncel fikirlerini merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.6 benzinde 10-11 litre civarı yakıyor, lpg de bu oran 12 litre civarı, aşırı az yakan bir araç değil ama ekonomik sayılır

düz vitesi performans olarak üzmez ama otomatiği hantal, yakıtı da haliyle fazla

yol tutuşu özellikle de uygun jant lastikle çok iyi, neler yaptıysam yoldan çıkaramadım aracı ama uygun jant ve yükseklik olmazsa da savurur ki orijinal halinden memnun değildim

iç aksam çok iyi değildir, tek kapısında kapının içi özellikle ileri km lerde sağlam kalmıyor, kapı ağır ve tutma yerleri kapının sacına bağlı değil, plastikler üzerinden tutuyor ve mutlaka kırılıyor, torpido kapağı da aynı şekilde, passattan fazla bir fark bekleme

çocuğun varsa tek kapı zorlar, 4 kapı araçlarda arka kapılarda çocuk kilidi imkanı var, bunun için tek kapıya geçmen anlamsız

2004 modeli makyajsız olandır, ön tampon eski tiptir, içi eski kasaya benzer, değişim mümkündür ama sınırlı seviyede

bu aracın aynısından bende var, 1.8 turbo passat da kısa süre de olsa kullandım, ben olsam o passattan bu a3 e geçmem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.