Şimdi Ara

2003 Model BMW 7 Serisi'nin şaşırtıcı derecedeki malzeme kalitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün Sahibinden.Com'da 2003 model BMW 760Li ilânı gördüm, motor hacminden ötürü 760Li için çok fazla talep olmadığından ötürü, ara ara bakındığım bir kombinasyonda ki farklılığı hemen fark ettim. Arabanın direksiyon simidi ciddi derecede aşınmış ve yoğun yıpranmaz izlerine maruz kalmış, bu durumu normal görmedim ve sizlerin de yorumlamanızı istedim, BMW gibi bir firmada böyle bir şeyin olma ihtimalinin düşük olduğunu düşünüyordum, gerçekten şaşırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F279C81F1 -- 20 Ocak 2014; 20:24:55 >

• Bence sorun malzeme kalitesinde değil, kullanan kişilerde

Kullanan kişi hunharca kullanmıştır diyicem ama direksiyon simidi ne kadar kötü kullanılabilir ki, 7 serisinden beklemezdim böyle bir şeyi..
    edit: eklemeyi unuttum el terlemesi de bu hale getirebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Pulse_ -- 20 Ocak 2014; 20:29:48 >

Orijinalden alıntı: Burak®

Arabanın linki var mı ? en az 500 bin km bence bu araç.. ayrıca eli terleyen biri kullanmış aracı

İlânı paylaşmamayı doğru buluyorum, reklam yapıyor gibi anlaşılmak istemem. Aracın kilometre 145.000'de ve galeriden satılık.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Pulse_

ilan yeri akdeniz veya güneydoğu bölgesi mi?,
    edit: eklemeyi unuttum el terlemesi de bu hale getirebiliyor.

Osmaniye'den satılık, bir şeyler şimdi yerine oturuyor sanırım.

Orijinalden alıntı: saveyourself

2003 model bir aracın direksiyonun bu hale gelmesi bana da biraz saçma geldi.

Kullanan kişi hunharca kullanmıştır diyicem ama direksiyon simidi ne kadar kötü kullanılabilir ki, 7 serisinden beklemezdim böyle bir şeyi..

Osmaniye'den satılık olduğu görünce normal gibi geldi, ama bence de BMW'ye göre enteresan.

7.45 olanının hem arka koltuğunda seyahat ettim hem de kullandım.Asıl arabalar bunlar, bizim bindiklerimiz hatta uğruna laf dalaşına girdiklerimiz sadece birer taşıt.

Öyle homojen bir hızlanması var ki aracın, hangi hızda olduğun farketmiyor.Gazı hafif ittirince yorulmadan ivmeleniyor araba.

Aklıma geldi bak yine

Orijinalden alıntı: algebraic

Direksiyonu bilmem de, bu kasanın muazzam bir konforu var.

7.45 olanının hem arka koltuğunda seyahat ettim hem de kullandım.Asıl arabalar bunlar, bizim bindiklerimiz hatta uğruna laf dalaşına girdiklerimiz sadece birer taşıt.

Öyle homojen bir hızlanması var ki aracın, hangi hızda olduğun farketmiyor.Gazı hafif ittirince yorulmadan ivmeleniyor araba.

Aklıma geldi bak yine

2006 Yılında Star TV'de "New York Taxi" isimli bir film yayınlanmıştı, o filmde de kırmızı renkten mavi renge bürünün E66 BMW 760Li ve -bana göre- dünyanın en seksi kadını Gisele Bündchen ile muazzam bir ikilem oluşmuştu. O filmi, o arabayı ve o varlığı asla ama asla unutamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F279C81F1 -- 20 Ocak 2014; 21:03:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Orijinalden alıntı: Burak®

Arabanın linki var mı ? en az 500 bin km bence bu araç.. ayrıca eli terleyen biri kullanmış aracı

İlânı paylaşmamayı doğru buluyorum, reklam yapıyor gibi anlaşılmak istemem. Aracın kilometre 145.000'de ve galeriden satılık.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-cenet-auto-dan-bmw-7.60-li-full-plus-full-150022382/detay

Reklam olmaz ya neden olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: UML

Bence sorun malzeme kalitesinde değil, kullanan kişilerde

+1 malzeme kalitesiyle alakası olacağını bende sanmıyorum.kullanan kişiyle ilgili olabilir.KM orjinal mi peki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ya kullanan kişi çok terliyor, ya da direksiyonu kolonyalı mendil gibi alkollü bir şeylerle sık sık temizlemişler.

Ayrıca km'si düşürülmüş olma ihtimali de çok yüksek. Bu sınıftaki arabalar genelde yol yapar. İçi çok da temiz durmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

bundada var ama az büyük ihtimal el terlemesi güneş fln etkili olmuştur baya

Benim muhattap olduğum 7 de 2003 modeldi, E66 kasa.Masrafları tabiki yüklü olacaktır fakat imkan varsa alıp en azından 1 sene binmekte fayda var.

F Segmenti bambaşka birşey.Bi de aynı sene üretilen W220'ler bana kalite olarak biraz daha zayıf geliyor.

Özellikle ahşap malzemeler felaket dökülmüştü incelediğim her S Serisi'nde.2000'li yılların başında F Segmenti'nde BMW'nin borusu ötüyordu bence.

W221 ile birlikte şartlar değişmeye başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Bu araba orjinal 145 bin se bende hicbise bilmiyorum

aynen. mümkünatı yok bence de.

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Bakalım, yapacağız bir şeyler.

Üşenmem gelirim İstanbul'a

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.