Şimdi Ara

2003 Fiesta Ghia Aldım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

işyerimde bir müdür arabasını satıyor. araç 2003 model fiesta ghia benzinli. 60.000km'de. ve sadece 12.000ytl'ye bırakacak bana. yalnız arasın sol ön çamurluk,sol kapı sacı ve sol arka çamurluk bariyere vurma nedeniyle otokoç'ta değişti. diğer yerlerinde bir sıkıntı yok.

sizce bu arabayı alsam mı? yoksa fiyat normal midir? anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onixon29 -- 17 Şubat 2008; 0:01:47 >

• Başka bir sıkıntısı yoksa fiyat çok iyi.
  • gonur,

yorumun için teşekkürler. başka fikri olan yok mu arkadaşlar? karar verene kadar fırsatı kaçırmayalım.
  • valla sağlam arabanın satılamadığı bi zamanda bariyere bindirmiş areabaya o parayı vermem açıkçası

her ne olursa olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

valla sağlam arabanın satılamadığı bi zamanda bariyere bindirmiş areabaya o parayı vermem açıkçası
    her ne olursa olsun

@onixon29, merak etmeyin iyi fiyata alıyorsunuz 3 kuruş aşağısına da rahatlıkla satabilirsiniz
  • Şunu söyleyebilirim, ağustos ayında 2001 Fiesta Ghia almaya niyetlendim. 80.000 km de ve oldukça temiz bir arabaydı. Değişeni-boyası yoktu. Piyasası için 12.000-12.500 civarıdır diye iki ayrı galericiden bilgi aldım. Ford'da çalışan ve ikinci el arabalardan sorumlu bir tanıdık da 16.000 civarına 2003 benzinli Fiesta bulunabileceğini söylemişti. Benim baktığım 2001 Fiesta eski kasaydı. 2003 ise yeni kasa olmalı ve baktığınız aracın fiyatı düşük. Bir bit yeniği de olması mümkün, iyi araştırmanızı öneririm.
    İyi geceler.
  • gonur,

bahsettiğim araç, benim bölüm müdürümün arabası. bir bit yeniği yok. sadece ilk mesajımda da belirttiğim gibi sol taraf parçaları(ön çamurluk,kapılar ve arka çamurluk) otokoç'ta değişti. 15.000YTL'ye satıyordu. anında satabilmek adına bu fiyata satayım mı diye konuşuyordu otokoç ile bende ''benden haber bekleyebilir misiniz yarına kadar'' dedim. kabul etti. yarın ok vermezsem otokoç'a 12.000YTL'ye satın diyecek. durum budur.

bu arada araç yeni kasa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onixon29 -- 28 Ocak 2008; 22:56:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: onixon29

gonur,

bahsettiğim araç, benim bölüm müdürümün arabası. bir bit yeniği yok. sadece ilk mesajımda da belirttiğim gibi sol taraf parçaları(ön çamurluk,kapılar ve arka çamurluk) otokoç'ta değişti. 15.000YTL'ye satıyordu. anında satabilmek adına bu fiyata satayım mı diye konuşuyordu otokoç ile bende ''benden haber bekleyebilir misiniz yarına kadar'' dedim. kabul etti. yarın ok vermezsem otokoç'a 12.000YTL'ye satın diyecek. durum budur.

bu arada araç yeni kasa.

O zaman hiç düşünmeden alın derim. Şaside problem yoksa-ki olduğunu sanmıyorum-çok iyi bir fiyat. Ghia olduğu için de aksesuar açısından da tatmin edecektir. Alırsanız resimleri bekleriz
    İyi geceler.

• yorumları fiyatını pek okumadım ama iki çift lafım var

istanbuldan bursaya yolculuk ettik 4 kişi.ki araç makyajlı fiestaydı.yani eski model de değil (dizel)

arka koltuk o kadar rahatsızdı ki yarım saatte uyuştu.berbat bi arka koltuğu var.kapısını aç, koltuk dolgu malzemesine şöyle bi bak anlarsın.ön koltuklara bişi demem.ama arka koltuk rezalet...

geçen bir de getz e bindim.onunki arasında dağ kadar fark vardır.gerçi araçlar farklı sınıftır belki ama söylemek istedim...

alırsan eğer allah seni arka koltuğa oturmak durumunda bırakmasın...
  • Tek kelimeyle,araç yeni kasaysa alllll,kaçırma derim
  • yorumlarıyla destek olan arkadaşlara teşekkürler. sanırım bu arabayı alacağım. son anda bir aksilik çıkmazsa. hayırlısı olsun..
  • bence de al
  • nasıl ya fiesatyala getz aynı sınıf degilmi...ikisi de b segment......ve fiesat gets den cok daha kaliteli ni arac..hele ki ghia
  • Düşünmeden alınacak bir fiyat kaçırmayın
  • fiyatı çok iyi hemde ghia modeli

bu aracı kaçırmasanız iyi olur..
    Hatta o fiyata alıp 2-3 bin YTL üstüne satıp kar bile yapabilirsiniz..

Şimdiden hayırlı olsun
  • yorum ve destekleriyle bu arabayı almamda katkısı olan arkadaşlara teşekkürler. en kısa sürede foto koyacağım. malum her yer kar:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onixon29 -- 17 Şubat 2008; 0:00:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: onixon29

yorum ve destekleriyle bu arabayı almamda katkısı olan arkadaşlara teşekkürler. en kısa sürede foto koyacağım. malum her yer kar:)

Hayırlı olsun. Bir de arabanın donanımından bahsederseniz sevinirim.
  • hayırlı olsun
  • Hayırlı oldsun, kazasız belasız günlerde kullanın....
  • hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.