Şimdi Ara

2004 CRV İÇİN EN UYGUN LASTİK HANGİSİDİR?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
12.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2004 ve 52.000 km de crv sahıbıyım. aracımın lastıklerının dişleri iyi ama orjınal lastıkler oldugundan sanırım miatları dolmus ki gozle gorulur catlaklar mevcut.

lastıkler bridgestone h/t 205/65/16R 95 T tipinde. ama dişli asfaltta bıraz ses alıyorlar. ayrıca azda gorunum olarak tok degıller. 215/ 70/16 R lastıkler sanki "cuk" oturur gibi geliyor.
    Marka konusundada cok kararsızım.
    forumda herkes "nokian" i ovuyor ama ben oncekı araclarımdan bırıne takmıstım iğrencti. taş toplar,ses alır,en ufak seyde deforme olur vs.

netice itibarıyle marka ve ebat konusunda fikirlerinizi bekliyorum. arac ayrıca normalde 2 ceker,ama patinaja gırince otomatık 4X4 oluyor.
    acaba normal otomobil lastıgı olurmu?

fıkırlerınızı beklıyorum.

• Otomobiline cip lastiği takan gördün mü?

Bence ebatları bozmadan araç sınıfına uygun 4x4 lastik al. Pirelli olabilir mesela.
  • 99 crv de michelin kullanmıştım. synchrone 4*4. sessiz, yumuşak ve tutuş olarak karda bile harikaydı. Diş derinliği olarakta çok derin gerçekten, resimde belli olmuyor ama görmek lazım. Lastik ömrü olarakta %40 ila %90 daha uzun ömür vaadediyor. ben 60.000 km kullandım ama yeni gibidi hala konfor ve tutuş olarak. Biraz pahalı olabilir ama kötü lastik sebebi ile kaza yapsanız maliyeti daha fazla olur.. geniş lastik olayına gelince, yanaklar 3,5 cm yükseliyor. ayrıca değişim %4,87 ye denk geliyor ki %3 ün üzerinde dğişim tavsiye edilmiyor. Hız göstergesi v.b. yanlış gösterecek en basitinden, ama zevk meselesi.

http://www.michelin.com.tr/tr/front/affich.jsp?codeRubrique=20060301154525

• quote:

Orjinalden alıntı: qNesh

99 crv de michelin kullanmıştım. synchrone 4*4. sessiz, yumuşak ve tutuş olarak karda bile harikaydı. Diş derinliği olarakta çok derin gerçekten, resimde belli olmuyor ama görmek lazım. Lastik ömrü olarakta %40 ila %90 daha uzun ömür vaadediyor. ben 60.000 km kullandım ama yeni gibidi hala konfor ve tutuş olarak. Biraz pahalı olabilir ama kötü lastik sebebi ile kaza yapsanız maliyeti daha fazla olur.. geniş lastik olayına gelince, yanaklar 3,5 cm yükseliyor. ayrıca değişim %4,87 ye denk geliyor ki %3 ün üzerinde dğişim tavsiye edilmiyor. Hız göstergesi v.b. yanlış gösterecek en basitinden, ama zevk meselesi.

verdiğiniz bilgilere tesekkur ederim.
    sizin bahsettıgınız lastıgın olculerı neydı acaba?

• 215 65 16 lar çap olarak kurtarıyor onlardan takabilirsin. 2003 CR-V sahibiyim yaz lastiklerim 205 65 16 Bridgestone Dualler, kışlar ise 215/65/R16 Kumho KW19

70 Yanak ile çapı %003 ten fazla bozuyor olabilirsin ve sağlıklı olmaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: autolover

quote:

Orjinalden alıntı: qNesh

99 crv de michelin kullanmıştım. synchrone 4*4. sessiz, yumuşak ve tutuş olarak karda bile harikaydı. Diş derinliği olarakta çok derin gerçekten, resimde belli olmuyor ama görmek lazım. Lastik ömrü olarakta %40 ila %90 daha uzun ömür vaadediyor. ben 60.000 km kullandım ama yeni gibidi hala konfor ve tutuş olarak. Biraz pahalı olabilir ama kötü lastik sebebi ile kaza yapsanız maliyeti daha fazla olur.. geniş lastik olayına gelince, yanaklar 3,5 cm yükseliyor. ayrıca değişim %4,87 ye denk geliyor ki %3 ün üzerinde dğişim tavsiye edilmiyor. Hız göstergesi v.b. yanlış gösterecek en basitinden, ama zevk meselesi.

verdiğiniz bilgilere tesekkur ederim.
    sizin bahsettıgınız lastıgın olculerı neydı acaba?

99 crv lastik ölçüsü biraz daha farklı sizin kasadan , ebat hesaplamayı alttaki linkten yapabilirsiniz:

http://www.lastix.com/haberler.asp?nws=14

ben 205 70r15 kullanıyordum 99 crv de, yukarıda bahsettiğim fark ise linkteki programla sizin ölçüleriniz için yapılan bir hesaplama..

• hocam benim 2003 honda crv nin üzerindekiler 215 65 16 micheline pilot alpin genel olarak iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    getz icin en uygun kaliteli lastik
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dun 215/65/16 ya baktım. sankı camurluga sureter gıbı geldı.sızde boyle bır sorun varmı?
    cokta hos durdu gerci.
    kumho dan memnunmusunuz?
    quote:

Orjinalden alıntı: _crash_

215 65 16 lar çap olarak kurtarıyor onlardan takabilirsin. 2003 CR-V sahibiyim yaz lastiklerim 205 65 16 Bridgestone Dualler, kışlar ise 215/65/R16 Kumho KW19

70 Yanak ile çapı %003 ten fazla bozuyor olabilirsin ve sağlıklı olmaz...
  • pilot alphin ler 4x4 lastiğimi?
    quote:

Orjinalden alıntı: sadoz5775

hocam benim 2003 honda crv nin üzerindekiler 215 65 16 micheline pilot alpin genel olarak iyi
  • vallaha hocam 2 hafta önce ben arabayı 2000 model bora comfort ile üste 16000 tl vererek takas yaptım üzerndekiler micheline pilot yada primacy alpin tam emin olmamakla beraber benden önceki sahibi taktırmış ama yol sesi çok fazla boraya göre lastiktenmidir yoksa hondanın yalıtımı zayıftır nedir çok gürültilü aracın altına ziftli pütür attıracam yaza doğru
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadoz5775

vallaha hocam 2 hafta önce ben arabayı 2000 model bora comfort ile üste 16000 tl vererek takas yaptım üzerndekiler micheline pilot yada primacy alpin tam emin olmamakla beraber benden önceki sahibi taktırmış ama yol sesi çok fazla boraya göre lastiktenmidir yoksa hondanın yalıtımı zayıftır nedir çok gürültilü aracın altına ziftli pütür attıracam yaza doğru

michelin primacy alphin otomobiller için kıs lastiğidir. sizin aracınıza uygun degıldır. ayrıca kıs lastıklerı kısın asırı ses alır.
    ama hondaların fazla ses aldıgıda dogrudur.
  • michelin energy o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: autolover

dun 215/65/16 ya baktım. sankı camurluga sureter gıbı geldı.sızde boyle bır sorun varmı?
    cokta hos durdu gerci.
    kumho dan memnunmusunuz?

İlk kışımı geçiriyorum Kumholarla ve şu anda memnunum 2 haftada bir dağa da çıkıyorum, problem yaşamadım çok şükür..

Bu arada çamurluğa sürtme gibi bir durum bahsettiğimiz ölçüde söz konusu değil benim aracımda..
  • dün koçtaşda continental lastikleri yazlık olarak 318 tl dediler 215 65 16
  • sayın autolover kardeş özellikle bugün unutmadan bakayım dedim lastiklere 215 65 16 pilot alpin miş yazlık lastik almayı düşünüyorum ne tavsiye edersiniz tanesi 200 250 den sessiz lastik olması kaydıyla
  • bugün şaşmazdan 215 65 16 ebadında dunlop st20 lastiği 6 taksitle tanesini 180 ytl den aldım alpin den çok çok sesiz diyebilirim genel olarak fiyatına çok iyi
  • bugün baktım lastiklere üzerinde ne yazıyor diye st20 aldım sanarken dunlop un grandtrek at2diş derinliğide bayağı var bu lastiği 4 mevsim ve çok sessiz diye sattılar içinede nitrojen gazı bastılar acaba bu lastik kışlık mı yazlık lastikmi internettenn araştırdım ama bulamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.