Şimdi Ara

2002 Range rover vogue facelift ile 2012

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Düşüncem yanlış mı doğru mu tam emin değilim. Belkide düşündüğüm şey çok gereksiz.

Şu anda f30 kasa 3.20 sahibiyim. Artık sedan ve yere yakın araba kullanmak istemiyorum. Suv tarzı araç almak istiyorum.

Arabalara bugün biraz baktım. Ben ayda ortalama 200-300 km yapıyorum. Bazen hiç kullanmadığım oluyor. Bu yüzden gösterişli , güvenli , az kilometre yaptığım için yakıtı önemsiz ama vergisi fazla olmayan araç lazım. 2002 Range rover 4.4 motora sahip ve vergisi baktığıma göre 6 aylık 900 lira civarı. Neredeyse şu anki ile aynı. Range rover için Motoruna göre düşük bir oran. Seneye 2003 model alınabilir vergisi düşeceği için. Şu anda 2003 modelin vergisi yıllık 5000 liraya yakın

Birde bu araçları 2012 face lift yapanlar var. Dıştan baktığınız zaman 2012 oluyor ama içi aynı kalıyor.

Sadece merak ettiğimden konuyu açıyorum. Daha bugün baktım sadece. Yaza doğru iyice araştırıp almayı düşünüyorum.

Yanlız şöyle bir durum var. Kendi arabamdan resmen 12 yaş eski araba almak mantıklı mı ?

Birde benim aracı satıp bunu aldığım zaman üzerine bayağı para kalıyor. Range rover 80.000 lira filan.

2012 görünümlü ;

2002 Range rover vogue facelift ile 2012

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakıltaşı__1 -- 15 Şubat 2017; 0:11:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-yenikoy-motors-2002-bmw-x5-4.4i-isitma-72.484-km-bayi-390010615/detay

Al bitane polat kasa rancin elektrik aksamı cok sorunlu diollar.

• Temizini bulursan al arabaya bindiğini anlarsın. Land sevdadır

• quote:

Orijinalden alıntı: mamlamoz

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-yenikoy-motors-2002-bmw-x5-4.4i-isitma-72.484-km-bayi-390010615/detay

Al bitane polat kasa rancin elektrik aksamı cok sorunlu diollar.

X5 'de çok hoş ama Range rover nedense daha güncel gözüküyor hocam.

• Şanzumanı hassas diyorlar hocam ama ful yetkili servis bakımlı lpg takilmamiş bir araç bulursanız affetmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Imgod

Şanzumanı hassas diyorlar hocam ama ful yetkili servis bakımlı lpg takilmamiş bir araç bulursanız affetmeyin

Zaten lpg en nefret ettiğim parça hocam :) 3-5 daha fazla verip az kilometrede servis bakımlı alırım. Kafam rahat olur.

Şu sıralar alamam , ancak yaza doğru alabirim.

• Hocam sizin yaptığınız bence macera aramak gibi geldi bana, f30dan 12-13 yaş büyük Bi range almak ne kadar mantıklı bilemedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Range Rover Sport 2.7 TDV6 hk.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence fazla macera olur.

Aracınız premium D segmenti ve güncel kasa.

15 yaşında Range Rover almak cesaret ister.

Motor ve şanzıman arızaları meşhur, sıkıntı çıksa sandık motor almaya kalksanız otomobil parası verirsiniz.

Aracınız 3.20d mi yoksa 3.20i mi bilmiyorum ama 120-130 bin ediyorsa ben olsam 20 daha ekler Range Rover Evoque alırdım.

Vogue keyfi vermese de heves alınır ve çok daha güncel bir araca sahip olunur.

Eğer Vogue alacağım diyorsanız facelift işini boşverin o para olası bir arıza durumunda kullanılmak için saklansa daha mantıklı.

• Hakkınızda hayırlısı olsun hocam :)

• Sinir stres bırakmaz direk adamı öldürür bunlar Çok güzel ustalarla tanıştırır, aranızı yapar
  • Çok araştırdım, 2002-2006 arası üretilen 3.0 dizel motoru bu işten anlayan kimse tavsiye etmiyor. Zaten dışını facelift yapsanız bile iç tasarımı 2007'den sonra değiştiği için bir anlamı kalmıyor, kontak yerinden el frenine kadar yeni bir tasarım var 2007 sonrası makyajlı kasada ayrıca 3.6 dizel motor hem çekişiyle hem yakıt tüketimiyle çok daha iyi.

Eğer alacaksanız 2007 model alın 140-170 bin TL arası ve facelift işlemine motor ve iç tasarım olarak çok daha uygun.

• Kendin tespiti koymuşsun, bencede düşündüğün şey çok gereksiz. Hiç bulaşma o yaştaki range'e. Bundan 6-7 sene önce bir tanıdığımızın range'i motor arızası verdi. Aracın o zamanki 2. el değeri 36.000 € iken motor arızası için 18.000 € istendi. Range gibi bir araca bence çok zenginsen çıkaracağı masrafı derdi düşünmeden kafan rahat binersin. 80 bin Tl ye alacağın 15 yıllık range sana 30-40 bin tl masraf çıkarırsa sana koyar mı koymaz mı, bu sorunun cevabına göre sen duruma bak.
  • Hocam şu anki araçının fiyatını ve alacağın araçının fiyatını da yazsaydınız keşke neyse bencede macera aramaya gerek yok sonuçta elinizin altında zaten bir araçınız var ama illaki yerden yüksek olsun diyorsanız x trail Tiguan veya tucson bakabilirsiniz.

• sen iflas edip 23 yaşında kendi parasıyla 320 alan arkadaş değil misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.