Şimdi Ara

2003 Grand Voyager 3.3 4 çeker lpg gönüşüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2003 grand vovager 3.3 litre V6 4 çeker benzinli bir araç aldım. malum çok yakıyor, onun için lpg taktırmayı düşünüyorum
    hiç lpg li bir aracım olmadığı için ne tür sorular sormalıyım onuda bilmiyorum ama birkaç gündür başlıklarınızı okuyarak fikir
    sahibi olmaya çalıştım

istemediğim tek şey arkada kocaman bir depo, dıştan alta takılan depolar gördüm ama onlarda düşük kapasitelimi olur bilmiyorum

anladığım kadariyle marka yerine doğru servis diyenleriniz çoğunlukta

istanbuldayım, doğru tercih yapabilmek için yardımlarınızı rica ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: dingoc

değerli üstadlar

2003 grand vovager 3.3 litre V6 4 çeker benzinli bir araç aldım. malum çok yakıyor, onun için lpg taktırmayı düşünüyorum
    hiç lpg li bir aracım olmadığı için ne tür sorular sormalıyım onuda bilmiyorum ama birkaç gündür başlıklarınızı okuyarak fikir
    sahibi olmaya çalıştım

istemediğim tek şey arkada kocaman bir depo, dıştan alta takılan depolar gördüm ama onlarda düşük kapasitelimi olur bilmiyorum

merhabalar. örnek montajımızı inceleyerek bir fikir edinebilirsiniz. alttan simit tank tercih edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: YEŞİLYURT OTOMOTİV

quote:

Orijinalden alıntı: dingoc

değerli üstadlar

sahibi olmaya çalıştım

merhabalar. örnek montajımızı inceleyerek bir fikir edinebilirsiniz. alttan simit tank tercih edebilirsiniz.

verdiğiniz cevap ve resimler için teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.