Şimdi Ara

2002 Model E 220 CDI hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2002 Model E 220 CDI Classic var karşı komşumda.

125 bin km de sadece sol ön çamurluk boyalı.

Araç 2006 da gümrükten giriş yapmış. 56 Bin diyor 50 bin teklif edilir mi sizce?

• Teşekkürler fikirler için. Mercedes forumunda 100 bin tl altı araç alıyorsan pek ilgilenen olmuyor demek ki.
  • Bence 50.000 TL'ye günlük kullanım için 13 yaşında bir Mercedes almayın, hele dizel hiç almayın. Yani yaş/kilometre/fiyat biraz ürkütücü oranlarda. Masrafı bir araba parası daha olur. Eğer yıllarca garajda yatmadıysa bu araç, kilometresinin de pek inandırıcılığı kalmıyor benim gözümde.

Bir araç hem dizel olacak hem de yılda 10.000 Km. bile yapmamış olacak! Eğer hakikaten 2006'da gümrükten girdiyse bu araç (komşunuzun kendisinin getirmediğini varsayıyorum) 2002'den o tarihe kadar Almanya ya da İtalya (genelde bu ülkelerde oluyormuş) taksi olarak çalışmış olması ihtimal dahilinde. Dolayısıyla komşunuzun arabasının rahat bir 500.000'i vardır gibime geliyor.

Tabii bunlar tamamen benim kişisel görüşlerim. Yaklaşık 1,5 ay önce 2007 model W211 E 200 K aldım. 3 ay araştırdım ve karşılaştığım araçlardan,
    insanlardan ve hikayelerden edindiğim tecrübelerdir bunlar. Komşunuza ne kadar güveniyorsunuz bilmiyorum tabii ama dikkatli olmakta fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: redstorm

Bence 50.000 TL'ye günlük kullanım için 13 yaşında bir Mercedes almayın, hele dizel hiç almayın. Yani yaş/kilometre/fiyat biraz ürkütücü oranlarda. Masrafı bir araba parası daha olur. Eğer yıllarca garajda yatmadıysa bu araç, kilometresinin de pek inandırıcılığı kalmıyor benim gözümde.

Bir araç hem dizel olacak hem de yılda 10.000 Km. bile yapmamış olacak! Eğer hakikaten 2006'da gümrükten girdiyse bu araç (komşunuzun kendisinin getirmediğini varsayıyorum) 2002'den o tarihe kadar Almanya ya da İtalya (genelde bu ülkelerde oluyormuş) taksi olarak çalışmış olması ihtimal dahilinde. Dolayısıyla komşunuzun arabasının rahat bir 500.000'i vardır gibime geliyor.

Tabii bunlar tamamen benim kişisel görüşlerim. Yaklaşık 1,5 ay önce 2007 model W211 E 200 K aldım. 3 ay araştırdım ve karşılaştığım araçlardan,
    insanlardan ve hikayelerden edindiğim tecrübelerdir bunlar. Komşunuza ne kadar güveniyorsunuz bilmiyorum tabii ama dikkatli olmakta fayda var.

Miras dolayısıyla gelip 2 yıl yatmış burada.

Peki 98 E200 Avantgarde alsam nasıl olur? 180 bin km civarında oluyor bazen koluman ya da mengerler bakımlı. Yeni araçlar çok kötü mesela Seat Leon'a bindim sıfır, kendi aracım daha diri duruyor 2001 vectra cdx.

• quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

quote:

Bence 50.000 TL'ye günlük kullanım için 13 yaşında bir Mercedes almayın, hele dizel hiç almayın. Yani yaş/kilometre/fiyat biraz ürkütücü oranlarda. Masrafı bir araba parası daha olur. Eğer yıllarca garajda yatmadıysa bu araç, kilometresinin de pek inandırıcılığı kalmıyor benim gözümde.

Peki 98 E200 Avantgarde alsam nasıl olur? 180 bin km civarında oluyor bazen koluman ya da mengerler bakımlı. Yeni araçlar çok kötü mesela Seat Leon'a bindim sıfır, kendi aracım daha diri duruyor 2001 vectra cdx.

35-40.000 TL'ye temiz bir tane bulursanız neden olmasın. Yalnız 1998 model için 180.000 Km. yine orantısız olmuş. Hoş, kilometresiyle oynanmamışını bulmanız neredeyse imkansız. Ben aldığım aracın 2. sahibi olmama ve yetkili servislerden, tramer kayıtlarından kontrol ettirmeme rağmen gelecekte neyle karşılaşacağımdan emin değilim maalesef. Kolay gelsin.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redstorm -- 10 Mart 2015; 18:13:37 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

quote:

35-40.000 TL'ye temiz bir tane bulursanız neden olmasın. Yalnız 1998 model için 180.000 Km. yine orantısız olmuş. Hoş, kilometresiyle oynanmamışını bulmanız neredeyse imkansız. Ben aldığım aracın 2. sahibi olmama ve yetkili servislerden, tramer kayıtlarından kontrol ettirmeme rağmen gelecekte
    neyle karşılaşacağımdan emin değilim maalesef. Kolay gelsin.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2002-mercedes-e220-cdi-classik-dizel-triptonik-120-bin-km-56.000-203354169/detay

İlan bu.

• dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    Sizin komşunun araba bu mu? Öyleyse ya sizin komşuyu kandırmışlar ya da......neyse. Bir kere, ilandaki araba
    2002 değil, 2002 ve 2009 arası üretilenler W211 kodlu kasalardır ki sizin araç 2002'den önce üretilen W210 kasa. Yani bu en fazla 2001 modeldir.
    Aşağıdaki linki kontrol edin ve 2002 model E220 CDI'lara bir bakın.

Edit: Linki neden koyamadığımı anlamış değilim. Malum siteye girip 2002 model yılı olarak aratırsanız ne demek istediğimi anlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redstorm -- 10 Mart 2015; 18:31:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2002 Model Honda CR-V Hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sizin komşunun araba bu mu? Öyleyse ya sizin komşuyu kandırmışlar ya da......neyse. Bir kere, ilandaki araba
    2002 değil, 2002 ve 2009 arası üretilenler W211 kodlu kasalardır ki sizin araç 2002'den önce üretilen W210 kasa. Yani bu en fazla 2001 modeldir.
    Aşağıdaki linki kontrol edin ve 2002 model E220 CDI'lara bir bakın.

2002 nin sonunda üretilmeye başlanmış w211 ler. Bu araç 2002 ve w210. Araştırdım o konuda sorun yok yani.
  • dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    Valla şahsi fikrimdir, benim gözüm pek tutmadı. Bu yaşta bir dizele ben 50.000 vermem. En azından bütçeyi biraz daha zorlayıp
    W211 kasa tavsiye ederim. Yine de tabii siz bilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.