Şimdi Ara

2004 avensis i satıp Honda s2000 almak mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 2004 model 2.0 Avensis elegant im var. 55-60 bin e mod suz temiz s2000 bulabilirmiyim. yada s2000 almak mantık li mı. yasım 25

• S2000 nin gerçekten bi fanları var fakat bence s2000 avensis satılıp alına bilecek bir araç değil avensisi hangi amaçla kullanıyorsunuz bilmiyorum ama s2000 günlük kullanılcak bir araç değil zevk için kullanılacak araçtır.Yaşınız için çok uygun ama bu araçla günlük işlerinizi halletmek biraz saçma zevk ve hız için kullanılacak bir araç bence.
  • hafta ici SIRKET arabası accent era kullanıyorum. hafta sonu Avensis i sehir ici kullanıyorum. ayda 1000 km yapıyorum Avensis ile. 2.0 ve LPG li 0.33 tl yakıyor km de. Honda ile aynı gibi.
  • 55-60 bine pert olmayan s2000 bulursanız bana da haber verin
  • anladığım kadarıyla 55-60 bin e sağlam bı s2000 bulmak zor gibi.
  • 50 bin e eli ayagı düzgün bi s2000 bulunur hocam imkanların el veriyosa vaz geçme al :)
  • ben fanatik bir hondacıyım eger gercekten 2 kişilik bir aracın size yeticegini düşünüyorsanız kaçırmayın derim ve de honda s2000 kalitesi cok fazla ayrıdır avansizle kıyaslanamaz kısacası kacırmayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yorumlar için teşekkürler arkadaslar. ailemden ayrı baska bır sehırde yasıyorum bekarım kız arkadasım ve ben bınecegız sadece. kalabalık olduğu durumlarda yıne sırket arabasını kullanabılırım. 2005 model modsuz buldum bıtane evın yanındakı petrolun önune cekmısler hergun bakıyorum yarın görüşmeye gitcem kısmetse. satarken ne kadar zarar ederım acaba 5 bin 10 bin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih33600

yorumlar için teşekkürler arkadaslar. ailemden ayrı baska bır sehırde yasıyorum bekarım kız arkadasım ve ben bınecegız sadece. kalabalık olduğu durumlarda yıne sırket arabasını kullanabılırım. 2005 model modsuz buldum bıtane evın yanındakı petrolun önune cekmısler hergun bakıyorum yarın görüşmeye gitcem kısmetse. satarken ne kadar zarar ederım acaba 5 bin 10 bin?

Zararmı ?
  • aynı fıyata satabılır mıyım yanı. birde serhat kardes antalyadan mı?
  • arkadaşlar bugun bakmaya gidiyorum 2 tane kırmızı s2000 var. birisi komple boyalı remk açılmasından dolayı ve değişen parçası yok.
    diğeri 2-3 parca boyalı ve bıkaç parca değişmiş fiyat ve km leri aynı asagı yukarı sızce hangısı? her ikisinde de motor da oynama modifikasyon yok
  • Ne yap et, hatasız diri bir araç al. Çünkü S2000 üretimi durdu, hatasız bir araç değer kaybetmez..
  • bence 55-60 bine sağlam s2000 bulabilirsiniz , ama çok alçak bir araç istanbul gibi yolları olan şehirlerde nasıl olur bilmiyorum
  • vsa yok bu bakacağım araçlarda problem olur mü vsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

55-60 bine pert olmayan s2000 bulursanız bana da haber verin

+1
  • Hocam sana bir iyilik yapayım ben.Yolladığım linki sonuna kadar oku;paran heba olmasın,güzel bir alışveriş olsun.
  • Hocam o fiyata güzel bir type-r alabilirsiniz hem günlük kullanımınızda sizi fazla yormaz.
  • 07 DV kırmızı s2000 bilgisi olan var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.