Bildirim
2004-2005 / 2.4 Accord LPG Tüketimi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
2004 2.4 Accord Ex.
Sistem : MTM (BRC İtalya)
Ş.Dışı Sakin Kullanım; (110-140 Km/h) Kilometrede 14-15 Krş
Ş.İçi Sakin Kullanım; Kilometrede 18,5-20 Krş
quote:
Orjinalden alıntı: yaramaz06
2004-2005 / 2.4 Accord LPG Tüketimi acaba ne kadardır bileniniz var . VE bir sorum daha chip takılınca 190 hp den 226 hp cıkıyormus dogrumudur. ve chıp takılınca yakıt 2 ye mi katlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gok@lp -- 18 Haziran 2009; 15:01:12 > -
ooo, süpermiş..
ben de arıyorum 2,4 accord ama
kelepir olcak, temiz olcak, az km.li olcak -
quote:
Orjinalden alıntı: Gok@lp
2004 2.4 Accord Ex.
quote:
2004-2005 / 2.4 Accord LPG Tüketimi acaba ne kadardır bileniniz var . VE bir sorum daha chip takılınca 190 hp den 226 hp cıkıyormus dogrumudur. ve chıp takılınca yakıt 2 ye mi katlar
Otobanda full performansta 20 kurusu gecermi acaba klima acıkken . Özellikle düzcenin düzlüklerindeki otobanda ibre son a deyerse kac yakar. -
yaramaz06; Aracı her türlü yolda test ettim, uzun yolda kesinlikle 20 Krş üstüne çıkmıyor, Yukarıda yazdığım değerler 12-13 Haziran Tarihlerinde Ankara-Adana-Ankara arasındaki değerler. Ayrıca 16-17 Mayıs Tarihlerinde Ankara-Adana-G.Antep-Ş.Urfa<D.Bakır>Ş.Urfa-G.Antep-Adana-Ankara yolunda uzun süreli Otoban kullanımı (160/190 Km/h) 20 kuruştan yukarı kesinlikle çıkmadı(LPG Fiyatlarında da bir değişiklik olmadı). Performans konusunda ise LPG li kullandığını asla hissetmiyorsun. Hiç bir şekilde performans kaybı yaşanmıyor. Adana - Ş.Urfa otobanı nispeten Ankara-İstanbul Otobanına göre düz, Fakat Ankara-İstanbul otobanında da yine yakıt değerleri mükemmel...
quote:
quote:
2004 2.4 Accord Ex.
quote:
Otobanda full performansta 20 kurusu gecermi acaba klima acıkken . Özellikle düzcenin düzlüklerindeki otobanda ibre son a deyerse kac yakar.
-
iyiymiş hakkaten,
sattırcaksınız bana sitiyi -
durduğun kabahat -
Accorda tüp taktırınca MTV'nin yarısını almıyorlar ama. Her sene muayene ve sızdırmazlık rapor ücretleri... -
Nassı yani?
tüp takınca neden almıyolar MTV'nin yarısını?
ilk defa duyuyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: hozturan
iyiymiş hakkaten,
sattırcaksınız bana sitiyi
Bende focus var satıp 2.4 accord almayı dusunuyorum iç dizayn ve önden durusu mükemmel yeni cıkanları daha süper ama onu almaya gücüm yetmez -
Ciddi misin?
O cümleyi tamamlarsak sonu şöyle biter:
Accorda tüp taktırınca MTV'nin yarısını almıyorlar ama, tamamını alıyorlar
quote:
Nassı yani?
ilk defa duyuyorum
-
totally confused -
ABABA2307; Sanırım MTV'nin yarısını almıyorlar dan kastın, yakıt ekonomisi ile MTV nin yarısı kadar bir para cebinde kalıyor demek istedin ?
quote:
Orjinalden alıntı: ABABA2307
Accorda tüp taktırınca MTV'nin yarısını almıyorlar ama. Her sene muayene ve sızdırmazlık rapor ücretleri...
-
2003-2005 arası 2,4 Accord'ların yıllık vergisi : 1893.00 TL
2,0 Accrod'ların MTV'si : 1340.00 TL
hesaplatırken "gazlı mı" diye sormadı
quote:
Ciddi misin?
O cümleyi tamamlarsak sonu şöyle biter:
Accorda tüp taktırınca MTV'nin yarısını almıyorlar ama, tamamını alıyorlar
quote:
Nassı yani?
ilk defa duyuyorum
-
bide yıllık MTV aracın kasko bedelinin %5'ini geçerse,
vergi bir alt kademeye düşüyordu.
2,4'lerin bundan faydalanması lazım.. -
Hayır hayır, kastım o değil. Bu cümleyi karşılıklı konuşurken söyleseydim, "ama" kelimesine yaptığım vurgudan, kasttetiğim hemen anlaşılırdı ama siz benim söylediğim vurgu ile okumadığınız için (doğal olarak) biraz karışıklık oldu.
Demek istediğim şuydu: tüp de takılsa, suyla veya havayla da çalıştırılsa, devlet 2.4litre'nin MTV'sini çatır çatır alıyor. Sana acımıyor. Büyük arabanın masrafı da büyük olur hesabı
quote:
ABABA2307; Sanırım MTV'nin yarısını almıyorlar dan kastın, yakıt ekonomisi ile MTV nin yarısı kadar bir para cebinde kalıyor demek istedin ?
quote:
Accorda tüp taktırınca MTV'nin yarısını almıyorlar ama. Her sene muayene ve sızdırmazlık rapor ücretleri...
-
2003-2005 arası 2,4 Accord'ların yıllık vergisi : 1893.00 TL
2,0 Accrod'ların MTV'si : 1340.00 TL
2003 modelin düşük olması gerekmez mi? 6 yaşında -
2003 model 6.yaşında.
7 yaşına girince bir kademe aşağı düşüyor vergi. -
Arkadaşlar selam, bende 2004 Accrod 2.4'ü 22 haziranda aldım Ankara Tunalı'da Teleflex GFI LPG taktırdım ve 1900 Km yol yaptım (5 kişi + bagaj dolu+ Klima sürekli açık) yaklaşık yakıtım 0.17 krş oldu uzun yolda gittiğim yollar Ankara-Bodrum, Bodrum-Alanya, Alanya-Konya-Ankara Dağ yolları ve performansta en ufak bir şikayet olmadı dağda araba sollarken basınca aracı sollayıp geçiyrsun, herkese tafsiye ederim, şimdi şehir içinde test ediyorum nasıl yaktığına, gelişmelerden haberdar ederim -
efuut ne kadara LPG dönüşümü gerçekleşti.Bugün prins yetkilisi ile görüştüm 4 silindir için 1200euro fiyat verdi.ama baya birşey yaparım dedi.Sivasa prins bayisi yeni açılmış fiyatları aşağı çektik dedi.
Telefix içinde 100 /150 euro aşağısı olur dedi.
Bugün sivasta chiptuning yarışması vardı.LPG firmalarıda gelmişti.Alman plakalı bir araca burada prins dönüşüm yapmışlar araç V8 motorlu bir bmw idi.3600tl tutumuş..
Benzer içerikler
- honda civic 1.6 ies kronik sorunlar
- honda hr v 1.5 i-vtec yorum
- ekomax yakıt tasarruf cihazı kullanıcı yorumları
- ikiler honda
- honda accord 2.4
- honda fiyat listesi 2025
- honda elektrikli araba
- honda sh125i fiyat
- honda crv 2023
- en ucuz sıfır araba
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X