Şimdi Ara

2002 CLİO ARKA TEKERDEN GELEN SES COK ACİL!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler dün aksam hiç olmıycak bi yerde arabanın sag arka tekerini yan taraftan kuvvetli bi şekilde logar kapagına vurdum araba hareket ettigi anda tekerden ses gelmeye basladı tekeri söktüm problem tekerin baglandıgı yerden geliyo, pek anlamam ama büyük ihtimal diskin arkasındaki yay kırıldı teker tam bi tur atmadan 2 sefer ses geliyor arabayı evin önüne cektim sizce maliyeti ne kadar olabilir? ve arabayı tamir için servis mi cagırmalıyım yoksa sese ragmen kendim mi götürmeliyim? eger götürüsem daha büyük bi arızaya neden olur mu? ÖR/:hidrolik bosalması gibi... Yardımlarınız için teşekkürler...

• demir demire sürtüyordur muhtemelen hidrolik boşalması olsa zaten olurdu kontrol et hidrolik felan damlama yoksa dikkatlice kendin götür servise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 2 Eylül 2008; 10:33:19 >
  • araba hareket edince tekercen card curd sesler geliyo 20 km ye cıkamıyosun denemedim daha hızlı gitmeyi ama gidersem daha büyük hasar cıkar mı merak ediyorm...yarın yaptırmayı düşünüyorm ama kimse bi fiyat da sölemedi ne kadar tutar acaba ? Yarıdımcı olcak yok mu?? götürsem mi servis mi cagırsam???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExE-Lance -- 2 Eylül 2008; 20:08:21 >
  • özel servise git 100-200 civarı tutar tabi senin yazdıklarından bu anlaşılıyo
  • bi yardımcı olan cıkmadı koca sitede bea :S arabayı götürdüm bilyeler dagılmış 75 ytl tuttu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExE-Lance

bi yardımcı olan cıkmadı koca sitede bea :S arabayı götürdüm bilyeler dagılmış 75 ytl tuttu...

iki kişi değerli fikirlerini senden esirgememiş yazmış, sen hala bi yardımcı olan yok diyosun teşekkür edeceğin yerde, nankörlük derler buna.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Auris Cam Tavan'dan Gelen Ses
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.