Şimdi Ara

2002 Civic Vtec Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 2002 honda vtec alıcam yarın 135000 delpgsiz 18.500 itiyor ustaya gosterdim temiz diyor ama adam servise götürmeme izin vermiyor çünkü servis bulunduğumuz yerden 120 km uzaklıkta bende şuphelendim lütfen fikirlerinizi yazınz...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• yakıt paraını vererek götürmeyi teklif et yinede vermez ise alma bence.
  • asker olduğu için garnizon dışına cıkamam diyor cunku biz mardindeyiz servis diyarbakırda ben götüreyim dedim banada güvenmiyor??????
  • Komşusu, dayısı, amcası, yeğeni, çoluğu, çocuğu yok mu, yanınızda gönderecek ?
  • onu bilmiyorum... hataylı mardinde calısıyo?
  • Fiyatı çok fazla öncelikle,seni o konuda kazıklıyor ilk olarak.Yazık o arabaya verilen paraya.Hadi LPG'Li olsa neyse de...Garnizon dışına istese çıkar,bahane olması muhtemel.Baktırmadan sakın alma,kapora da vermişsindir muhtemelen.Kaporanın boşa gitme ihtimali yüksek,umarım dediklerimde yanılıyorumdur.Baktırmadan alma.
  • garnizon terk almak ufacık bi izin kağıdı doldurmak kadar kolay. Servise götürmeden almayın ayrıca asker polis vs.. diyede kimseye güvenmeyin bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kapora vermedim istemedi zaten ustalar cok begendi aracı neyden şupeleniyorsunuz yada o neden istemiyor olabilir arabanın kazası varda saklamakmı istiyor anlamadım...bu kafa mı kurcaladı biraz? bide hava yastığı ışığı yanıyor adam koltuk altındaki kablolar şase yapmış diyor...
  • servis çook uzun mesafede olur anlarım ama bi kere garnizon terk alamam demesi bana şüphe uyandırıcı geldi.Sonuçta benzin parasını sen vereceksin servis için ya kendi gelir yada bi arkadaşı falan sana refakat eder.Kablolar nasıl şase yapar ilginç 80 model araba değilki bu kablolar artık yalıtkanlığı kaybetmiş diyeyim.Zor bişey değil şaseyi gidermek.Karar sizin ama araç benim içime sinmezdi bu şekilde
  • ustaların arbayı cok övmeside beni gıcık etti cunku ben kızıltepedeyim araba midyatta ve adam bütün ustaları tanıyor gibi geldi bana... servi olayda ayrıca ekliyor arbayı al bişey cıkarsa benimdir fala diyo bide parana yazık ağızları
  • Eee;güvenmiyorsan alma.Bu kadar basit.

'02 model Civic ES Vtec sahibiyim.Aracı kazalı aldık,topladık.2 yıldır da keyifle biniyorum,sarf parçalar dışında hiçbir bakım masrafı açmadı araba.Şu anda 125 ya da 126 bin km'ye geldi.Aşağı yukarı aldığımızdan beri 27 bin km yapmışız.

Araç kesinlikle sınıfında motorundan ötürü performanslı araçlar arasında.Bilhassa yakıtı da güzel.Ben her gece ş.içi'nde 40-50 km'den az olmamak üzere dolaşıyordum.Buna rağmen işimi çok fazla basarsam en fazla 20 TL'lik benzin görüyor.Yani arabayı ş.içi'nde dahi performanslı kullanımda gördüğüm rakam rakam km'de en fazla 26-28 Krş.Bunun haricinde çok sefer uzun yolda daha düşükdeğerler görme fırsatına eriştim.

Aracın konforu benim için yetiyor ama çoğu arkadaşım için yetmiyor.Mesela 2007 Astra'sı olan vardı,Polo'su olan var şu anda;açıkçası bence de yalıtım olarak Polo'yla eşdeğer gibi,Astra'dan ise kötü gibi..Yol sesini bariz alıyor içeri.Bu var.
    Ek olarak frenlemesi de sınıfındaki birkaç araca göre kötü denilebilir.Keza yol tutuş ta öyle ama aracın da sınırlarını bilince bir sorun yaşamıyorsun.En azından yaşamadım Allah'a şükür.

Otomatik klima,yol bilgisayarı filan yok.İçi bej döşeme benimkinin.Ama o eksik olan opsiyonları da aramıyorum doğrusu.

Kısaca araç bu diyebilirim.Alırsan seveceğin bir araç diyebilirim.Tavsiye ederim.Km'si de normal yaşına göre.Fiyatı da.Benim aracım kazalı olmasına rağmen hâlen daha bu sene filan 18 verenler oldu vermedik aracı.2 sene önce 21-20 görmüştü;vermemiştim.Pişman da değilim açıkçası,çünkü uygun fiyata güzel bir araç sahibi oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: seruis

ustaların arbayı cok övmeside beni gıcık etti cunku ben kızıltepedeyim araba midyatta ve adam bütün ustaları tanıyor gibi geldi bana... servi olayda ayrıca ekliyor arbayı al bişey cıkarsa benimdir fala diyo bide parana yazık ağızları

hocam temizliğine kirlliğine bişey diyemem ama az değil sonuçta nerden baksan 20 milyara yakın para verceksin şüphe etmekte sonuna kadar haklısın ve bence sakın servise göstermeden alma...asker olduğu için tüm ustaları çevreyi tanıyor olabilir ayak yapıyor olabilirler dikkat et.

parana yazık lafları falan hikaye yarin satışı aldıktan parayı verdikten sonra bişey çıkarsa kefilim laflarıda hikaye nerde bulacan adamı ki bulsan napabilecen bende bişey yoktu der çıkar içinden...

sen işini sağlama al servis yolunun benzin parasını ve servis exper parasını söyledikleri dışında bişey çıkmazsa senin vereceğini ama yok başka problemler çıkarsa almayacağını ve hiçbir ücret ödemeyeceğini teklif et zaten araba sağlamsa güveniyorsa kabul eder.etmiyorsa boşver zaten...yol parasını verdikten sonra Türkiyenin heryerinden(ankara-istanbul-antalya-konya...) yetkili servise rahatlıkla gösterbeileceğin birsürü yerden alabilirsin temiz bir arabayı...tok alıcı ol sende para sende sonuçta...

garnizon dışı işide yalandır isterse izin alır yarım gün biter bu iş alamıyorsada arkadaşların dediği gibi bi yakınını veya güvendiği birini göndersin sizinle koskoca askersiniz bitanemi güvendiğiniz adam yok ayakları yapın sizde

• sanırım haklısınız bilmiyorum bugun adamı oyaladım yarın ararım dedim herhalde sallarım gibi geliyor ford focus var burda sedan comfort 2004 lpgli 100000 de oda enson 17000 diyor ne yapsam bilmiyorm:((((((
  • quote:

sanırım haklısınız bilmiyorum bugun adamı oyaladım yarın ararım dedim herhalde sallarım gibi geliyor ford focus var burda sedan comfort 2004 lpgli 100000 de oda enson 17000 diyor ne yapsam bilmiyorm:((((((

hocam oyalamakla sallamakla olmaz bu iş bence araba hoşunuza gittiyse şartlarnızı sunun kabul etmezse o etmesin bir kez daha söylüyorum para sizde ister alır ister almazsınız...parayı verince araba çok...

birde sanırım sizde şöyle bi durum gözlemledim yanılıyorsam düzeltin "küçük yerdeyim fazlada temiz araba yok arabada almak istiyorum biran önce kaçırmayım bunları" der gibi bir hal sezdim açıkcası... öyle düşünmeyin ordasınız diye illa ordan bir araç alma zorunda değilsiniz ankaradan gidip adanadan,giresundan gidip istanbuldan,afyondan gidip ankaradan araba alan okadar çok kişi varki forumda ve çevremizde rahat olun bence iyice araştırın internetten beğendiğiniz araç sahibiyle konuşun aiçinize sinen araç ve satıcı için neresi olursa olsun en fazla 50 şerden 100 lira yol parası verirsiniz hadi 100 de servise verin en fazla budur yani hiç olmazsa içinize siner..

• quote:

sanırım haklısınız bilmiyorum bugun adamı oyaladım yarın ararım dedim herhalde sallarım gibi geliyor ford focus var burda sedan comfort 2004 lpgli 100000 de oda enson 17000 diyor ne yapsam bilmiyorm:((((((

17 bine lpg li 2004 focus varsa 2002 lpg siz civicle ne işiniz var..Üstelik km si de düşük..Focusu alın bir daha civic filan aramazsınız..

• Aracın fiyatı uygun, bir yandan da ben de askerim ve garnizonu terk için izin almak kendim için konuşuyorum 1 günlüğüne zor değil. Bunun yanında garnizonu terk etmek riske alınmaması gereken bir durum değil ama arkadaşı 1 günlük izin alsa bile ya da nöbet istirahatine denk getirse bile her an çağırabilecekleri bir durum mevcutsa bilemem.

Fiyatı yüksek diyen bi arkadaşın biraz piyasayı incelemesini tavsiye ederim.

Ancak civiclerin fiyatları zaten yüksek, 2004 focusu tercih ederim ben olsam. Bana göre motorunun dışında önemli bir özelliği olmayan bir araç civic. Hızı yükseldiği halde direksiyonu sertleşmeyen, yol tutuşu kötü olan, izolasyonu zayıf olan bi araç bana göre. Ön konsol da çok basit. Ancak dayanıklılığına ve sorunsuzluğuna birşey diyemem, ama focus da sorunsuz bir araçtır.

Size tavsiyem seçeneklerinizin bol olabileceği yakın illerden araç araştırmanız. Şimdi o arkadaşın arabası değerlidir orda siz de ona mecbursunuz gibi hissediyordur, bence çevre illere de bakın.

• ben kıllandım şahsen.Pert falan olmuş olmasın zamanında bu.Bence bırak o aracı sonra üzülmeyesin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.