Şimdi Ara

2004 ASTRA 1.6 Sedan 19000'e alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Memur bir arkadaşımda 2004 1.6 Model 75000 KM'de Sedan ASTRA var. Arabayı yakından tanımıyorum ama servis bakımlı olduğunu, boya ve değişeni olmadığını söylüyor. Lastikler yeni. Bakımdan da yeni çıkmış.
    Sizce 19.000 TL 'ye alınır mı?
    Birşey daha Twinport modellere göre ecotech motorların daha fazla yaktığı söyleniyor. Bu araç 100 km'de kaç litre yakar? LPG önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurbagaprens -- 5 Nisan 2009; 22:58:34 >

• bu araç twinport zaten, astra classiclerde de motor yeni astradakilerin aynı
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

bu araç twinport zaten, astra classiclerde de motor yeni astradakilerin aynı

Emin misiniz?

• Fiyat fazla bence arkadasim gecen yil 2004 70binde aldi 18bin YTL'ye
  • Pazarlık yarım ağız yapıldı belki 500-1000 birşeyler daha yaptırabilirim. Ama emin değilim.
  • Ecotech ile Twinport aynı zaten.

Ama aynı motor değil. Yeni Astra'da ilk önce 105 makyajdan sonra 115 HP çıktı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki km yakıtı kaç lt'dir?
  • benzinli olduktan sonra yakıtını düşünme hepsi aynı meretlerin. Benzin-LPG-dizel seçimini yapıcaksın. hiç biri kendi içinde yani 1.4 1.6 veya 2 farklı 1.6 birbirinden farklı değil. sende 3 kuruş ben diyim 5 kuruş fark eder. Sedan araç zaten. koyarsan yan tarafına 32 lt lik LPG yi sen sağ ben selamet
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurbagaprens

peki km yakıtı kaç lt'dir?

7 9 arası yakar benzinde şehir içinde.
  • kaba bi hesapla 16.000 km'de felan amorti eder LPG'yi. Benim için gereksiz yani
    bilgiler için teşekkür ederim.
  • pahalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blue_Knight

pahalı

18.000 'e nasıl?
  • 16 bin km nedir ki? senede kaç km yapıcaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

16 bin km nedir ki? senede kaç km yapıcaksın

Sadece pazar günleri kullanacağım :) evim ile işyerim 250 metre
    Belki güneye tatile giderken...
  • 18.5 bin'e klimalı hyundai accent satıyor adamlar 2009 MODEL 0 KM.

bu şartlarda bu aracın ederi maksimum 15 o da eğer iyi donanımlıysa.
  • 19can84 Sayın forumdaşım bazı şeyleri söylerken söylemiş olmak için söylememek lazım. Çünkü o bahsettiğiniz hyundai, astra ile aynı sınıfın arabası değil. Accent'i Clio Sembol, Albea gibi araçlarla karşılaştırmak daha doğru olur. Hatta şunu da eklemek isterim opel'in sıfır araçlardaki fiyat politikası yüzünden ERA 1.6 Select almak için birkaç bayiye gittim alacaktım da ama maalesef araç yoktu. Halen de yok. Yani ERA kötü bir araç değil ama ASTRA ile karşılaştırılamaz da... Şimdi 0 km opel satanlar avucunu yalasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

18.5 bin'e klimalı hyundai accent satıyor adamlar 2009 MODEL 0 KM.

bu şartlarda bu aracın ederi maksimum 15 o da eğer iyi donanımlıysa.

Bu karşılaştırma saçma olmuş biraz.

Era B sedan segmentinde. Astra C segmentinde bu 1

O bahsettiğin Hyundai modelinde ABS denen önemli bir şey yok bunu da biliyo musun?

Fiyatı 19200 TL ayrıca.

Yolcu hava yastığı ve aktif gergili emniyet kemerleri bile yok. Yani şimdi kalkıpta Astra'ya karşı bu arabayı savunma. O kötü dediğimiz Doğanlarda Şahinlerde bile aktif gergili emniyet kemeri standartken koskoca Hyundai'de 20.000 lira para ver yolcu hava yastığı, ektif gergili kemer ve abs olmasın. Ayıp yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 6 Nisan 2009; 12:31:41 >
  • Fikir acisindan söylüyorum bundan yaklasik 2 ay once arkadasa 2003 model Opel Elegance(En dolusu sanirim), degiseni olmayan, 1 gram boya bulunmayan 37000 km de araci 17750 tl ye aldik. O zaman krizin etkisi bu kadar derin degildi ötv indirimi yoktu, daha yogunluklu kış sezonuydu. Simdi ise Ötv ikinci eldeki beklenen dususu saglamadi, yaz aylari yaklasti, krizle yasamaya adepte olduk dolayisiyla fiyatlar artma egiliminde .

Burda yazilanlarada cok bel baglamamak lazim, Arac temiz ise 19000 den ne kadar dusuruyorsan dusur ve araci arkadasda olsa servise sok serviside gecerse al. Pazarlar hareketli guzel temiz araclar aninda gidiyor. Yoksa arac filan alamazsin. Arakadasin araci 18000 tl ye birakiyorsa ben talibim.
  • Msg ile ulasabilirsiniz almaz iseniz arac dediginiz gibi ise 18500 tl ye kadar ben alabilirim gercek pazarligi araci gorunce yapariz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.