Şimdi Ara

2004 audi 2009vw 2009 corolla veya avensis sizce hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle cok marka takintili birisi degilim. Ancak fiat reno hundai gibi markalarin saglamligi konusundada on yargim mevcut. suan skoda fabia 2001 kullaniyorum 3 yil once 14000e almistim o kadar alma dediler aldim o fiyata alinacak her arabadan daha ustun iyiki palio albea vs almamisim. Vel hasil benim icin konfor guvenlik yol tutus on planda.
    Normalde kucuk cok kucuk bir ilcede yasiyorum yilda 10 kere en falan uzun yol diyebilecegim 170km memlekete gidiyorum. Gelecekte yaz tatillerinde Turkiyede degisik sehirleri turlama planlarim var. Birde cocugum olunca hb araba kucuk geldi. Bu ihtiyaclarimi karsilayacak sedan arac ariyorum
    Bu yonde arastirma yaparken su araclar arasinda kaldim. Butce 45bin tl ancak 48bin e de bulsam kacirmam.

Audi a4 2004 model 1.8t galiba b6 kasa oluyor 8sn hizlanma yakit tuketimi karma 7.5 litre bagaj 460litre
    Vw passat 2009 1.4tsi arac aslinda cok hosuma gitti 1.8t den sonra en fazla tutulan motor tsi dir heralde ancak inceleme videolarinda iceri yol sesini fazla aldigi yonunde beyanlarmevcut.
    Corolla 2009 1.6 bu arac aslinda ilk begendigimdi audi den sonra pek bakmadim.
    Avensis yeni bakiyorum 2.0 premium bir iki tane var gibi az boyalisindan
    Bu araclarinda f1 sanziman otomatiklerini dusunuyorum. Km olarak 80-140bin km arası

audi ile vw karislastirilir mi falan gibilerinden mesajlar yerine nedeninizi belirtirseniz daha yapici olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcqlock -- 10 Ocak 2016; 11:23:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• muhtemelen alacağınız araç dsg li.dsg de arızalı bir şanzıman.audi ler multitronic kullanıyor o çok daha uzun ömürlü fakat temiz bakımlı 1.8t b6 bulabilir misiniz o soru işareti.
    b6 nın temizini bulursanız diğerlerini direkt eleyin,eğer bulamıyorsanız vw yi manuel alın,otomatik şartsa corolla alın.
  • audi öyle ya da böyle premium olduğundan bakımı ve yedek parçası da premium bunu unutma, ha araştırıp ortak üretim parçaları falan kullanırsan kısmen uyguna halledebilirsin

1.8t diyorsun 1.4 tsi diyorsun da hangi arabadan bahsettiğin belli değil, vw jetta mı passat mı? içeri yol sesinin motorla bir alakası yok araçla alakası var, audi nin dağlar kadar farkını görmedim şahsen vw e göre, daha az km daha genç bir vw audi ye tercih edilebilir marka önemli değil diyorsan

diğer yandan toyota avensis tir herhalde düşündüğün ki bence ekonomik olması da açısından en makul olur
  • Hocam dsgli passati ele çünkü 2008-2009-2010 model yili dsg de sıkıntı var .Corolla dusunurseniz tam otomatik olanını alın .Audi ise bence biraz eski. Veya otomaitigi boşver dersen tabiki passat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toyota16 -- 9 Ocak 2016; 16:31:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

audi öyle ya da böyle premium olduğundan bakımı ve yedek parçası da premium bunu unutma, ha araştırıp ortak üretim parçaları falan kullanırsan kısmen uyguna halledebilirsin

1.8t diyorsun 1.4 tsi diyorsun da hangi arabadan bahsettiğin belli değil, vw jetta mı passat mı? içeri yol sesinin motorla bir alakası yok araçla alakası var, audi nin dağlar kadar farkını görmedim şahsen vw e göre, daha az km daha genç bir vw audi ye tercih edilebilir marka önemli değil diyorsan

diğer yandan toyota avensis tir herhalde düşündüğün ki bence ekonomik olması da açısından en makul olur

1.4 tsı olan passat cok daldigimdan farketmemisim. Yol sesinin 2009 1.4tsi passatda sinifina gore fazla aldigini soylemislerdi. Mesela peuget 407 ye gore

Corolla avensis degil eminim bundada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcqlock -- 9 Ocak 2016; 16:37:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

muhtemelen alacağınız araç dsg li.dsg de arızalı bir şanzıman.audi ler multitronic kullanıyor o çok daha uzun ömürlü fakat temiz bakımlı 1.8t b6 bulabilir misiniz o soru işareti.
    b6 nın temizini bulursanız diğerlerini direkt eleyin,eğer bulamıyorsanız vw yi manuel alın,otomatik şartsa corolla alın.

Hangileri dsg li hangileri degil bilemiyorum ama sorunu duymustum. Otomatik olacaksa vw passat olmasin diyorsunuz anladigim kadariyla.
    Manuelolacaksa ne olmali. Dsg pek yazmiyor 2. Elde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcqlock -- 9 Ocak 2016; 16:35:30 >
  • manuel alacaksaniz passat alin.toyota nickli arkadas durumu ozetlemis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki bu arabalardan audi a4 cok mu pahali parca olarak
    Vede passat ile nkiyaslarsak konfor yol tutus ve guvenlik olarak bariz fark varmidir yokmudur? Arada ki 5 yas farka ve parca pahaliligina deger mi degmez mi?

Aslinda 2009 corolla 1.6 o kadar begenmemistim ozellikleri ama otomatik viteste sizlere gore ibre corollayi gosteriyor.

Gonlum audi diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcqlock -- 9 Ocak 2016; 21:04:05 >
  • pcqlock P kullanıcısına yanıt
    Corolla düşünürseniz 2009 ve üzeri olsun ki tam otmtk olsun.2008 ve altı mmt şanzımandır. Şahsen 12 yaşındaki bi audi yanlış olur. Dsg de arkadaşların dediği gibi patlamaya hazır bi el bombası gibi. Ayrıca lpg sistemleri çok pahalı tsi motorların.

Ben de 45-47 arası bi otmtk araç düşünüyorum.listemdekiler mazda 6 ,corolla ,elentra ve yetişebilsem avensis 1.8 Ayrıca lpg ille olmalı.

• 2009-2012 avensis 2.0 premium nasil peki 1.6 elegant vs. De var ancak performans 2.0 al diyor. Otomatik pek yok toyotada galiba adamlar kotu yapmaktansa hic yapmamayi tercih ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcqlock -- 10 Ocak 2016; 11:21:42 >
  • pcqlock P kullanıcısına yanıt
    Hocam avensis 2.0 yerine 1.8 tercih ederim ben. 1.8 cc hem ara motor vergi bakımından uygun hemde lpg ye uyumlu motoru var. Ayrıca cvt şanzımana sahip. 1.6 ları ise hantal kalır.

Yanılmıyorsam 2.0 lar lpg ye uygun değil avensislerde.

Ayrıca 2.0 tdi passatlardaki dsg tsilerdekiyle aynı değil. Tdilerdeki dsg yağlı sistem ve sorunsuz.

Vergi yüksek olmasa 2.0 laguna, 2.0 insignia , 2.0 tdi passat ve mazda 6 tam binilecek d sınıfı araçlar.

• lpg li 2.0 gordum nasildir bilemem. 1.8 bile yillik 1300tl haklisiniz. peki bu cvt nedir? multidrive falan yaziyor o mu. 1.8 hangi donanimi alabiliriz bu paraya diye baktim elegant var oda pahali 55bin civarinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcqlock -- 10 Ocak 2016; 17:18:15 >
  • Boşver corollayı falan. Manuel tsi passat al geç. Benzinli binersiniz. Kafan rahat olur. Tüple uğraşmaya değmez. Zaten az kullanıyorsunuz. Passat b6 sınıfındaki en iyi araçlardan ses konusunda. Yol sesi aldığını kim söylüyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Boşver corollayı falan. Manuel tsi passat al geç. Benzinli binersiniz. Kafan rahat olur. Tüple uğraşmaya değmez. Zaten az kullanıyorsunuz. Passat b6 sınıfındaki en iyi araçlardan ses konusunda. Yol sesi aldığını kim söylüyor?

https://youtu.be/lK23kbsYlcM burada demisler. Yeniden satarkende sanki passat onde. Ariza konusunda toyota onde guvenliktede audi yada avensis derim. Konforda audi a4 heralde daha ondedir. Ama ben bir kere alip 8 10 yil kullanmak istiyorum boyle dusununce performansi adi cok iyi olsada uzulerek audiden vazgececegim gibi. Avensis pahali olmasa oda iyi bir tercih ama passat galiba fiyat performans olacak

• Bence o fiyata daha yeni araçlar bakın temiz j kasa sedan astra alırsınız.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-gram-boyasiz-hatasiz-orijinal-26.000-km-de-2013-astra-256551597/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-boyasiz-hatasiz-217061959/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ayat-oto-satilik-opel-astira-tlf-sinan-bey-05322865041-257061005/detay

İllede d segmenti derseniz 1.6t insignia yada 2008-2011 avensis kovalayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 10 Ocak 2016; 17:34:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.